رفتن به مطلب

ASUS r7 360 oc

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من دوتای این گرافیکو خریداری کردم برای اینکه 6 تا مانیتور خروجی بگیرم بعد باز کردنه جعبه فهمیدم با هم کراس نمیشن.

به نظرتون بدون کابل کراس میشه از خروجیه هردو گرافیک استفاده کرد؟

اصلا مهم نیست که قدرتشون جمع نمیشه

ویرایش شده توسط gtx taitan II
لینک به دیدگاه

الان سر صبح کسی نیست منتظر باش میان دوستان اهل فن

لینک به دیدگاه

درود بر شما

در سری جدید کارتهای گرافیک AMD پل ارتباط دهنده کراس فایر حذف شده و فقط از طریق PCIE با هم ارتباط برقرار میکنن

یعنی دیگه نیازی به پل و کابل کراس نیست و توی تنظیمات میتونید دنبال بگردید و تنظیمش کنید

لینک به دیدگاه

منظورتون قسمتی که کابل کراس وصل میشه روی گرافیک نیست؟

منم گرافیک 290 رفرنس داشتم این قسمت رو نداشته و فکر کنم فقط دوتا رو کنار هم وصل کنید و درایورشو نصب کنید خودش بشناسه هر دو رو

وقتی من دوتا 280 رو کراس کرده بودم فقط گرافیک اول رو میشناخت و کلا گرافیک دوم بیکار بود و دلیلش این بود که وقتی من یه گرافیک رو وصل کردم درایورشو نصب کردم و واسه گرافیک دوم درایور رو رو درایور قبلی نصب کردم واسه همین فقط یکی رو میشناخت و دوباره ویندوز رو عوض کردم و وقتی دوتا گرافیک وصل بود درایور رو نصب کردم و تو مشجصات سیستم میزان گرافیک رو 6 گیگ نشون میداد و دوتا باهم کار میکردن

لینک به دیدگاه

درود بر شما

در سری جدید کارتهای گرافیک AMD پل ارتباط دهنده کراس فایر حذف شده و فقط از طریق PCIE با هم ارتباط برقرار میکنن

یعنی دیگه نیازی به پل و کابل کراس نیست و توی تنظیمات میتونید دنبال بگردید و تنظیمش کنید

دستتون درد نکنه منو از نگرانی درآوردید

لینک به دیدگاه

حالا که جمعه دوستانه حرفه ای جمعه تاپیکه دیگه ای نزنم یک سوال دیگه ای داشتم:

من برای مشتریم 3تا مانیتورasus vs278q بستم برای دوربین میگه سامسونگ کیفیتش بهتر بود

من که همیشه دیدم ایسوز بهتر بوده ولی به نظر شما کدوم مدل سامسونگ تواناییه رغابت با اینو داره تو رنجه زیر 1200

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز 360 ارزش کراس نداره چرا پولتون رو هدر میدین!

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

دوست عزیز 360 ارزش کراس نداره چرا پولتون رو هدر میدین!

من برای قدرتش نبستمش که دوسته گرامی،

من ازش برای خروجیه شیش تا مانیتور استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...