رفتن به مطلب

wallhack یا hacktool برای بازی counter strike global

ALI.......
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یک چنین ترینری به اسم wallhack یا یه همچین چیزی وجود داره که من هر کاری کردم نتونستم از اینترنت دانلود کنم 

دوستانی که میدونن چیه و کارکردن یا کسی را میشناسن خواهشا کمک کنن 

کاربردش هم aiming خودکار و.........

لینک به دیدگاه

خجالت بکش !

خجالت بکش !

داداش زشته چیت نزن :D

متشکرم  ^_^

لینک به دیدگاه

خدایی داقونم کردی با اون اواتارت چیت میزنی  :D

از riot خجالت بکش 

لینک به دیدگاه

خدایی داقونم کردی با اون اواتارت چیت میزنی  :D

از riot خجالت بکش 

از آواتارم چی میفهمی؟؟

لینک به دیدگاه

عجب دوستان اختلاص که نمیخوام بکنم 

چیت را همه دارن که........

لینک به دیدگاه

عجب دوستان اختلاص که نمیخوام بکنم 

چیت را همه دارن که........

داداش چیت بزنی ریپورت و سریع بن میشی و تو هیچ سروری نمیتونی بازی کنی. و باید یه اکانت جدید بخری. چندتا ویدیو آموزشی از یوتیوب و... ببین نیازی به چیت نداری. موفق باشی.

لینک به دیدگاه

داداش چیت بزنی ریپورت و سریع بن میشی و تو هیچ سروری نمیتونی بازی کنی. و باید یه اکانت جدید بخری. چندتا ویدیو آموزشی از یوتیوب و... ببین نیازی به چیت نداری. موفق باشی.

داداش چیت را نمیخوام وارد کنم که میخوام با نرم افزار undetectable اتو aiming داشته باشم 

ویرایش شده توسط ALI.F.G
لینک به دیدگاه

داداش چیت را نمیخوام وارد کنم که میخوام با نرم افزار undetectable اتو aiming داشته باشم

چیت که اندیتکت باشه مجانی نیست باید پول بدی

از سایتهای خارجی بخری

در نهایت هم vac بن میشی

لینک به دیدگاه

کلا تو بازی های که هی تند تند آپدیت میشه جدا از این چیت زدن کار درستی نیست،استفاده از چیت خطرناکه چون با اومدن هر آپدیت جدیدی ممکنه بن بشین.

لینک به دیدگاه

از آواتارم چی میفهمی؟؟

لوگوی riot game هست 

اگر هم نباشه کپی از ریوت هست  :)

لینک به دیدگاه

باسلام.

دوست من پیشنهاد میکنم  بجای بازی کردن فیلم اکشن  ببینید که خودش هم aim میگیره ,هم راه میره  و هم تیر میزنه و شما فقط باید بشینید پشت مانیتور .نه نیازی به تمرین shooting داره نه strafe jumping نه strategyوgameplay , نه دقت , نه تلاش .با این کار حداقل به کسانی که تلاش میکنن و وقت میگذارن و شخصیت آنها و بخصوص شخصیت خودتون احترام میگذارین.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

باسلام.

دوست من پیشنهاد میکنم  بجای بازی کردن فیلم اکشن  ببینید که خودش هم aim میگیره ,هم راه میره  و هم تیر میزنه و شما فقط باید بشینید پشت مانیتور .نه نیازی به تمرین shooting داره نه strafe jumping نه strategyوgameplay , نه دقت , نه تلاش .با این کار حداقل به کسانی که تلاش میکنن و وقت میگذارن و شخصیت آنها و بخصوص شخصیت خودتون احترام میگذارین.

موفق باشین.

حیف که بیشتر از یکی نمیتونستم لایک کنم  :clapping:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اول از همه باید یک پچ بریزی داخل انتی چیت که غیرفعال بشه بعد اگه auto aim میخوای چیت خیلی زیاد هست نکته مهمی که داره اینه اگه تازه کار هستی با auto aim اول لوکال کمی بازی کن بعد سرور انلاین چون با کوچکترین اشتباه لو میره 

وقتی کسی بمیره میتونه گیم پلی شمارو ببینه و اون وقت که خیلی زایست چون درکمتر از ثانیه قفل میشی رو دیوار که پشتش دشمن هست یا موس میلرزه یا اگه پشتت باشه سریع برمیگیرده سمتش خلاصه انتی چیت دوربزنی ادما رو نمیتونی دوربزنی

اگه موسی داری که چندتا دکمه اضافه داره تنظیم کن auto aim روی اون دکمه باشه وقتی نشونه گیری میخوای بکنی دستت بزن روی اون دکمه فعال شه خودش اتک بده کمتر متوجه میشن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...