رفتن به مطلب

خرید از آمازون، eBay و علی بابا در ایران به زودی میسر می‌شود

Recommended Posts

• کاربر ویژه

علی بابا خرید انلاین نداره شما باید حواله و تو خرید های سنگین LC بازکنید برای خرید اصلا چیزی بنام خرید تو سایت علی بابا نیست باید حواله کنید

ولی اگه امازون با ایران کاری نداشته باشه چون تو تراکنش ادرس پستی به بانک که معمولا درگاه پی پال هست ( حالا شما چه ویزا کارت داشته باشی یا نه بلاخره با پیپال سرو کار دارید)

ادرس اگه ایران باشه پیپال حساب شمارو مسدود میکنه پس بنابراین خرید از سایت امازون با ادرس ایران معنی نداره و شدنی نیست مگه اینکه پی پال ایران رو از تحریم دربیاره

که زیرنظر بانک های امریکا هست و نمیشه کاریکرد 

خرید از علی بابا الان میشه انجام داد میرید صرافی یا بانک حواله میکنید برای طرف ولی کلاه برداری تو علی بابا خیلی زیاده چون علی بابا مثل سایت دیوار هست 

منظورم این نبود که اگه کارت اعتباری رو بهمون خوش قیمت بدن،  مشکلی با خرید از علی بابا و اماژون نخواهیم داشت

بلکه منظورم اینه که من تنها مشکلم کارت اعتباری هست و اصلا هم قصد ندارم از علی بابا و آماژون خرید کنم که قرار بر استفاده از LC باشه و یا نگرانی از از تحریم بودن پی پال :دی

تنها نیاز من و درصدی از مردم خرید کالاهای دیجیتال هست و نه فقط کالاهای فیزیکی که نیاز با اینجور سایتها باشه... کلاه بردار کم نداریم در وطن که پای دوستان خارجی  علی بابا هم باز بشه...

بهتره که کلاه برداری در زمینه جنس های فیزیکی رو بذاریم همون هموطنانمون انجام بدن ... و فقط خریدهای دیجیتالمون رو از خارجیا انجام بدیم :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظورم این نبود که اگه کارت اعتباری رو بهمون خوش قیمت بدن،  مشکلی با خرید از علی بابا و اماژون نخواهیم داشت

بلکه منظورم اینه که من تنها مشکلم کارت اعتباری هست و اصلا هم قصد ندارم از علی بابا و آماژون خرید کنم که قرار بر استفاده از LC باشه و یا نگرانی از از تحریم بودن پی پال :دی

تنها نیاز من و درصدی از مردم خرید کالاهای دیجیتال هست و نه فقط کالاهای فیزیکی که نیاز با اینجور سایتها باشه... کلاه بردار کم نداریم در وطن که پای دوستان خارجی  علی بابا هم باز بشه...

بهتره که کلاه برداری در زمینه جنس های فیزیکی رو بذاریم همون هموطنانمون انجام بدن ... و فقط خریدهای دیجیتالمون رو از خارجیا انجام بدیم :دی

درود

کاملا موافقم  :-?

اتفاقا خرید اکثر کالا ها از داخل بصرفه تر هست تا خرید مستقیم...  ^_^

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

امیدوارم از این طریق دست این دلال ها کوتاه بشه بتونیم همه چیز رو به قیمت جهانی بخریم  :) یه جنس که میاد توو کشور 70 نفر باید از روش سود بخورن تا به دست خریدار بی نوا برسه , تازه تیریپ متخصص هم برمیدارن دلالان گرامی و از این نکته بی خبر هستن که از دیدگاه اقتصاد جهانی یک نوع زالو حساب می شن برای بدنه ی اقتصاد , چون هیچ نقش مفیدی در زنجیره ی تامین ندارن جز بالا رفتن قیمت تمام شده , فکر کن خود تولید کننده برای تمام رنگ های یک گوشی یک قیمت یکسان در نظر گرفته بعد که میاد توی ایران مثلا می بینن سیاهش بیشتر خواهان داره اونو گرونتر می فروش , حالا یه میلیون مثال دیگه هم هست که اگه به یه خارجی بگی احتمالا شاخ درمیاره از اوضاع بی درو پیکر و بی صاحب بازار کشورمون  :(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...