رفتن به مطلب

«وای فای» مضر است ؟

Recommended Posts

سلام دوستان مقالات زیادی در اینترنت در مورد وای فای هست 

کسی هست وای فای استفاده نکنه ؟ 

این روزها وای فای بدجور فراگیر شده یک جور نیاز بشر شده 

نظر شما چی هست آیا شما فکر میکنید وای فای مضر هست ؟ 

نظر شما چی هست ؟  :-?

در اخر باید بگم در عمرم وای فای استاده نکردم  :laughing:  :eek: حتی برای انتقال اینترنت به تبلت خودم

از OTG استفاده میکنم :-?

شما هم مثل من نگران سلامتی خود هستید یا نه مهم نیست :-?  

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

در كل تمام امواج مضر هستند

حالا اينكه واي فاي چقدر مضره رو نميدونم

لینک به دیدگاه

در كل تمام امواج مضر هستند

حالا اينكه واي فاي چقدر مضره رو نميدونم

بله موبایل سی جی چهارجی اینا هم هست کاریش نمیشه کرد اطرافمون پر هست    :wacko:

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

با سلام.

با این پیشرفت علمی که درحال حاضر شاهدش هستیم بی پاسخ ماندن بعضی از سوالات واقعا شک برانگیزه متاسفانه.مثل سرطان که ظاهرا دوره ی درمانیش بیشتر از درمان قطعی سودآوره.

درمورد wifi هم متاسفانه هنوز تحقیقی که قطعا ثابت کنه ضرری برای انسان داره صورت نگرفته اما جالب اینجاست که بسیاری از ما این حس که wifi و سایر موارد اینچنینی میتونه مضر باشه رو داریم و بهرحال با فاکتور گرفتن مساله ی اینکه سایرین اینطور فکر میکنن و این حس القا شده بازهم همه ی ما حس لذت و شادابی زمانی که از تکنولوژی دور میشیم رو داریم و شاید بی ربط نباشه.البته اخیرا مقاله ای میخوندم که در آزمایشی گرم شدن سر و مغز و بخصوص جایی که گوشی با اون در تماس هست رو نشون میداد و بخوبی میدونین که میتونه در نتیجه به سردرد منجر بشه و حتی دیدم کسانی رو که زیاد از وای فای استفاده میکنن و وقتی مدتی رو دور هستن از وای فای و موبایل کمتر سردرد سراغشون میاد.همچنین تاثیرش روی حافظه وبخصوص تمرکز رو هم که یقین دارم بسیاری از دوستان مثل بنده حسش کردن.مطالب زیادی در این زمینه هست و هربار یک منبع یک مورد رو مضر و دیگری بی ضرر اعلام میکنه.اما چیزی که بیشتر ما تجربه کردیم این بوده که فاصله گرفتن یا حداقل کنترل زندگی مدرن شادی روح رو به ارمغان میاره و خود بنده به ندرت از wifi استفاده میکنم و موبایلم هم گوشه ای از منزل افتاده اکثر اوقات و نتیجه رضایت بخش بوده.

درپایان مطلبی پیشنهاد میکنم که برخی از این آسیب ها رو شرح داده هرچند در هیچکدام مضر بودن مستقیم اثبات نشده اما ایده ی مناسبی در این زمینه در اختیار میگذاره 

http://www.clinicalmedicine.ir/post-4504.aspx

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

فاصله ی ایمینی از منبع صدور امواج Wi-Fi، حدود یک متره. این میزان فاصله رو از مودم رعایت بفرمایید جای نگرانی نیست.

لینک به دیدگاه

مضر که هست و میتونه سرطان خون رو در مدت زمان طولانی بوجود بیاره .

بنده همیشه 3 نصیحت به مشتری یا نزدیکانم میکنم .

1. اینکه حتی المقدور اگر ضروری نیست از مودم وای فای با یک انتن استفاده کنن (یه 3 دسیبل )

2. در هنگام خواب که بدن تحرکش کمه یا میشه گفت تحرکی به اونصورت نداره حتما وای فای رو خاموش کنن

3.هرگز نوزادشون رو در معرض مستقیم وای فای (در اتاق و ..) قرار ندن

لینک به دیدگاه

تشکر از دوستان تایپک خوبی شد لذت داریم می بریم از تجربیات و نظرات دوستان  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...