رفتن به مطلب

خریدار اسپیکر Logitech z5500 کم کار در حد نو

51man
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان عزیز 

بنده خریدار یک دستگاه  اسپیکر Logitech z5500  کم کار در حد نو هستم 

چند مورد بود اما درست نگه داری نشده بود و با حساسیتی که من دارم به کارم نیومد

دوستان مورد هاشون رو با ذکر توضیحات و قیمت و عکس و .. بفرستند

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

سلام
کلا 5500 تمیز خیلی کم هست و اگه پیدا بشه و در حد باشه قیمت نجومی میدن ! من 1 ماه تمام ایرانو از طریق سایت دیوار گشتم یکی تو مشهد پیدا کردم طرف زده بود آکبند هست و استفاده نشده.بهش زنگ زدم گفت بیاید ببینید من خریدم و استفاده نکردم که من قم بودم و نرفتم و قسمت شد از بنده خدایی در دزفول از طریق سایت ایسام خریداری کنم . 2 میگفت که با 1400 معامله کردیم اما خیلی تمیزه فقط چندتا خش رو ساب بود که با برچسب لاجیتک پوشوندم.... زد 5500 دو سری هست.سری اول روی دکمه روشن و خاموش ساند تاچ علامت پاور هست (همون دایره ای که وسطش خط عمودی هست.لوگو پاور) . سری دوم که میگن اصلاح شده هست و بهتر هست روی دکمه روشن و خاموش علامت هدفون هست
تو سایت دیوار تهران یکی آگهی کرده خیلی تمیز و سالم به قیمت 1650 . یه آمار بگیر ببین چطوره

لینک به دیدگاه

سلام

کلا 5500 تمیز خیلی کم هست و اگه پیدا بشه و در حد باشه قیمت نجومی میدن ! من 1 ماه تمام ایرانو از طریق سایت دیوار گشتم یکی تو مشهد پیدا کردم طرف زده بود آکبند هست و استفاده نشده.بهش زنگ زدم گفت بیاید ببینید من خریدم و استفاده نکردم که من قم بودم و نرفتم و قسمت شد از بنده خدایی در دزفول از طریق سایت ایسام خریداری کنم . 2 میگفت که با 1400 معامله کردیم اما خیلی تمیزه فقط چندتا خش رو ساب بود که با برچسب لاجیتک پوشوندم.... زد 5500 دو سری هست.سری اول روی دکمه روشن و خاموش ساند تاچ علامت پاور هست (همون دایره ای که وسطش خط عمودی هست.لوگو پاور) . سری دوم که میگن اصلاح شده هست و بهتر هست روی دکمه روشن و خاموش علامت هدفون هست

تو سایت دیوار تهران یکی آگهی کرده خیلی تمیز و سالم به قیمت 1650 . یه آمار بگیر ببین چطوره

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون

اون رو که قیمت پرت میده

عجله نمیکنم امید خدا یه مورد خاص پیدا کنم هم سالم باشه هم به قیمت ..

:)

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم
آره دیگه در حدش 1300-400 میارزه یعنی شما پول زد906 میدی اما قدرت و کیفیت بهتری تجربه میکنی چون ساب 5500  10 اینچ هست و 906  8 اینچ با باکس کوچکتر.... خداییش اسپیکر خوبیه و من خیلی دنبالش بودم و با کلیپایی که ازش دیدم به قدرت استثناییش پی بردم و خریدمش
موفق باشی

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
سلام..

یک عدد اسپیکر logitech Z906 5.1 Speaker با گارانتی آواژنگ و با کارکرد ۳ماه کاملا سالم و تمیز واسه فروش موجود  دارم..

خواستید در خدمتم..

0935.384.60.96 مهدی 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...