رفتن به مطلب

ایجاد آدرسهای عجیب در مرورگر

Naji
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

از دیروز تا حالا توی مرورگر کروم هر از گاهی بعد از وارد کردن آدرس ، به جای آدرس مورد نظر آدرس عجیبی ظاهر میشه؟!؟!؟

کلافم کرده. گاهی اینطور میشه. توی فایر فاکس هم یه مورد اینطوری شد؟

صفحه باز نمیشه .

با نود هم اسکن کردم ویروسی پیدا نشد!!!

نظری دارید؟

post-11978-0-37557500-1440924140_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

به احتمال قوی بدافزار/افزونه/پلاگین / spyware مخرب رو سیستمه و با direct کردن می خواد اطلاعات رو سرقت کنه، ناد 32 رو بیخیال شید با kaspersky یا bit defender اسکن کنید

همچنین افزونه های غیر ضروری رو حذف کنید ممکنه افزونه مزاحم نصب شده باشه و خبر نداشته باشید

توضیح: ناد32 با یوزر/پس جعلی آپدیت میشه اما صوریه و خاصیتی نداره!

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام برو setting گوگل کروم

بخش advance رو بزن که آپشن های اضافه باز بشه ، آخرین گزینه RESET Settings رو بزن بعدش درست میشه کرومت.. با اینترنت اکس و موزیلا هم همینکارو کن...

چندتا مالویر ریمور هم زدم پاک نشد اما این راه برای کروم جواب داد....

اسم این قضیه DNS unlocker هستش یه اسم دیگش هم "Update media player now"

kasper and ESET نا توان بودن :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

موزیلا منم یه مدت Esheild داشت.هر کاری کردم درست نشد.کروم و IE هم داشتم.مجبور به تعویض ویندوز شدم

لینک به دیدگاه

سلام برو setting گوگل کروم

بخش advance رو بزن که آپشن های اضافه باز بشه ، آخرین گزینه RESET Settings رو بزن بعدش درست میشه کرومت.. با اینترنت اکس و موزیلا هم همینکارو کن...

چندتا مالویر ریمور هم زدم پاک نشد اما این راه برای کروم جواب داد....

اسم این قضیه DNS unlocker هستش یه اسم دیگش هم "Update media player now"

kasper and ESET نا توان بودن :دی

سلام فرجام جان خوبی؟

آره یه چند بار بافر ستاپ فلش پلیر میومد و ازم میخواست که آپدیتش کنم. اما نود به عنوان ویروس میشناختش. بافرش هم یه جورایی تقلبی میزد. حالا این کاری که گفتی رو انجام میدم انشالله حل بشه. اکسپلرر و موزیلا شاید جواب ندن؟

لینک به دیدگاه

راستی 2 روزه که قند ش ک ن(  ل ن ت ر ن   ) هم نصب کردم یعنی ممکنه واسه اون باشه؟!!؟!؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستی 2 روزه که قند ش ک ن(  ل ن ت ر ن   ) هم نصب کردم یعنی ممکنه واسه اون باشه؟!!؟!؟

بله

لینک به دیدگاه

باسلام.

malwarebytes و superantispyware . رایگان هم هستند و سبک. امتحان کنین چون همونطور که جناب کریمی فرمودن ظاهرا سیستمتون badware داره و یک anti malware در کنار antivirus قوی لازمه و ممکنه با تغییر تنظیمات و برطرف کردن مشکل بازهم برگردن. قند ش ک ن هم همونطور که دوستان گفتن میتونه عامل مشکلتون باشه.اگر هم حوصله دارین با فایروال قوی مانند comodo براحتی میتونین ریشه مشکل رو پیدا کنین فقط کمی حوصله و بررسی لازم داره چون هر تغییری که اعمال میشه چک میکنه و این redirect کردن هم شامل میشه.

موفق باشین

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

باسلام.

malwarebytes و superantispyware . رایگان هم هستند و سبک. امتحان کنین چون همونطور که جناب کریمی فرمودن ظاهرا سیستمتون badware داره و یک anti malware در کنار antivirus قوی لازمه و ممکنه با تغییر تنظیمات و برطرف کردن مشکل بازهم برگردن. قند ش ک ن هم همونطور که دوستان گفتن میتونه عامل مشکلتون باشه.اگر هم حوصله دارین با فایروال قوی مانند comodo براحتی میتونین ریشه مشکل رو پیدا کنین فقط کمی حوصله و بررسی لازم داره چون هر تغییری که اعمال میشه چک میکنه و این redirect کردن هم شامل میشه.

موفق باشین

متاسفانه بعد از ریست کروم باز هم redirect داد .الان طبق گفته شما دارم یدونه superantispyware نصب میکنم.  ببینم پی میشه

لینک به دیدگاه

100% مشکل از همینه. چون قند شکن شما free نیست و باید اکانت خریداری کنید برای همین این مشکل پیش میاد

unistall کنید مشکل حل میشه.

من قبلا این مشکل رو با قند شکن HSS h.o.s.t p.o.t s.h.i.l.d داشتم.

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر عزیز

دوستان مدتی هست که میخوام وارد تنظیمات مودم بشم اصلا صفحه لوگین رو نمیاره.مشکل کجاست؟هکمون کردن؟

post-17199-0-50905800-1440931570_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

superantispyware بیشتر روی adware ها تمرکز داره و malwarebytes پوشش روی سایر موارد داره.البته جستجوش بیشتر زمان میبره.

لینک به دیدگاه

ای بابا

با superantispyware اسکن کردم حدود 73 تا مورد و یکی دو تا تروجان پیدا کرد. ریممو کردم فکر میکردم حل شده مشکل اما بازم redirect داده.

حالا میرم واسه malwarebytes ببینم چی میشه؟!!؟!

لینک به دیدگاه

این مشکل درصورتی که قند ش کن رو حذف میکنین هم پابرجاس؟ و همیشه به یک آدرس redirect میشه؟

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

این مشکل درصورتی که قند ش کن رو حذف میکنین هم پابرجاس؟ و همیشه به یک آدرس redirect میشه؟

قند شکن رو که حذف کردم. ظاهرا بهتر شده. اما بعد از اسکن انگار کمی سرعن نت اومده پایین.!!!

ادرس رو هم چک میکنم تکراری بودنش رو.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه بعد از ریست کروم باز هم redirect داد .الان طبق گفته شما دارم یدونه superantispyware نصب میکنم.  ببینم پی میشه

خب پس انگار شانش من بوده که اینطوری خوب شد پریشب :دی

البته 2 تا نرم افزار هم از قسمت add/remove program ویندوز حذف کردم که به تازگی نصب شده بودن (همشون هم در زمینه تغییر IP و اینها بودن که برای استیم میخواستم استفاده کنم...)

از چندتا adware remover و malware remover هم استفاده کردم و اسکن کردم اما آخرش همشون میگفتن بیا منو اکتیو کن تا برات پاکشون کنم  :D  دیگه منم از راه ریست کردن تنظیمات وارد شدم

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

بله ظاهرا همیشه رو این آدرس DIRECT میشه.

http://creative.admtpmp124.com/admtpmp124/scripts/direct/direct.html?a=70234140&serverdomain=s.admtpmp124.com&context=c70243197&size=800x600&rt=popunder&ci=10&cb=1441001346139

بعد تبدیل میشه به این آدرس :

http://s.admtpmp124.com/imp1296?a=70234140&context=c70243197&size=800x600&rt=popunder&ci=10&cb=1441001346139&r=http%3A%2F%2Ft.mdn2015x3.com%2Fbuild%2F7fff55ec%2Fv1%2Fscript%2F&u=http%3A%2F%2Ft.mdn2015x3.com%2Fbuild%2F7fff55ec%2Fv1%2Fscript%2F

ویرایش شده توسط Naji
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

درود

این روش رو امتحان کنین

2

آقا ممنون

نرم افزارشم دارم نصب میکنم. انشالله که درست شه 

لینک به دیدگاه

آقا ممنون

نرم افزارشم دارم نصب میکنم. انشالله که درست شه 

نرم افزار؟؟

لینک به دیدگاه

نرم افزار؟؟

اره اخرش یه spy hunter معرفی کرده.

Sent from my LG-D802

لینک به دیدگاه

کلا وقتی فیل. شکن های مجانی و غیر معتبر  نصب میکنید   انتظار همه چیز رو داشته باشید !

نرم افزار adwcleaner   رو نصب کنید رایگان هست و خیلی معتبر  :

http://soft98.ir/security/17292-AdwCleaner.html

یک فول اسکن هم با malwarebyte   انجام بدید از همین سایت بالا میتونید داونلود کنید 

در ضمن در تایید دوستمون که توی پست های قبلی اشاره کردن بگم که   آپدیت eset با یوزر  غیر اصلی یعنی هدر دادن وقتتون ، خیلی از آپدیت ها مثل  pcu و...  رو نمیتونید با لایسنس غیر اوریجینال دریافت کنید 

تقریبا این مسئله برای تمام آنتی ویروس های غیر اوریجینال صدق میکنه 

من خودم کاربر  قدیمی  eset هستم اگه دقت کرده باشید مثلا وقتی از یوزر/پس   غیر اصلی یا trail  استفاده میکنید هنگامی که  میخواید خود pcu  رو آپدیت کنید  ایست میگه که آپدیت هست و نیاز به آپدیت نیست در حالییکه با مراجعه به سایتش میتونید ببینید ورژن های جدید نرم افزار اومده و به شما اطلاع نمیده !

لینک به دیدگاه

کلا وقتی فیل. شکن های مجانی و غیر معتبر  نصب میکنید   انتظار همه چیز رو داشته باشید !

نرم افزار adwcleaner   رو نصب کنید رایگان هست و خیلی معتبر  :

http://soft98.ir/security/17292-AdwCleaner.html

یک فول اسکن هم با malwarebyte   انجام بدید از همین سایت بالا میتونید داونلود کنید 

در ضمن در تایید دوستمون که توی پست های قبلی اشاره کردن بگم که   آپدیت eset با یوزر  غیر اصلی یعنی هدر دادن وقتتون ، خیلی از آپدیت ها مثل  pcu و...  رو نمیتونید با لایسنس غیر اوریجینال دریافت کنید 

تقریبا این مسئله برای تمام آنتی ویروس های غیر اوریجینال صدق میکنه 

من خودم کاربر  قدیمی  eset هستم اگه دقت کرده باشید مثلا وقتی از یوزر/پس   غیر اصلی یا trail  استفاده میکنید هنگامی که  میخواید خود pcu  رو آپدیت کنید  ایست میگه که آپدیت هست و نیاز به آپدیت نیست در حالییکه با مراجعه به سایتش میتونید ببینید ورژن های جدید نرم افزار اومده و به شما اطلاع نمیده !

خب شما چی رو معرفی میکنید به عنوان انتی ویروس که ترجیحا رایگان باشه و قابل اپدیت و قابل اعتماد ؟  @};-

لینک به دیدگاه

اره اخرش یه spy hunter معرفی کرده.

Sent from my LG-D802

خودتون رو راحت کردینا  :D

ولی توصیه می کنم تا جایی که ممکنه این جور نرم افزارارو نصب نکنین

تو اون سایتها راه حل هایی برای رفع مشکل از طریق تغییر تنظیمات بود  @};-

لینک به دیدگاه

خودتون رو راحت کردینا :D

ولی توصیه می کنم تا جایی که ممکنه این جور نرم افزارارو نصب نکنین

تو اون سایتها راه حل هایی برای رفع مشکل از طریق تغییر تنظیمات بود @};-

نه داداش تنظیمات رو هم چک کردم.

Sent from my LG-D802

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...