رفتن به مطلب

این ارور برای چیه؟؟؟

*sajjad*
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

nfs نصب کردم وقتی روش کلیک میکنم این ارور میده

d3dx9_26dll

??????????????

باید چی کار کنم

ویرایش شده توسط *sajjad*
لینک به دیدگاه

این ارور موقعی ظاهر میشه که رم سیستم تون بیش از حد پر شده و فضای خالی نداره سیستم هم برای کاهش فضای رم مجبور به بستن برنامه ای که حجم رم رو پر کرده میشه و اگه نتونه برنامه رو ببنده سیستم رو ریست میکنه

لینک به دیدگاه

این ارور موقعی ظاهر میشه که رم سیستم تون بیش از حد پر شده و فضای خالی نداره سیستم هم برای کاهش فضای رم مجبور به بستن برنامه ای که حجم رم رو پر کرده میشه و اگه نتونه برنامه رو ببنده سیستم رو ریست میکنه

8 گیگ رم دارم یعنی جی تی آ آیی وی 8 گیگ رم لازم داره!!!!!!!!! قبلا خودم با 2 گیگ رم بازی میکیردم.

برنامه بسته میشه ولی ریست نمیکنه.

حالا چیکار کنم ؟؟؟؟ آخه نمیشه که هی بازی رو ببنده

لینک به دیدگاه

ویدیو زیر رو از نت استخراج کردم ببینید جواب میده ؟

http://s9.hdconverter.co/dl2.php?data=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

باید در پنجره cmd دستور مورد نظر رو بنویسید . احتمالا درست میشه . ( bcdedit /set increaseeuserva 3072 )

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

ویدیو زیر رو از نت استخراج کردم ببینید جواب میده ؟

http://s9.hdconverter.co/dl2.php?data=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

باید در پنجره cmd دستور مورد نظر رو بنویسید . احتمالا درست میشه . ( bcdedit /set increaseeuserva 3072 )

این کد چه کاری انجام میده؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

اختصاص حافظه بیشتر برای کارت گرافیک تا با کمبود حافظه ( همونطور که تو ارور هم نوشته ) مواجه نشین .

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

اختصاص حافظه بیشتر برای کارت گرافیک تا با کمبود حافظه ( همونطور که تو ارور هم نوشته ) مواجه نشین .

ممنون

دارم امتحان میکنم ببینم باز میاد بیرون از بازی یا نه.

لینک به دیدگاه

باز هم مشکل پا بر جاست.

wenyqgty4rffrf7m5kfg_thumb.png

موقعی که این ارور میاد داخل عکس دقت کنید همش 3.28 گیک از 8 گیگ پره چطوری حافظه کم میاره؟؟

ممکنه از ویندوز باشه؟؟؟

لینک به دیدگاه

باز هم مشکل پا بر جاست.

wenyqgty4rffrf7m5kfg_thumb.png

موقعی که این ارور میاد داخل عکس دقت کنید همش 3.28 گیک از 8 گیگ پره چطوری حافظه کم میاره؟؟

ممکنه از ویندوز باشه؟؟؟

درود

ببینید از داخل بایوس میزان حافظه برای گرافیک چقدره

لینک به دیدگاه

درود

ببینید از داخل بایوس میزان حافظه برای گرافیک چقدره

میشه یه آدرس بدید کجاست حدودا؟؟؟

لینک به دیدگاه

آها پیداش کردم از روی 64mb گداشتمش روی  512mb .

http://upir.ir/sh94/guest/150830233802.bmp

j.gif

ولی توی جی پی یو زد زده 0 mb مشکلش کجاست بعدشم برای چی gpu clock 350????? فکرکنم باید بیشتر باشه؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز توقع نداری که با گرافیک مجتمع بدون هیچ ایرادی بازی اجرا بشه !  احتملا تو یه قسمتی هستید که نیاز به حافظه فیزیکی خود گرافیک داره  و این شیر کردن گرافیک سیپیو به کمک رم  دچار مشکل پردازش بازی شده

پس پیشنهاد میکنم به فکر یه گرافیک مناسب برای این سطح بازی ها باشید  مخصوصا که این بازی موقع حرکت در شهر دیتیل بسیار زیاد  و فشار زیادی رو گرافیک میاره 

گرافیک هایی که 1 گیگ رم بصورت فیزیکی دارن  میتونن یه مقداری از رم برای کمک تو پردازش ها استفاده کنن  ولی  تو سیستم شما که خود گرافیک مجتمع از رم برای حافظه خودش استفاده میکنه

بعید میدونم بتونید به راحتی بازی های امروزی رو اجرا کنید

لینک به دیدگاه

آها پیداش کردم از روی 64mb گداشتمش روی  512mb .

http://upir.ir/sh94/guest/150830233802.bmp

j.gif

ولی توی جی پی یو زد زده 0 mb مشکلش کجاست بعدشم برای چی gpu clock 350????? فکرکنم باید بیشتر باشه؟؟؟؟

درایور گرافیکت اپدیت نیست؟

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز توقع نداری که با گرافیک مجتمع بدون هیچ ایرادی بازی اجرا بشه !  احتملا تو یه قسمتی هستید که نیاز به حافظه فیزیکی خود گرافیک داره  و این شیر کردن گرافیک سیپیو به کمک رم  دچار مشکل پردازش بازی شده

پس پیشنهاد میکنم به فکر یه گرافیک مناسب برای این سطح بازی ها باشید  مخصوصا که این بازی موقع حرکت در شهر دیتیل بسیار زیاد  و فشار زیادی رو گرافیک میاره 

گرافیک هایی که 1 گیگ رم بصورت فیزیکی دارن  میتونن یه مقداری از رم برای کمک تو پردازش ها استفاده کنن  ولی  تو سیستم شما که خود گرافیک مجتمع از رم برای حافظه خودش استفاده میکنه

بعید میدونم بتونید به راحتی بازی های امروزی رو اجرا کنید

درسته ولی فعلا مجبورم با همین سر کنم برای یه گرافیک خوب باید800 تومن خرج کرد که فعلا بودجه اش نیست.

لینک به دیدگاه

درایور گرافیکت اپدیت نیست؟

نمیدونم دقیقا چک میکنم.

ممنون از یادآوریتون.

لینک به دیدگاه

خدایا اخر ادم برای چنین سیستمی گرافیک تهیه نمیکنه ؟ حداقل یه گرافیک 2GB معمولی بخر

شما هم مثل من شدی که برای سیستمم SSD نخریدم

لینک به دیدگاه

بگردی ارزونتر هم پیدا میشه یه 660 ti  حدودا 550 میشه تهیه کرد   شایدم کمتر  2گیگ

یا  560 ti               اینم حدودا 300-340 هست  1گیگ

لینک به دیدگاه

در ضمن  مموری سایز باید 0 باشه  طبیعیه  چون خودش رمی نداره و تماما از رم سیستم شیر میشه

کلاک جیپیو هم مثل خود سیپیو موقع بیکاری میاد پایین که مصرف کمتر و حرارت کمتری ایجاد بشه

درایور خیلی کمکت نمیکنه   همونطوری که میبینی نوع حافظه  DDR3 هست مطابق با رم پس 1 پله از حافظه گرافیک DDR5 عقبه

بازم پیشنهاد بالا رو میکنم  شما هم گول گرافیک داخل سیپیو رو خوردی و باید بپذیری که هر چیزی رو برای کاری ساختن  ^_^

لینک به دیدگاه

اینو ببین  نگی کمک نکردی 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=48387&hl=

یعنی گرافیک حرف نداره  قیمتشم عالیه  فروشندشم بسیار مورد اطمینان

درنگ کنی  بردنش

لینک به دیدگاه

اینو ببین  نگی کمک نکردی 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=48387&hl=

یعنی گرافیک حرف نداره  قیمتشم عالیه  فروشندشم بسیار مورد اطمینان

درنگ کنی  بردنش

میدونم گرافیک خوبیه ولی ... پدر بی پولی بسوزه.

لینک به دیدگاه

در ضمن  مموری سایز باید 0 باشه  طبیعیه  چون خودش رمی نداره و تماما از رم سیستم شیر میشه

کلاک جیپیو هم مثل خود سیپیو موقع بیکاری میاد پایین که مصرف کمتر و حرارت کمتری ایجاد بشه

درایور خیلی کمکت نمیکنه   همونطوری که میبینی نوع حافظه  DDR3 هست مطابق با رم پس 1 پله از حافظه گرافیک DDR5 عقبه

بازم پیشنهاد بالا رو میکنم  شما هم گول گرافیک داخل سیپیو رو خوردی و باید بپذیری که هر چیزی رو برای کاری ساختن  ^_^

گول گرافیک محتمع سی پی یو نخوردم ولی همچین ضعیف هم نیس.

یه دونه gt 8500 گیگا دارم به نظرت کدوم قوی تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

حق با دوستان هست گرافیک شما توانایی اجرای چنین بازی رو نداره

فقط یه سوال آیا تنظیمات بازی رو تا حد امکان کم کرده اید یا نه؟

این ربطی به این نداره که شما چقدر حافظه گرافیکی دارید بازی GTA کلا این شرکت یعنی راک استار

توی تنظیمات بازی یه نمودار داره که میزان استفاده از رم گرافیک رو به نمایش میزاره و اگر تنظیمات بازی شما

از حدی بالاتر بره کلا بازی اجازه ذخیره کردن اون تنظیمات رو به شما نمیده و به حالت پیش فرض میره

یه سوال دیگه اینکه آیا گرافیک اینتل خود را با آخرین درایور به روزرسانی کرده اید ؟

این هم خیلی مهمه که گرافیک شما بروزرسانی شده باشد

موفق باشید...........

لینک به دیدگاه

حق با دوستان هست گرافیک شما توانایی اجرای چنین بازی رو نداره

فقط یه سوال آیا تنظیمات بازی رو تا حد امکان کم کرده اید یا نه؟

این ربطی به این نداره که شما چقدر حافظه گرافیکی دارید بازی GTA کلا این شرکت یعنی راک استار

توی تنظیمات بازی یه نمودار داره که میزان استفاده از رم گرافیک رو به نمایش میزاره و اگر تنظیمات بازی شما

از حدی بالاتر بره کلا بازی اجازه ذخیره کردن اون تنظیمات رو به شما نمیده و به حالت پیش فرض میره

یه سوال دیگه اینکه آیا گرافیک اینتل خود را با آخرین درایور به روزرسانی کرده اید ؟

این هم خیلی مهمه که گرافیک شما بروزرسانی شده باشد

موفق باشید...........

دارم سعی میکنم درایور گرافیک رو آپدیت کنم ولی سایت اینتل تحریم و درایور نمیده.حالا چه کنم؟؟؟؟؟ :(

لینک به دیدگاه

دارم سعی میکنم درایور گرافیک رو آپدیت کنم ولی سایت اینتل تحریم و درایور نمیده.حالا چه کنم؟؟؟؟؟ :(

http://www.sakhtafzarmag.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF/new-drivers/13-intel-iris-and-hd-graphics

شاید نسخه جدیدتر هم داشته باشه ، این نسخه برای یکی دو هفته پیشه :

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...