رفتن به مطلب

انتخاب ISP

MohamadCm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان. @};-  @};-

حدود 1 سالی هست که نقل مکان کردیم به یک خونه ی جدید و بعد متوجه شدم که منطقه فیبر نوریه! یعنی هیچ ISP سرویس ADSL ارائه نمیده جز خود مخابرات،

به مخابرات محل هم که رفتم گفتن اسمتون رو میزاریم تو لیست الان جای خالی نیست ولی 9 ماهه خبری نشد،

در حال حاظراز اینترنت ایرانسل استفاده میکنم که هم قیمتش بالاست، هم پینگش زیاده و هم سرعت آپلودش فاجعه  ~x(

به نظرتون از چه سرویسی استفاده  کنم؟

استفاده ام هم گیم و وبگردی :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تهران - سمت شرق 

زنگ بزنید شاتل درخواست اینترنت پوینت تو پوینت کنید 8 مگ ماهی 37 تومن میان براتون وصل میکنند سوالی بود درختدمتم  :)

لینک به دیدگاه

زنگ بزنید شاتل درخواست اینترنت پوینت تو پوینت کنید 8 مگ ماهی 37 تومن میان براتون وصل میکنند سوالی بود درختدمتم  :)

این سرویسی که میفرمایید چی هست؟ :-?

لینک به دیدگاه

درود 

این سرویس رو چند شرکت ارایه میدن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک انتن روی پشت بام قرارمیدید به صورت بیسیم اینترنت دارید تا 32 مگ بازهست شاتل

لینک به دیدگاه

یک انتن روی پشت بام قرارمیدید به صورت بیسیم اینترنت دارید تا 32 مگ بازهست شاتل

مسئله این اینترنت اینه که آنتن رو تو پشت بوم میزارن بعد تا داخل خونه یسم کشی میکنن.

حالا مسئله نصب آنتن روی پشت بوم قابل حله و دیگه با سیم کشی از روی نما نمیشه کنار اومد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مسئله این اینترنت اینه که آنتن رو تو پشت بوم میزارن بعد تا داخل خونه یسم کشی میکنن.

حالا مسئله نصب آنتن روی پشت بوم قابل حله و دیگه با سیم کشی از روی نما نمیشه کنار اومد.

اپارتمان چند طبقه هست شما طبقه چندمی ؟

کولر گازی رو پشت بون دارید ؟ انتن مرکزی ؟ اسانسور؟

لینک به دیدگاه

اپارتمان چند طبقه هست شما طبقه چندمی ؟

کولر گازی رو پشت بون دارید ؟ انتن مرکزی ؟ اسانسور؟

آپارتمان 8 طبقه هست، ما طبقه چهارمیم.

همه ی این موارد رو داریم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آپارتمان 8 طبقه هست، ما طبقه چهارمیم.

همه ی این موارد رو داریم.

خب کابل شبکه رو از طریق لوله کالرگازی - اسانسور - و انتن مرکزی میتونی برسونی پایین

یا مثلا از طریق راه پله منظم میاره تا درب خونه

دیگه اگه نشد کل ساختمون مجهز به اینترنت میکنی خودت میشی ادمین درامد زایی میکنی تو هر طبقه یک روتر میزاری سیم کشی هم داخل راه پله به صورت منظم

لینک به دیدگاه

خب کابل شبکه رو از طریق لوله کالرگازی - اسانسور - و انتن مرکزی میتونی برسونی پایین

یا مثلا از طریق راه پله منظم میاره تا درب خونه

دیگه اگه نشد کل ساختمون مجهز به اینترنت میکنی خودت میشی ادمین درامد زایی میکنی تو هر طبقه یک روتر میزاری سیم کشی هم داخل راه پله به صورت منظم

بله این راه هایی که شما میفرمایید هست ولی مسئله اینجاست که سیمی که از اون آنتن پشت بوم میاد پایین به چی وصل میشه؟مثلا اگه به اکسس پوینت وصل میشه نمیشه اکسس پوینت رو همون بالا گذاشت؟

مورد آخر رو هم که بیخیال این همسایه های بدوی ما! تو 40 واحد کلن6 واحد انترنت دارن!اوایل که اومده بودم ازشون میپرسیدم شما از کجا اینترنت گرفتید، میگفتن:اینترنت؟؟شیب؟؟شیب دار میسازن؟؟ :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله این راه هایی که شما میفرمایید هست ولی مسئله اینجاست که سیمی که از اون آنتن پشت بوم میاد پایین به چی وصل میشه؟مثلا اگه به اکسس پوینت وصل میشه نمیشه اکسس پوینت رو همون بالا گذاشت؟

مورد آخر رو هم که بیخیال این همسایه های بدوی ما! تو 40 واحد کلن6 واحد انترنت دارن!اوایل که اومده بودم ازشون میپرسیدم شما از کجا اینترنت گرفتید، میگفتن:اینترنت؟؟شیب؟؟شیب دار میسازن؟؟ :laughing:

=))  =))  =))

سیمی که از رادیو میاد رو میزنید به روتر یا اکسس پوینت ولی اون بالا بزارید سیگنالش رو طبقه 7-8-6 دارن و شما نمیتونی از اون فاصله بهش وصل بشی

سیمش خیلی قطرش کمه میتونی از روی نمای ساختمون رد کنی مشکلی نداره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...