رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید کیس کامل

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه کیس می خوام ببندم تا  2.8میلیون می خواستم بدونم 

اگه صبر کنم قیمت ها متعادل بشه بعد  z170 با i5-6600k ببندم بهتر یا z97 . i5 4460  ببندم 

(برای ورک استیشن نیمه حرفه ای و بازی نید فور اسپید ، واچ داگز )

ممنون بعد 

سوال بعدی asus 960 turbo یا zotac gtx 960 کدام بهتر است . 

لینک به دیدگاه

سلام یه کیس می خوام ببندم تا  2.8میلیون می خواستم بدونم 

اگه صبر کنم قیمت ها متعادل بشه بعد  z170 با i5-6600k ببندم بهتر یا z97 . i5 4460  ببندم 

(برای ورک استیشن نیمه حرفه ای و بازی نید فور اسپید ، واچ داگز )

ممنون بعد 

سوال بعدی asus 960 turbo یا zotac gtx 960 کدام بهتر است . 

دوست عزیز به نظر من حتی الان هم قیمت پلتفرم x100  و پردازنده های اسکای لیک خوب و مناسب است و قطعا شما کیس جدیدتو روی این سری ببند.حالا اگر دوست داری مدتی هم صبر کن تا یک کوچولوی دیگه هم قیمتای سری اسکای لیک متعادلتر بشه.اما کلا تو فکر z97 نباش.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به نظر من حتی الان هم قیمت پلتفرم x100  و پردازنده های اسکای لیک خوب و مناسب است و قطعا شما کیس جدیدتو روی این سری ببند.حالا اگر دوست داری مدتی هم صبر کن تا یک کوچولوی دیگه هم قیمتای سری اسکای لیک متعادلتر بشه.اما کلا تو فکر z97 نباش.

ممنون . فک کردم حالا که قرار پول خرج کنم برای تکنولوژی جدید خرج کنم . ممنون از راهنمایی تون

لینک به دیدگاه

نسل جدید یا نسل قدیم به خودتون و صبرتون بستگی داره ولی ترکیب پردازنده 4460 با مادربرد z97 اصلا درست نیست ،

اگه z97 میبندین که درآینده با ارتقای پردازنده مشکل پیدا نکنین خوب به نظر شما چند سال بعد ارتقا بهتره یا خرید مادربرد نسل جدید با پردازنده جدید  ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...