رفتن به مطلب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB

هارددیسک اکسترنال Western Digital مدل مای بوک ظرفیت 3 ترابایت

این هارد رو حدود 4 ماه هست خریدم ، موقع اتصال تا چند ثانیه کمی گیر میکرد اما بعدش روون میشد فکر میکردم طبیعیه اما با گارانتیش تماس گرفتم گفتن بیار ، بردم یک روزه برام عوض کردن و اینی که الان عکسشو گذاشتم کاملا آکبند تحویل خود گارانتی سازگار هست ( نزدیک خیابان مطهری هست ) ، فکر میکنم حدود 20 ماه گارانتی داره هنوز.
دلیل فروشم این هست که لپتاپی که الان خریدم هاردش به اندازه کافی جا داره ، بعدم دیدم گارانتیش آکبند داده گفتم بفروشمش.

من تهران هستم اگر شما هم تهران هستید و قصد 100 درصد خرید دارید میتونید مدت زمان باقیمانده گارانتی و اصالت کالا رو از خود گارانتی سازگار بپرسید. ( اما با قصد خرید 100% )
قیمت روهم که میزنم قاعدتا روی هوا باید ببرید.
چون هارد آکبند و نو و با گارانتی هست برای اطلاعات در مورد هارد میتونید توی اینترنت اسمش رو سرچ کنید.

در تهران تحویل و دریافت مبلغ به صورت حضوری ، در شهرستان اول پرداخت مبلغ هارد + پست و بعد ارسال.

هزینه ارسال با مشتری

قیمت 295000 تومان

post-21237-0-80810700-1441178218_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mohammad.mjsh
لینک به دیدگاه

سلام یه شماره تماس میفرستید

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

از اونجایی که تازه وارد هستم ، توی همین صفحه اصلی میتونم شماره بدم یا فقط باید پیخام خصوصی بدم؟ ( توی قوانین سایت چیزی پیدا نکردم در این مورد)

لینک به دیدگاه

مشکلی نداره شماره دادن می توانید در پیفام خصوص شماره بدهید 

حیف که دو روز پیش هارد خریدم وگرنه خیلی قیمت خوبه و منا سب 

لینک به دیدگاه

سلام

شماره تماس و قیمت اخر رو برام بفرست

بعد اینکه اعتمادسازیتون چجوریه؟برای با سابقه ها اول ارسال بعد واریز دارید؟

یاعلی

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

آقا من قوانین رو خوندما اما نفهمیدم بعد از اینکه فروخته شد باید چه کنم؟ البته همون روزی که آگهی کردم فک کنم فرداش بود یا پسفرداش بیرون از اینجا فروختمش ، اما نمیدونستم باید پستی بنویسم یا نه ، توی این فرومم نمیام فقط برای فروش همین قطعه اومده بودم. باز قانونی رو اگه رعایت نکردم ممنون میشم بگید اگه دفعه دیگه چیزی خواستم بفروشم حتما رعایت میکنم.

ممنون.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...