رفتن به مطلب

ایران یکی از ارزانترین تعرفه های اینترنت را دارد!!!!!!!!!

ایمان شادکام
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من فکر می کنم قضیه از این جا ناشی می شه که چون ارزش پول ملی ایران جزو 3 4 هار تا کشور از آخر هست به همین دلیل ااین طوری واسه خودش معنی کرده

بعد میانگین گرفته گفته یه ماه تو کشور هزینه اینترنت 15 تومنه پس میشه 5 دلار که میشه پول پفک و چیپس اونا

نه حرف خودم تکذیب می کنم اینترنت اون ها باون سرعت از 5 دلار هم کمتر :-?

http://www.khabaronline.ir/detail/414393/ict/comunication

درود

دوست عزیز ایران یکی از گرانترین تعرفه ها و کندترین اینترنت دنیا را دارد!!!

حتی اینترنت افغانستان هم از ایران سریعتر و ارزانتر هست!!!

لینک به دیدگاه

سلام.

چند وقت پیش با یکی از دوستان که آی اس پی خصوصی هستند صحبت می کردم. ایشون گفت اینترنت توسط شرکت زیر ساخت به قیمت 1/250 عرضه به مشتری خریداری میشه. یعنی اینکه اینترنت کشور 250 برابر تو پاچه منو شما این پ*****های بی **** ح****ه می کنن. حالا بیابید پرتغال فروش را!!!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

ای خدا لوله تفنگو باید بکنم تو شلوار و*ز*ی*ر و رگباری تیرامو خالی کنم ... =))  =))  =))  =))

ویرایش شده توسط MAHDI_VAMPIRE
لینک به دیدگاه

ایران، گران‌ترین اینترنت جهان

خبر برای سال 88 هست 

از اون زمان چیزی ارزون نشده در نتیجه هنوز ایران گران ترین نت دنیا رو داره

لینک به دیدگاه

ایران، گران‌ترین اینترنت جهان

خبر برای سال 88 هست 

از اون زمان چیزی ارزون نشده در نتیجه هنوز ایران گران ترین نت دنیا رو داره

شاید وزیر منظورش از ارزون بودن ، برای مایه داراس ... هر چند اونا هم گلایه دارن ... *dry#

لینک به دیدگاه

:) طرف پهنای باند 10 میخره با حجم 150 گیگ و آپ و داون هم هر دو 10 هست میشه ماهی 35$ ، منم 10 میخرم با استفاده 30 گیگ ماهیانه میشه ماهی 150 هزار تومن .... تازه آپلود هم بیشتر 1000 kb نمیدن :)

خدایا یه عقلی به اونا بده که مردم رو خر فرض نکنن (بماند که هستن) یه پولی به ما

ویرایش شده توسط cutegames
لینک به دیدگاه

اینترنت که ارزونه (البته واسه adsl نه wimax و...) ولی واسه چه سرعتی؟! سرعتی که اگه خارج به طرف بدن یه قرونم واسش پول نمیده واسه همین باید بگیم گرونه ابته شارژ داشتن معنایی تو خارج نداره چون حجمشون نامحدوده در کل اصلا به این چیزا فکر نمی کنن 

یه بار یه کسی می گفت اینا سرعت بالا ازائه نمیدن چون نمی تونن خروجی رو کنترل کنن یعنی امکانات لازم وجود نداره و طرف اگه 100 مگ سرعت داشته باشه ممکنه یه چیزایی به خارج بفرسته که داخل کنترو بررسی نشه و بعدا خرابکاری و نا امنی به وجود بیاد واسه همین سرعتا کم هست و کنترل میشه هر چیزی که ارسال و یا وارد میشه 

در کل یه معزله این اینترنت و حتی خیلی چیزای دیگه تو فیلم میدیدم برق شهر رو یه هکر هک کرد رفت همه وحشت زده شدن همه نمی دون مقاطی شد یه جوری صحنه نشون میدادد که انگار مشکل خفنی رخ داده در صورتی که اینجا اینجور چیزا مشکلی نیس 

خیلی برق میره آب قطع میشه نمی دونم تو زمستون گاز قطع میشه ( یکی نیس بگه اگه گاز به ملت نمی رسه آخه چرا صادر می کنی! )

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

مقاله جالبی در این مورد که در شماره 381 هفته نامه بایت به قلم آقای وحید صفایی به چاپ رسیده است:

oklxljqmen1n.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...