رفتن به مطلب

سی پی یو به جای رم

HD 7990 مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان.

سیستم من یک مشکل عجیبی داره که اکثر بازی ها خیلی کم از رم استفاده میکنن(حداکثر یک گیگ) اما به جاش سی پی یو رو تا 100% هم درگیر می کنند که خیلی عجیبه. لطفا راهنماییم کنین

لینک به دیدگاه

سلام عزیز 

لطفا مشخصات کامل سیستم رو بگید و چه بازی هایی رو تست کرده اید 

لینک به دیدگاه

درسته من وقتی توی تسک منیجر نگاه میکنم مثلا توی بازی assassins creed unity از 50 درصد به بالا سی پی یو استفاده میکنه ولی از رم فقط 2.5 گیگ استفاده میکنه :-?

لینک به دیدگاه

مشخصات اینه

giga h61 s2p

geforce gt 630 2gig ddr3

intel pentium g2020 2.9 ghz

corsair vs 450

2x2gig ddr3 1333mhz

بازی mortal kombat 9 فقط 200 مگ رم استفاده میکنه اما 100% سی پی یو رو دائما اشغال میکنه و جالبه که سیستم هنگ نمیکنه.

بازی mafia 2 که سال 2010 ساخته شده حتی براحتی سی پی یو رو تا 100 میبره.حتی mafia 1 هم بصورت لحظه ای سی پی یو رو 100% در گیر میکنه که اینو اصلا نمیتونم درک کنم!!!!!!!

لینک به دیدگاه

پردازندتون جزو ضعیفترین پردازنده های موجود هست و انتظار زیادی ازش نباید داشته باشین.

در ضمن برای اطمینان پیشنهاد میکنم دمای پردازنده رو هم چک کنین.

لینک به دیدگاه

پردازنده در حالت عادی چه وضعیتی داره ؟

لینک به دیدگاه

داخل task manager میزان استفاده بازی از منابع سیستم رو نوشته ، ببینید آیا بازی استفاده اصلی رو از پردازنده داره یا هنگام بازی نرم افزار دیگه ای هم درصد بالایی از پردازنده رو اشغال کرده ؟

پردازنده دوهسته ای e5200 موقع اجرای فارکرای 4 حدود 3 گیگ از رم رو اشغال میکنه و درصد پردازنده هم حدود 90 درصد .

لینک به دیدگاه

درسته من وقتی توی تسک منیجر نگاه میکنم مثلا توی بازی assassins creed unity از 50 درصد به بالا سی پی یو استفاده میکنه ولی از رم فقط 2.5 گیگ استفاده میکنه :-?

یا مشکل از بازی هست یا شما بافت های بازی رو روی حالت کم ( low ) گذاشتید .

لینک به دیدگاه

بازی kombat چند فریم میگیری حالا ؟، شاید فریم از حد مانیتور هم رد شده و باید محدودش کنی به 60 فریم مثلا تا بی جهت فریم اضافی نده .

لینک به دیدگاه

عزیز شما با این سی پی یو اخه چه انتظاری دارید!!!!! :eek:  :-? نسل8بازیا را اخه کی با2020پلی میکنه انتظارتون بالاست فقط همین

لینک به دیدگاه

عزیز شما با این سی پی یو اخه چه انتظاری دارید!!!!! :eek:  :-? نسل8بازیا را اخه کی با2020پلی میکنه انتظارتون بالاست فقط همین

ایشون منظور دیگه ای از این سوال دارن ، نگفتن که بازی هارو بد اجرا میکنه . میپرسن صددرصد شدن پردازنده طبیعی هست یا خیر.

لینک به دیدگاه

ایشون منظور دیگه ای از این سوال دارن ، نگفتن که بازی هارو بد اجرا میکنه . میپرسن صددرصد شدن پردازنده طبیعی هست یا خیر.

اینو که همه میدونن طبیعه چون فوقلاده ضعیفه!!

لینک به دیدگاه

در پاسخ به شما (lagacy of katin) عصبانی بگم که اولا kombat 9 نسل 8 نیست بلکه نسل هفته. ثانیا این پردازنده اونقدر ضعیف نیست که تو بازی های قدیمی هم 100 بشه . پس انتظارم زیاد نیست :mad:

و شما اقای bighero7 عزیز از فریمش نیست. تو 1600x900 حدود 40 فریم میده.به نظر شما میتونه از ویروس باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

اگه تنها نرم افزاری که از پردازنده زیاد استفاده میکنه ( در حد همون 90 الی 100 درصد ) بازی باشه پس مشکل از نرم افزار دیگه ای نیست ،

تو بقیه بازی های سه بعدی ساده هم این اتفاق میوفته ؟

اگه پنجره بازی رو مینیمایز کنید بعدش میتونین به راحتی فایل ویدیویی پخش کنین حین اجرای بازی در پس زمینه ؟

ممکنه یه چیزی باعث اختلال عملکرد یه قطعه شده باشه مثلا درایور ناقص یا وصل بودن گیمپد . 

لینک به دیدگاه

بله تو بیشتر بازیها دائما اینجوری میشه.

اره .جالبه وقتی ویدیو پخش کردم بازی هفت هشت درصد خالی کرد داد به ویدیو

منظورتون از درایور ناقص چیه؟ در مورد گیمپد که من با کیبورد بازی میکنم.

لینک به دیدگاه

بله تو بیشتر بازیها دائما اینجوری میشه.

اره .جالبه وقتی ویدیو پخش کردم بازی هفت هشت درصد خالی کرد داد به ویدیو

منظورتون از درایور ناقص چیه؟ در مورد گیمپد که من با کیبورد بازی میکنم.

اول این که این مورد جالب نیست! خیلی هم طبیعی هست...

ویندوز بدلیل مالتی تسک بودن همیشه میتونه تصمیم بگیره که کدوم پراسس مهمتره و اونو تو اولویت قرار بده.

دوم هم در جواب دوستانی که هی میگین پردازنده ضعیفه و ... بگم که من روی سیستمی که فعلا استفاده میکنم پردازنده G1820 دارم با گرافیک GTX960 ولی تو بازی ها (بجز تو COD اونم تو زمان لود بازی) پردازنده روی 100% فیکس نمیشه.

سوم هم اینکه پیشنهاد میکنم که ویندوز و نرمافزار های سیستم رو از اول نصب کنید!

اگه مشکل ادامه داشت، باید دنبال مشکل سختافزاری باشیم...

لینک به دیدگاه

ویندوزتون احیانا 10 نیس؟

چون توی ویندوز10 این مشکل وجود داره که سی پی یو رو بیشتر درگیر میکنه کلا و چنتا راه حل کوچیک ار ریجستری  و جای تنظیمات

لینک به دیدگاه

بابت نظر های چرتو پرتی که هی حرفه ضعیف بودن پردازنده رو میزدن حالم بهم خورد :mad:
این صد در صد شدن سی پی یو که واسه من هم بارها پیش اومده بیشترین دلیلش تنظیمات VRM هست که ولتاژ داده شده به سی پی یو زیاده
نمیدونم درست منظورم رو بیان کردم یا نه اما در حالت معمولی کارایی بهتری رو بهتون میده نسبت به زمانی که درصد پایین تری رو نشون میده

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز لطفا نظر بدین . این مشکل غیر عادیه و اصلا حل نمیشه.

به نظرتون میتونه مشکل سخت افزاری باعث درگیر شدن کامل سی پی یو شده باشه؟؟؟؟؟؟

دوستان جواب بدین :( :eek: :crying:

لینک به دیدگاه

سلام

با نظر یکی از دوستان که گفتن وضعیت پردازنده رو مانیتور کنید موافق هستم شما باید برسی کنی ببینی هنگام اجرای بازی کدام پراسس بیشترین درصد رو به خودش اختصاص داده به عنوان مثال mafia.exe  چه درصدی داره از پردازنده استفاده میکنه روی این سیستم چه انتی ویروسی نصب کردید ؟ مثلا کسپراسکی برای این سیستم یه مقدار سنگینه اگر حین انجام بازی انتی ویروس شما مشغول اسکن کردن باشه خوب این مساله طبیعیه

پس در مرحله اول از اینکه فقط پراسس گیم سی پی یو رو درگیر کرده اطمینان حاصل کنید

بسیار بعید هست که سیستم شما مشکل سخت افزاری داشته باشه در مرحله دوم یکبار سیستم عامل رو دوباره نصب کنید پیشنهاد من 8.1 به همراه جدیدترین درایور کارت گرافیک تون هست و مجدد تست کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...