رفتن به مطلب

سی پی یو به جای رم

HD 7990 مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

خیلی ممنون دوست عزیز

برنامه دیگه ای از پردازنده استفاده نمی کنه. انتی ویروس نود 32 است و موقع بازی غیر فعالش میکنم.

چرا میگین بعیده مشکل سخت افزاری باشه؟؟؟؟؟اخه از نرمافزار که نیست!!!!!!!!!!!

من ویندوزم 7 سرویس پک 1 هستش . به نظرتون 8.1 نصب کنم فرقی میکنه؟

لینک به دیدگاه

این بحث که پردازنده شما پردازنده قدرتمندی نیس جدا ولی مشکل صددرصد شدن در بازی مثل مافیا1 که من با پردازند 1.7 p4 celeron اگر اشتباه نکنم بازی کردم طبیعی نیس

معمولا اینجور مشکل ها از به روز نبودن درایورها عدم هماهنگی بین برنامه های نصب شده سنگین شدن رجیستری ویندوز و... بروز پیدا میکنه

روی سیستمی که ویندوز 7 رو راحت و رون اجرا میکنه ویندوز 8.1 به مراتب راحت تر کار میکنه

شما قبل از تعویض ویندوز میتونید یه سری از برنامه ها و سرویس های که وجودشون در هنگام راه اندازی ویندوز واجب نیس رو غیر فعال کنید و مجددا بازی رو تست کنید

لینک به دیدگاه

این کار رو انجام دادم ولی فایده ای نداره.

میدونین راستش چند سال پیش یک سیستم قدیمی داشتم و ویندوزم هم xp بود همچین مشکلی نبود از وقتی که کل کیسو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم اینجوری شده.

به نظر میرسه کاری جز نصب ویندوز دیگه راه دیگه ای ندارم.چون تا حالا خر کاری کردم کوچکترین تاثیری نداشته!!!!!!!!!!!!

لطفا اگه نظر دیگه ای دارین حتما لطف کنین بگین :(

لینک به دیدگاه

با این نرم افزار درایورهاتو آپدیت کن ببین چی میشه.

لینک به دیدگاه

دوستان همه ی درایورها رو اپدیت کردم ولی بازم هیچ فرقی نمیکننننننننننننننه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بچه ها خواهش میکنم هر چی بلدین بگین؟؟؟؟؟؟

من که دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما یک شات از لود صدرصد و یک شات تو حالت بیکاری از تسک منیجر بزارید

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

عزیز هیچکس اینجا مهندس ماکروسافت نیست که بدونه کارکرد دقیق ویندوز چطوری هست و مشکل از چی میتونه باشه!

بهترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که ویندوز رو عوض کنید و دوباره تست کنید!(و حتما دقت کنید از همون نسخه استفاده نکنید! و ورژن متفاوتی از ویندوز رو استفاده کنید...)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...