رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید موس و کیبورد

اشتراک گذاری

11 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدوم ؟

• cougar 700k
      5
    • razer Blackwidow Ultimate
      5
    • cougar 700m
      3
    • razer Taipan
      2

Recommended Posts

سلام

قصد خرید موس و کیبورد داشتم 

نظرم رو این 2 تاس :

cougar 700 m و 700k 

razer blackwidow ultimate و razer taipan 

ممنون میشم نظرات خودتو بیان کنید 

ویرایش شده توسط Raiden
لینک به دیدگاه

درود بر شما

از اونجایی که من نتونستم به دو گزینه رای بدم پس نظرم رو بار دیگه اینجا میگم.

ماوس و کیبوردهایی که انتخاب کردید از بهترین‌های بازار هستند و شکی در خوب بودنشون نیست؛ بر حسب دیدگاه سایت‌های معتبر و نظر خودم خرید کوگار 700m و 700K یک انتخاب بسیار خوب محسوب میشه. البته باز هم میگم که اگر این امکان براتون مقدوره حتما برید و باهاشون کار کنید و تستشون کنید.

با تشکر @};-

لینک به دیدگاه

درود بر شما

از اونجایی که من نتونستم به دو گزینه رای بدم پس نظرم رو بار دیگه اینجا میگم.

ماوس و کیبوردهایی که انتخاب کردید از بهترین‌های بازار هستند و شکی در خوب بودنشون نیست؛ بر حسب دیدگاه سایت‌های معتبر و نظر خودم خرید کوگار 700m و 700K یک انتخاب بسیار خوب محسوب میشه. البته باز هم میگم که اگر این امکان براتون مقدوره حتما برید و باهاشون کار کنید و تستشون کنید.

با تشکر @};-

نظرسنجی درست شد ...

blackwidow کار کردم خیلی خوب بود اما 700k کار نکردم

نه تست نمیتونم بکنم ، این تاپیکو زدم واسه همین که کسانی که اطلاعات دارن در اخیارمون بزارن 

لینک به دیدگاه

با سلام.

دوست من اگه سبک بازی action\fps انجام میدین cougar 700k اگه اشتباه نکنم از کلیدهای cherry red استفاده میکنه و مناسب تر هست هم از دید رفلکس بیشتر و همچنین نویز کمتر و اینکه کمتر حالت کلیکی داره .درصورتی که زیاد تایپ میکنین و یا سبک های دیگه بازی میکنین که دقت و تمرکز بیشتری لازم داره و ناچار نیستین یک کلید رو چندیدن بار با سرعت زیاد بفشارین و فیدبک صفحه کلید رو میپسندین و با صدای کلیکی بخصوص در شب مشکلی ندارین blackwidow ultimate گزینه ی بسیار خوبی هست که خودم استفاده میکنم و از کلیدهای سبز razer که همون cherry mx blue هست استفاده میکنه.درمورد ماوس اگه امکان شخصی سازی و تغییر ارتفا براتون اهمیت داره 700m گزینه ی مناسبی هست بخصوص برای سبک استفاده ی  palm grip و میشه گفت بهترین معیار برای انتخاب ماوس نحوه ی بدست گرفتن و اندازه ی ماوس هست و dpi وcpi های بالا و نجومی هیچ مزیتی ندارن.درصورتی که ماوس razer میپسندین باید عرض کنم مدل انتخابی شما مخصوص 2 دست طراحی شده و در نتیجه در هیچ کدام از دست ها حس راحتی نداره.پیشنهاد من در اون رنج قیمت deathadder هست که بسیار ماوس خوش دست و راحتی هست بخصوص برای استفاده ی palm grip اما تنها مشکل اینجاست که با اینکه جنس بدنه ای بسیار مناسب و با حسی دلنشین داره ، سطحش زود کثیف و  چرب میشه و شاید حس بدی ایجاد کنه و هفته ای یکبار باید تمیز شه. 

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

سلام یه موس 10 15 تومنی با یه کیبورد 35 تومنی جمعا 50 تومن تمام :Dو در آخر هم لذت بردن از کاری که میخواهید بکنید (گیم و ...)

لینک به دیدگاه

سلام بنده 500k دارم اون چیزی نیست که فکر میکردم با backlight  حال نکردم :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...