رفتن به مطلب

سیستم کامل جهت عکاسی شخصی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر همه 

دوستان من برای مسایل شخصی و کاریم نیاز به  یه  سیستم دارم 

سیتم برای عکاسی شخصی ( یعنی تو آتلیه استفاده نمی شه )و کار روی عکسهای 20 مگا پیکسلی( دوربین 70 دی کانن ) و آفیس و وب گردی استفاده میشه در روز هم نهایتا 5 ، 6 ساعت بیشتر کار باهاش نخواهم داشت

نرم افزارهایی که بیشترمورد استفاده واقع میشن لایت روم ،فتوشاپ ، آفیس ، پیکاسا ، گوگل کروم  . ( البته قابل به گفتن نیست که در کنار اینها انتی ویروس و باقی نرم افزار های عمومی هم مورد استفاده اند ) اصلا هم اهل بازی نیستم تدوین فیلم و رندرینگ و ...هم تو کارم نیست .

سیستم مورد استفاده تک نفره است و وصل به هیچ شبکه ای غیر از اینترنت نخواهد شد

در حال حاضر لپ تاپ اچ پی 4530 اس دارم خیلی کند بود ارتقا رم دادم و هاردش رو با یه اس اس دی تعویض کردم بهتر شد ولی هنوز سرعتش تو باز کردن عکس ها کمه و یه مقدار هم که عکس ها رو بیشتر دست کاری می کنم کند و کند تر میشه مانیتورش هم خوب نیست

در ضمن سیستم کامل می خوام یعنی کیس و مانیتور و موس و..... 

و اما بودجه : من تا 4.5 می تونم هزینه کنم ولی اگر سیستم معقول  با اندکی آینده نگری و قیمت کمتر هم  پیشنهاد بشه به شدت استقبال می کنم ( یعنی اصرار به صرف کل هزینه ندارم )

یه سری حساسیت هم دارم که مایلم اگر بتونم لحاظش کنم 

توی دو تا از سیتم ها از اس اس دی استفاده کردم که تجربه خوبی بود مایلم به اس اس دی 256 برای سیستم عامل داشته باشم .

از تجهیزات بیرون کیس بدم می آد بنابر این چه خوبه که مثلا مادر برد با وای فای داخلی پیشنهاد بدید . تا از یو اس بی برای ارتباط با مودم استفاده نکنم.

رم ریدر خوب هم لازمه مخصوصا sd وکیسی که پورت های لازم رو در عین کیفیت و اطمینان بالا در مکانهای دم دست بزاره

در مواردی که ارتقا در چنین ماه آینده نامعقوله حاضر اول از همه هزینه بیشتری خرج کنم مثل مادر برد ولی بعضی ارتقا ها رو میشه در آینده هم انجام داد .مثلا شاید کیس مورد علاقه و نهایی من از هزینه من بیشتر یشه مثلا اونوقت می شه ssd رو در چندین ماه بعد خرید و به سیستم اضافه کرد.

نکته من کاربری مبتدی هستم هم در کامپیوتر و سخت افزار و هم فتوشاپ و عکاسی پس لطفا زیر دیپلم منو یاری کنید.

...................................................................................................................................................................................

پی نوشت : من در سال 92 هم به کمک دوستان یه کیس برای کار روی فایل های حجیم با نرم افزار فتوشاپ تهیه کردم . خودم از اون سیستم استفاده نکردم و دقیق از شرایطش اطلاع ندارم ولی کاربر استفاده کننده ازش خیلی راضیه در ضمن برای اولین و بدون هیچگون تجربه ای به کمک دوستان اون سیستم رو خودم اسمبل کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...