رفتن به مطلب

سیستم کامل جهت عکاسی شخصی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر همه 

دوستان من برای مسایل شخصی و کاریم نیاز به  یه  سیستم دارم 

سیتم برای عکاسی شخصی ( یعنی تو آتلیه استفاده نمی شه )و کار روی عکسهای 20 مگا پیکسلی( دوربین 70 دی کانن ) و آفیس و وب گردی استفاده میشه در روز هم نهایتا 5 ، 6 ساعت بیشتر کار باهاش نخواهم داشت

نرم افزارهایی که بیشترمورد استفاده واقع میشن لایت روم ،فتوشاپ ، آفیس ، پیکاسا ، گوگل کروم  . ( البته قابل به گفتن نیست که در کنار اینها انتی ویروس و باقی نرم افزار های عمومی هم مورد استفاده اند ) اصلا هم اهل بازی نیستم تدوین فیلم و رندرینگ و ...هم تو کارم نیست .

سیستم مورد استفاده تک نفره است و وصل به هیچ شبکه ای غیر از اینترنت نخواهد شد

در حال حاضر لپ تاپ اچ پی 4530 اس دارم خیلی کند بود ارتقا رم دادم و هاردش رو با یه اس اس دی تعویض کردم بهتر شد ولی هنوز سرعتش تو باز کردن عکس ها کمه و یه مقدار هم که عکس ها رو بیشتر دست کاری می کنم کند و کند تر میشه مانیتورش هم خوب نیست

در ضمن سیستم کامل می خوام یعنی کیس و مانیتور و موس و..... 

و اما بودجه : من تا 4.5 می تونم هزینه کنم ولی اگر سیستم معقول  با اندکی آینده نگری و قیمت کمتر هم  پیشنهاد بشه به شدت استقبال می کنم ( یعنی اصرار به صرف کل هزینه ندارم )

یه سری حساسیت هم دارم که مایلم اگر بتونم لحاظش کنم 

توی دو تا از سیتم ها از اس اس دی استفاده کردم که تجربه خوبی بود مایلم به اس اس دی 256 برای سیستم عامل داشته باشم .

از تجهیزات بیرون کیس بدم می آد بنابر این چه خوبه که مثلا مادر برد با وای فای داخلی پیشنهاد بدید . تا از یو اس بی برای ارتباط با مودم استفاده نکنم.

رم ریدر خوب هم لازمه مخصوصا sd وکیسی که پورت های لازم رو در عین کیفیت و اطمینان بالا در مکانهای دم دست بزاره

در مواردی که ارتقا در چنین ماه آینده نامعقوله حاضر اول از همه هزینه بیشتری خرج کنم مثل مادر برد ولی بعضی ارتقا ها رو میشه در آینده هم انجام داد .مثلا شاید کیس مورد علاقه و نهایی من از هزینه من بیشتر یشه مثلا اونوقت می شه ssd رو در چندین ماه بعد خرید و به سیستم اضافه کرد.

نکته من کاربری مبتدی هستم هم در کامپیوتر و سخت افزار و هم فتوشاپ و عکاسی پس لطفا زیر دیپلم منو یاری کنید.

...................................................................................................................................................................................

پی نوشت : من در سال 92 هم به کمک دوستان یه کیس برای کار روی فایل های حجیم با نرم افزار فتوشاپ تهیه کردم . خودم از اون سیستم استفاده نکردم و دقیق از شرایطش اطلاع ندارم ولی کاربر استفاده کننده ازش خیلی راضیه در ضمن برای اولین و بدون هیچگون تجربه ای به کمک دوستان اون سیستم رو خودم اسمبل کردم

اینم لینک هاش

سیستم مخصوص طراحی فایلهای بالای 2 گیگ

کمک به مبتدیان برای اسمبل سیستم از صفر تا صد ویرایش شده توسط filtrmiltr
لینک به دیدگاه

• ارسال 50
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

کلیات رو می‌گم تو انتخاب قطعه اولویت‌های خودت رو هم در نظر بگیر.

مادربورد h97 از هر برندی. اگر دو تا شکاف رم کافیه مثلا msi h97 me35و اگر چهار تا بخوای gigabyte h97 d3h یاmsi h97 pcmate یا asrock h97 pro 4

رم 1600 cl7 بگیر،دو تا ۸گیگ

پردازنده i5 یا i7 بسته به بودجه و سری غیرk

ssd کمینه ۱۲۰ گیگ، اگر برنامه زیاد نصب می‌کنی و کاتالوگ لایت‌روم نرخ رشد بالایی داره ۲۴۰ گیگ و بالاتر

گرافیک ۴گیگ ddr3 برند مهم نیست.

بر پایه‌ی amd هم برد با چیپ ۹۹۰ , و پردازنده‌ی ۸۳۵۰ یا ۸۳۲۰ کارایی مناسبی داره و اگر همزمان همه‌ی کارهایی که گفتی رو بخوای انجام بدی برتری داره. به ویژه برای بایگانی بزرگ و برنامه‌ی bridge در کل از اینتل بهتر عمل می‌کنه.

بقیه‌ش هم بستگی به این داره که این هزینه برای کیس تنها هست یا نه.

نیز حجم بایگانی و نرخ رشد بایگانی.

برای نیازهای معمولی WD Black یا Blue بستگی به بودجه.

اگر نسخه‌ی پشتیبان ذخیره می‌کنی یک WD Green هم بیافزا.

من با توجه به بودجه دست رو کمی بالا گرفتم و گرنه اگر حجم فایلهای لایه‌باز کمتر از ۱۵۰ مگ هست و با raw زیاد سرو کار نداری رم ۸ و پردازنده‌ی پایین‌تر بس‌ه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

مادربورد h97 از هر برندی. اگر دو تا شکاف رم کافیه مثلا msi h97 me35و اگر چهار تا بخوای gigabyte h97 d3h یاmsi h97 pcmate یا asrock h97 pro 4

ssd کمینه ۱۲۰ گیگ، اگر برنامه زیاد نصب می‌کنی و کاتالوگ لایت‌روم نرخ رشد بالایی داره ۲۴۰ گیگ و بالاتر

بر پایه‌ی amd هم برد با چیپ ۹۹۰ , و پردازنده‌ی ۸۳۵۰ یا ۸۳۲۰ کارایی مناسبی داره و اگر همزمان همه‌ی کارهایی که گفتی رو بخوای انجام بدی برتری داره. به ویژه برای بایگانی بزرگ و برنامه‌ی bridge در کل از اینتل بهتر عمل می‌کنه.

نیز حجم بایگانی و نرخ رشد بایگانی.

برای نیازهای معمولی WD Black یا Blue بستگی به بودجه.

اگر نسخه‌ی پشتیبان ذخیره می‌کنی یک WD Green هم بیافزا.

من با توجه به بودجه دست رو کمی بالا گرفتم و گرنه اگر حجم فایلهای لایه‌باز کمتر از ۱۵۰ گیگ هست و با raw زیاد سرو کار نداری رم ۸ و پردازنده‌ی پایین‌تر بس‌ه.

سپاس از راهنمایی سریعتون 

-کاش هر وقت فرصت کنید مدل دقیق رو هم بفرمایید 

--من تماما raw عکاسی می کنم فعلا

--سیستم کامل هست یعنی کیس و مانیتور و موس و کیبورد پس در باقی زمینه ها مخصوصا مانیتور هم راهنمایی بفرمایید

یه سوال فرعی : اگه کاتالوگ لایت روم روی ssd نباشه سرعت کار با لایت روم افت خیلی محسوسی خواهد داشت؟

لینک به دیدگاه

من با توجه به بودجه دست رو کمی بالا گرفتم و گرنه اگر حجم فایلهای لایه‌باز کمتر از ۱۵۰ گیگ هست و با raw زیاد سرو کار نداری رم ۸ و پردازنده‌ی پایین‌تر بس‌ه.

داداش چیکار کردی؟

گرافیک 4 گیگ رو میخواد چکار؟

پلتفرم سری 90 دیگه رده خارج شده! در حالی که کاربر عزیز سیستمی با قابلیت بروز رسانی در آینده میخوان!

عزیز ایشون میگم برای خودشون عکاسی میکنن و کار حرفه ای انجام نمیدن! اون وقت شما از فایلهای لایه‌باز 150 گیگی صحبت میکنید؟

ASUS Z170-P D3 حدود 515 تومن

INTEL i7-6700K حدود 1200 تومن

Samsung 850 EVO 250GB حدود 390 تومن

Corsair VS650 Power Supply حدود 229 تومن

Corsair H55 Quiet Liquid CPU Cooler حدود 259 تومن

8 گیگ رم DDR4 حدودا 300 تا 400 تومن

کیس و مانیتور هم بسته به سلیقه خودتون.

همچی سیستمی بدون هیچ مشکلی، از پس کار با عکس های 70D بر میاد!(و خیلی هم قویتر از سیستمی هم برای همچین کاری نیازه...)

در آیند هم اگه خواستید گیم بازی کنید، میتونید گرافیک اضافه کنید (البته برای ویرایش عکس نیاز نیست)

*خودم دوربین 700D دارم و با فرمت raw عکاسی میکنم!

ویرایش شده توسط babak1388
لینک به دیدگاه

....................

کیس و مانیتور هم بسته به سلیقه خودتون.

.......................

سپاس از لطفتون 

مانیتور از واجباته و فک می کنم باید حساسیت جدی روش داشته باشم

لینک به دیدگاه

سپاس از لطفتون 

مانیتور از واجباته و فک می کنم باید حساسیت جدی روش داشته باشم

خوب 100% همینطوره!

مهم تر از کیفیت و ... ابعاد و تفکیک پذیری مانیتور هست!

حداقل 22 اینچ و فول اچدی!

چون در ابعاد کوچیک ادیت و ویرایش و ... خیلی سخت میشه و نتیجه کار هم چندان جالب نمیشه!

تفکیک پذیری هم وقتی کمه، بخش های کمتری از عکس رو هم زمان میتونید مشاهده کنید، و این خودش سختی کار رو زیاد میکنه و کیفیت رو پایین میاره!

مثلا اگه امکان تهیه مانیتور ASUS VX24AH با قیمت حدود 1375 تومن باشه، عالی میشه!

تفکیک پذیری 2560x1440 داره با ابعاد 24 اینج!(تقریبا 2 برابر 1920x1080 تفکیک پذیری داره)

لینک به دیدگاه

به نظر من بهتر به جای رفتن به 1151 از همین 1150 استفاده کنید.چون تفاوت آشکاری با 1150 نداره.

Asrock z97 XKiller حدود 600

i7 4790K حدود 1100

16G DDR3 1600 به صورت 2 تا 8 یا 4 تا 4 حدود 360

چون اورکلاک نمی کنین فرکانس 1600 به نظرم کافیه.

پاور هم همون 650 خوبه نظر من 650UK gold Green

ssd هم که سامسونگ حرفی توش نیست.

خنک کننده هم می تونید از deep cool جدیدی که تو سایت موجوده استفاده کنید.gamer storm 120k

لینک به دیدگاه

به نظر من بهتر به جای رفتن به 1151 از همین 1150 استفاده کنید.چون تفاوت آشکاری با 1150 نداره.

i7 4790K حدود 1100

خنک کننده هم می تونید از deep cool جدیدی که تو سایت موجوده استفاده کنید.gamer storm 120k

ببخشید، ولی یک سوال دارم:

شما با قیمت 2060 تومن پیشنهاد خرید سیستم رده خارج رو میدید!

میشه بپرسم وقتی با 2 میلیون تومن میشه مادربورد ASUS Z170 و پردازنده i7-6700K و 8 گیگ رم DDR4 گرفت، چرا باید سیستم پیشنهادی شما رو بخرن؟

قیمت مادربورد+پردازنده پیشنهادی شما با مادربرد و پردازنده پیشنهادی من یکسانه! ولی مال شما رده خارج هست و دورش گذشته دیگه!

بعد میگید :

ولی بعدش پردازنده سری K و مادربرد با چیپ Z پیشنهاد میدید!؟ 

واقعا چرا!؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

i7 4790K حدود 1100

درود

من با دوست بالاییمون موافقم دیگه خرید 4790 و برد z97 توجیهی نداره با توجه به اختلاف قیمت کمی که با سری جدید داره و وجود امکانات و حتی وجود درایور و اپدیت هایی که دیگه برای این سری زیاد تو کار نخواهد بود و در چند وقت دیگه کلا از رده خارج میشن و از همه مهم تر ddr3 بودن ...!  :-?

برای وایفای داخلی و اینجور امکانات باید برد های حرفه ای تر مثل دولوکس برداری که اصلا توصیه نمیشه مگه اینکه بودحشو داشته باشین  حالا خوددانی... مانیتور هم میتونی از این وایدها هم در نظر بگیری اگه دوست داشته باشی، فکر کنم بکار شما هم بیاد ...  ^_^

(من این برد z68 رو خریدم اما به محض اومدن z77 دیگه ایسوس اپدیتی براش نداد)  :mad:

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

توضیحات تکمیلی

من کاری به جدید بودن وقدیمی بودن قطعه‌ها ندارم. قطعه‌ای که کار رو با قیمت مناسبی انجام بده ارجح‌ه.

وقتی پردازنده زیر بار نیست نیاز به خنک‌‌کننده‌ی قوی نیست.

گرافیک برای نرم‌افزارهای جلوه‌سازی مانند oneone , nikو الخ نیاز هست.

گرافیک برای کار با bridge نیاز هست.

پاور برای چنین رایانه‌ای با آینده ‌نگری بیشینه ۴۰۰ وات بسه.

بسیاری از علاقه‌مندان به عکاسی ویرایش های hdr و جلوه‌سازیهای تفننی انجام می‌دهند و حجم فایلها به راحتی از ۱۵۰ مگ بیشتر می‌شود.

بر پایه اینتل

gigabyte h97 d3h سوکت m.2 هم داره برای آینده به کار خواهد آمد.

پردازنده i3 -i5-i7 بسته به بودجه- غیر k

ram Gskill ۱۶۰۰ cl۷ دو تا۴گیگ یا دو تا ۸ گیگ بسته به بودجه

پاور ۳۳۰ یا گرین EU

ssd ۱۲۰ یا ۱۲۸ گیگ

HDD یک ترابایت وسترن دیجیتال Black یا Blue بسته به بودجه

موش و صفحه کلید لاجیتک mk۵۲۰

نمایشگر یکی از سریهای ips ایسوس بسته به بودجه

اگر محدودیتی نیست pa یا pb

گرافیک می‌تونی با خروجی بورد تصویر بگیری، اگر کاستی داشت ارتقا بدی.

بر پایه‌ی amd دو گزینه‌ی اول با بردی از چیپ ۹۹۰ و پردازنده‌های ۶۱xx تا ۸۳XX بسته به بودجه و پاور با ۳۸۰ وات یا ۴۳۰ جایگزین بشه. نیز یک خنک‌کننده متوسط.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توضیحات تکمیلی

من کاری به جدید بودن وقدیمی بودن قطعه‌ها ندارم. قطعه‌ای که کار رو با قیمت مناسبی انجام بده ارجح‌ه.

وقتی پردازنده زیر بار نیست نیاز به خنک‌‌کننده‌ی قوی نیست.

گرافیک برای نرم‌افزارهای جلوه‌سازی مانند oneone , nikو الخ نیاز هست.

گرافیک برای کار با bridge نیاز هست.

پاور برای چنین رایانه‌ای با آینده ‌نگری بیشینه ۴۰۰ وات بسه.

بسیاری از علاقه‌مندان به عکاسی ویرایش های hdr و جلوه‌سازیهای تفننی انجام می‌دهند و حجم فایلها به راحتی از ۱۵۰ گیگ بیشتر می‌شود.

بر پایه  اینتل 

پردازنده i3 -i5-i7 بسته به بودجه- غیر k

ram Gskill ۱۶۰۰ cl۷ دو تا۴گیگ یا دو تا ۸ گیگ بسته به بودجه

پاور ۳۳۰ یا  گرین EU

ssd ۱۲۰ یا ۱۲۸ گیگ 

HDD یک ترابایت وسترن دیجیتال Black یا Blue بسته به بودجه

اگر محدودیتی نیست pa یا pb

بر پایه‌ی amd دو گزینه‌ی اول با بردی از چیپ ۹۹۰ و پردازنده‌های ۶۱xx تا ۸۳XX بسته به بودجه و پاور با ۳۸۰ وات یا ۴۳۰ جایگزین بشه.

درود

اخرش گرافیک نیاز هست یا نیست؟؟؟ بعدم فکر میکنم گرافیک داخلی 6700 یا 6600 خیلی بهتر از i5 , i3 و حتی i7 نسل قبل باشه ! 

بعدم گفته اینده نگری پس خرید z97 بنظر من کلا تعطیل چون اینده ای نداره... اگه تا این حد i7 لازم نداره صبر کنه تا ماه دیگه سری های i3 , i5 میاد توبازار...!

و اما بودجه : من تا 4.5 می تونم هزینه کنم ولی اگر سیستم معقول  با اندکی آینده نگری و قیمت کمتر هم  پیشنهاد بشه به شدت استقبال می کنم ( یعنی اصرار به صرف کل هزینه ندارم )

..........

ssd هم توصیه میکنم سری pro  رو اگه تونستی بخر چون عمردو برابر و عملکرد بهتری داره، اما خوب قیمتشم زیادتره evo هست...!  ^_^

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

سپاس از راهنمایی سریعتون 

-کاش هر وقت فرصت کنید مدل دقیق رو هم بفرمایید 

--من تماما raw عکاسی می کنم فعلا

--سیستم کامل هست یعنی کیس و مانیتور و موس و کیبورد پس در باقی زمینه ها مخصوصا مانیتور هم راهنمایی بفرمایید

یه سوال فرعی : اگه کاتالوگ لایت روم روی ssd نباشه سرعت کار با لایت روم افت خیلی محسوسی خواهد داشت؟

بستگی به سیستم بایگانی‌ت داره. البته بهتره روی ssd یاشه. 

برخی از همکاران ترجیح می‌دن کاتالوگ یکپارچه باشه، در این صورت چند وقت یک بار لازمه با خود برنامه بهینه‌ بشه و به هر حال حجمش با گذر زمان زیاد خواهد شد.

راه دیگر این‌ه که بسته به زمان یا موضوع کاتالوگهای جداگانه ایجاد و متناسب با مورد باز کنی. در این صورت می‌توان کاتالوگ جاری را روی اس‌اس دی و بقیه را جای دیگر ذخیره کرد.

اگر برنامه‌های جنبی زیادی نداری ۱۲۰ گیگ برای همه‌ی نیازها بس‌ه.

لینک به دیدگاه

درود

اخرش گرافیک نیاز هست یا نیست؟؟؟ بعدم فکر میکنم گرافیک داخلی 6700 یا 6600 خیلی بهتر از i5 , i3 و حتی i7 نسل قبل باشه ! 

بعدم گفته اینده نگری پس خرید z97 بنظر من کلا تعطیل چون اینده ای نداره... اگه تا این حد i7 لازم نداره صبر کنه تا ماه دیگه سری های i3 , i5 میاد توبازار...!

..........

ssd هم توصیه میکنم سری pro  رو اگه تونستی بخر چون عمردو برابر و عملکرد بهتری داره، اما خوب قیمتشم زیادتره evo هست...!  ^_^

لیون i5 هم موجود داره.

i5-6600K هست و قیمتشم 875 تومنه.

که اینم کاملا کافی هست برای کار ایشون.

ولی هنوز خبری از i3 نیست...

لینک به دیدگاه

درود

..........

مشخص نشده کاربری دقیقا چیه. برای مواردی که اشاره کردم مقدار حافظه‌ی گرافیک مهم‌تر از کیفیتGPU هست و بنابراین ddr3 چهار گیگ کارایی به قیمت بهتری داره.

برای بریج و لایتروم هم گرافیک قوی موثره. بهتر اینه که با گرافیک داخلی پردازنده کار کنه و اگر کاستی داشت گرافیک افزوده بشه.

لینک به دیدگاه

چه چیزی رو دقیقا باید مشخص کنم ؟ کجای خواسته هام مبهمه؟

فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

چه چیزی رو دقیقا باید مشخص کنم ؟ کجای خواسته هام مبهمه؟

جز فتوشاپ و لایت‌روم از چه برنامه‌ها و افزونه‌هایی استفاده می‌کنی؟

حجم بایگانی و نرخ رشد بایگانی چقدره؟

آیا عکسها با قالب اصلی ۳۰×۴۳-۳۰۰ppi و ۸بیت ویرایش می شوند یا عمق بیتی یا تعداد پیکسلها افزایش می‌یابند؟ در این صورت بنا به موقعیت ارتقاء رم و گرافیک لازم خواهد بود.

پیشنهاد من برای گرافیک همان است که گفتم، با گرافیک آنبرد کار کنی و اگر نیازت برآورده نشد ارتقاء بدی.

لینک به دیدگاه

جز فتوشاپ و لایت‌روم از چه برنامه‌ها و افزونه‌هایی استفاده می‌کنی؟

...................

به جز فتوشاپ و لایت روم از برنامه های عمومی مثل آفیس ، آنتی ویروس اف سیکوریتی، مرورگرکروم ، پیکاسا (صرفا برای دیدن عکس) ، نرم افزار پرینتر اپسون ،اینترنت دانلود منیجرو.....

البته تازه بریج هم نصب کردم که می خوام باهاش آشنا یشم 

البته مقدار استفاده من از فتوشاپ و لایت روم هم در حد ابتدایی  و آماتور هست

............

حجم بایگانی و نرخ رشد بایگانی چقدره؟

............

حجم عکس های گرفته شده در سال 2015 تا کنون 63 گیگ شده

...............

آیا عکسها با قالب اصلی ۳۰×۴۳-۳۰۰ppi و ۸بیت ویرایش می شوند یا عمق بیتی یا تعداد پیکسلها افزایش می‌یابند؟ در این صورت بنا به موقعیت ارتقاء رم و گرافیک لازم خواهد بود.

...............

من هنوز در حال تجربه و آزمون و خطا هستم ولی بیشتر 16 بیت ویرایش می کنم

...........................

پیشنهاد من برای گرافیک همان است که گفتم، با گرافیک آنبرد کار کنی و اگر نیازت برآورده نشد ارتقاء بدی.

بعضی مدل پیشنهاد ها رو من نمی پسندم 

مثلا امکان روی حدسیات نه خیلی دقیق یکی پیشنهاد بده فلان مادر برد و فلان سی پی یو رو بخرم ولی وقتی توی عمل ببینم که سی پی یو کم می آره مجبور بشم هم سی پی یو رو عوض کنم که هیچ مادر برد رو هم تعویضش کنم

ولی بعضی پیشنهاد ها مثل این پیشنهاد شما قابل برسی و خوبه  

چون می شه یه مدت گرافیک آنبرد کار کرد اونوقت اگه جواب نداد جداگانه تهیه اش کرد

لینک به دیدگاه

به جز فتوشاپ و لایت روم از برنامه های عمومی مثل آفیس ، آنتی ویروس اف سیکوریتی، مرورگرکروم ، پیکاسا (صرفا برای دیدن عکس) ، نرم افزار پرینتر اپسون ،اینترنت دانلود منیجرو.....

البته تازه بریج هم نصب کردم که می خوام باهاش آشنا یشم

البته مقدار استفاده من از فتوشاپ و لایت روم هم در حد ابتدایی و آماتور هست

حجم عکس های گرفته شده در سال 2015 تا کنون 63 گیگ شده

من هنوز در حال تجربه و آزمون و خطا هستم ولی بیشتر 16 بیت ویرایش می کنم

بعضی مدل پیشنهاد ها رو من نمی پسندم

مثلا امکان روی حدسیات نه خیلی دقیق یکی پیشنهاد بده فلان مادر برد و فلان سی پی یو رو بخرم ولی وقتی توی عمل ببینم که سی پی یو کم می آره مجبور بشم هم سی پی یو رو عوض کنم که هیچ مادر برد رو هم تعویضش کنم

ولی بعضی پیشنهاد ها مثل این پیشنهاد شما قابل برسی و خوبه

چون می شه یه مدت گرافیک آنبرد کار کرد اونوقت اگه جواب نداد جداگانه تهیه اش کرد

با توجه پردازش 16 بیت i5 اینتل و 83xx ای ام دی و صورت امکان بالاتر

رم 2 تا 8 گیگ cl7

هارد یک ترا وسترن دیجیتال مشکی

لینک به دیدگاه

با توجه پردازش 16 بیت i5 اینتل و 83xx ای ام دی و صورت امکان بالاتر

رم 2 تا 8 گیگ cl7

هارد یک ترا وسترن دیجیتال مشکی

عزیز فقط CL7 بودنش مهمه؟فرکانس مهم نیست؟

کلا اطلاع دارید منظور از CL و زمان تاخیر چی هست؟

شما یک نمونه رم CL7 میشه پیشنهاد بدید که DDR4 باشه!؟

طوری مطمعن و دقیق و بصورت ریز و جز به جز پیشنهاد میدید که اگه کسی متوجه نباشه فکر میکنه خیلی خیلی خیلی به سختافزار کامپیوتر وارد هستید!!! :clapping:

دوست عزیز بیخودی هزینه زیادی برای خودتون نتراشید، یه سیستم با پردازنده i5 و SSD و 8 گیگ رم کاملا کافی هست!

نه نیازی به گرافیک دارید و نه نیازی به رم 16 گیگ!

*البته هر 2 در هر زمان که بخواید قابل تهیه هستند...

هارد هم یه وستر بلو کافی هست! چون SSD دارید، نیازی به هارد قیمت بالای وسترن بلک نیست.

لینک به دیدگاه

دوستان سپاس از اینکه در این تایپیک منو تنها نزاشتین

نتایجی که از این تایپیک و جاهای دیگه گرفتم 

1. فعلا نیازی به گرافیک نیست ( اگر هم بعدا نیاز پیداکنم قابل ارتقا است که فک نمی کنم نیاز بشه )

2. استفاده از SSD  واجبه

3. اینتلی ها همه متفق القول با COR i5 موافق هستن (ولی همچنان دارم به amd هم فکر می کنم )

4.رم 8 تا 16 کافیه 

.....................................

اما چند تا سوال دارم 

1.لطفا مادر برد و سی پی یو مارک دقیق و مد نظزتون رو اعلام کنید(مادر بردی اعلام کنید که 4 اسلاد 8 گیگ برای رم ظرفیت داشته باشه) 

(جناب بهمنیان اگه امکان داره شما هم اینتلی معرفی کنید و هم amd و جسارتا مزایا و معایبش رو هم بگید )

2. آیا ssd از یرند های مختلف خیلی محسوس از نظر کارایی تفاوت دارند و درکل چه مدلی پیشنهاد می ید ( با تجربه قبلی انتخاب من حتما 200 به بالا است )

3.رم 1600 خوبه ؟ مدل دقیق مد نظرتون رو هم بفرمایید.

4.و اما پاور؟چه ظرفیتی ؟ چه برندی ؟

5.با توجه به کارکرد سبک حد اکثر 3 ، 4ساعته و نیمه سنگین2، 3 ساعته در روز نیاز به کولر هم هست آیا؟

ویرایش شده توسط filtrmiltr
لینک به دیدگاه

عزیز فقط CL7 بودنش مهمه؟فرکانس مهم نیست؟

کلا اطلاع دارید منظور از CL و زمان تاخیر چی هست؟

شما یک نمونه رم CL7 میشه پیشنهاد بدید که DDR4 باشه!؟

طوری مطمعن و دقیق و بصورت ریز و جز به جز پیشنهاد میدید که اگه کسی متوجه نباشه فکر میکنه خیلی خیلی خیلی به سختافزار کامپیوتر وارد هستید!!! :clapping:

دوست عزیز بیخودی هزینه زیادی برای خودتون نتراشید، یه سیستم با پردازنده i5 و SSD و 8 گیگ رم کاملا کافی هست!

نه نیازی به گرافیک دارید و نه نیازی به رم 16 گیگ!

*البته هر 2 در هر زمان که بخواید قابل تهیه هستند...

هارد هم یه وستر بلو کافی هست! چون SSD دارید، نیازی به هارد قیمت بالای وسترن بلک نیست.

توی پست ۲ و پست ۱۰ اشاره کردم رم ddr۳ هست. دو تا رم ۴ گیگ رو نمی‌شه با دو تارم ۸ گیگ عوض کرد، مگر با زیان.

من در حد دانسته‌ها و آزموده‌ها نظر می‌دم. رم ddr4 رو زیاد سر و کار نداشته‌ام. پلت فرم ۱۱۵۱ هم اصلا. به خاطر همین درباره‌ی اولی با احتیاط نظر می‌دم و درباره‌ی دومی هم فعلا سکوت می‌کنم.

برای پیشنهاد کردن رم بالا و هارد مشکی استناد کردم به خواسته‌ی آغازگر که گفته‌ با فایلهای ۱۶ بیت سر و کار داره.

1. فعلا نیازی به گرافیک نیست ( اگر هم بعدا نیاز پیداکنم قابل ارتقا است که فک نمی کنم نیاز بشه )

2. استفاده از SSD  واجبه

3. اینتلی ها همه متفق القول با COR i5 موافق هستن (ولی همچنان دارم به amd هم فکر می کنم )

4.رم 8 تا 16 کافیه 

اما چند تا سوال دارم 

1.لطفا مادر برد و سی پی یو مارک دقیق و مد نظزتون رو اعلام کنید(مادر بردی اعلام کنید که 4 اسلاد 8 گیگ برای رم ظرفیت داشته باشه) 

(جناب بهمنیان اگه امکان داره شما هم اینتلی معرفی کنید و هم amd و جسارتا مزایا و معایبش رو هم بگید )

2. آیا ssd از یرند های مختلف خیلی محسوس از نظر کارایی تفاوت دارند و درکل چه مدلی پیشنهاد می ید ( با تجربه قبلی انتخاب من حتما 200 به بالا است )

5.با توجه به کارکرد سبک حد اکثر 3 ، 4ساعته و نیمه سنگین2، 3 ساعته در روز نیاز به کولر هم هست آیا؟

توی پست ۲ کلیات و توی پست ۱۰ جزيی‌تر نوشتم.

اگر می‌خوای آینده نگرانه تصمیم بگیری پیکربندی اینتلی که نوشتم با پردازنده‌های i۵ غیر k بسته به بودجه رو برگزین.

با توجه به قیمتش امکانات مناسبی از جمله ۴ شکاف رم و سوکت pcie m.2 داره.

اینجا تکرار می‌کنم با کمی تغییر

پردازنده  i5 بسته به بودجه- غیر k

ram Gskill ۱۶۰۰ cl۷ دو تا۴گیگ یا دو تا ۸ گیگ بسته به بودجه، با توجه به پردازش ۱۶ بیت دو تا ۸ گیگ آینده نگرانه است.

پاور ۳۳۰ یا  گرین EU

ssd ۱۲۰ یا ۱۲۸ گیگ 

HDD یک ترابایت وسترن دیجیتال Black یا Blue بسته به بودجه، با توجه به پردازش ۱۶ بیت black پیشنهاد می‌شه.

مثلا vx229 h-ips حدود ۷۰۰ هزار تومان

اگر محدودیت بودجه نیست نیست pa یا pb که بیش از ۱۲۰۰ هزار تومان خواهد شد.

پ.ن

رم بیشتر برای کاتالوگهای حجیم لایتروم نیز لازم خواهد بود.

لینک به دیدگاه

2. استفاده از SSD  واجبه

4.رم 8 تا 16 کافیه 

اما چند تا سوال دارم 

1:مناسبترین مادربورد ASUS Z170-A هست با قیمت حدود 569 تومن

و تنها گزینه موجود برای این مادربورد Intel® Core™ i5-6600K Skylake هست با قیمت حدود 875 تومن.

2:من تا حالا انواع مدل های SSD رو استفاده کردم! از ارزونترین SATA2 تا بهترین sata3 !

و به این نتیجه رسیدم که بهترین انتخاب، ارزونترین SSD موجود در بازار هست(البته با گارانتی معتبر)

برای مثال با قیمت زیر 400 تومن موارد زیر رو میتونید تهیه کنید:

Kingston HyperX Fury 240GB

Samsung 850 EVO 250GB

AData Premier Pro SP600 256GB

Plextor M5S SATA3 256GB

*از بین این مدل ها من ADATA SP600 رو استفاده کردم و کاملا راضی بودم!(فکر کنم 5 یا 6 تا با ظرفیت های 64 تا 256 گیگ استفاده کردم)

و مهمتر از همه گارانتی ADATA خیلی خوب ساپورت میکنه!(چند بار کارم بهشون افتاده که بدون حتی یک سوال، قطعه اکبند تحویل دادند)

**البته SSD نبودند و هارد اکسترنال و فلش مموری بودند! :D

3:پلتفرم Z170 رم DDR4 پشتیبانی میکنه و رم DDR4 معمولا فرکانس هایی بالای 2000MHz دارند.

مثلا Gskill Ripjaws4 4GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 رو میتونید حدود 280 تهیه کنید.

*البته بصورت کلی کنترلر های روی پردازنده های Skylake رم های DDR3L رو هم پشتیبانی میکنه، ولی بنظر من خردشون منطقی نیست چو هم کارایی پایینتری دارند و سخته خرید و فروشش!

4:پاور برای این سیستم بدو گرافیک، یه پاور 400 وات کاملا جواب گو هست!

ولی بدلیل اختلاف قیمت ناچیز، بنظر من بهتره یه پاور 650 وات بردارید مثل Corsair VS650.

مدل VS450 حدود 130 تومنه و VS650 حدود 230 تومن.

با پاور VS650 خیلی راحت گرافیکی مثل GTX980 رو میتونید استفاده کنید...

5:کولر برای پردازنده ، ربطی به مدت کارکرد نداره!

کولر های استوک اینتل چندان جالب نیستند و بهتره یه کولر 100~150 تومنی حداقل تهیه کنید که اگه یه کولر مایع مثل Corsair H55 بگیرید کلا خیالتون راحت میشه...

لینک به دیدگاه

توی پست ۲ و پست ۱۰ اشاره کردم رم ddr۳ هست. دو تا رم ۴ گیگ رو نمی‌شه با دو تارم ۸ گیگ عوض کرد، مگر با زیان.

من در حد دانسته‌ها و آزموده‌ها نظر می‌دم. رم ddr4 رو زیاد سر و کار نداشته‌ام. پلت فرم ۱۱۵۱ هم اصلا. به خاطر همین درباره‌ی اولی با احتیاط نظر می‌دم و درباره‌ی دومی هم فعلا سکوت می‌کنم.

برای پیشنهاد کردن رم بالا و هارد مشکی استناد کردم به خواسته‌ی آغازگر که گفته‌ با فایلهای ۱۶ بیت سر و کار داره.

توی پست ۲ کلیات و توی پست ۱۰ جزيی‌تر نوشتم.

اگر می‌خوای آینده نگرانه تصمیم بگیری پیکربندی اینتلی که نوشتم با پردازنده‌های i۵ غیر k بسته به بودجه رو برگزین.

با توجه به قیمتش امکانات مناسبی از جمله ۴ شکاف رم و سوکت pcie m.2 داره.

اینجا تکرار می‌کنم با کمی تغییر

پردازنده  i5 بسته به بودجه- غیر k

ram Gskill ۱۶۰۰ cl۷ دو تا۴گیگ یا دو تا ۸ گیگ بسته به بودجه، با توجه به پردازش ۱۶ بیت دو تا ۸ گیگ آینده نگرانه است.

پاور ۳۳۰ یا  گرین EU

ssd ۱۲۰ یا ۱۲۸ گیگ 

HDD یک ترابایت وسترن دیجیتال Black یا Blue بسته به بودجه، با توجه به پردازش ۱۶ بیت black پیشنهاد می‌شه.

مثلا vx229 h-ips حدود ۷۰۰ هزار تومان

اگر محدودیت بودجه نیست نیست pa یا pb که بیش از ۱۲۰۰ هزار تومان خواهد شد.

1:مشکل اول اینه که شما اصرار دارید که پلتفرم تاریخ گذشته رو بخرن بجای پلتفرم بروز و جدید!

2:این M.2 چقدر مهمه؟ چه آینده ای در انتظارشه که هی میگید در آینده بکار میاد؟

3:دو تا رم 4 گیگ و دو تا رم 8 گیگ خیلی خوب و بسلامت در کنار هم قابل استفاده هستند! نیازی به فروش رم نیست!

4:رم های DDR3 دیگه تکنولوژی تاریخ گذشته شده و 2 سال بعد به سرنوشت DDR2 در زمان حال دچار خواهند شد!

5:پاور 330 پیشنهاد دادید، و بعد میگید در آینده میتونید گرافیک هم استفاده کنید؟

کلا شما چیپ مادربورد و پردازند و ول کردید و آینده رو در اسلات رم بیشتر و سوکت M.2 میبینید!؟

حالا بماند که هر 2 در بردی که معرفی کردم موجود هست!!!!

لینک به دیدگاه

1:مشکل اول اینه که شما اصرار دارید که پلتفرم تاریخ گذشته رو بخرن بجای پلتفرم بروز و جدید!

2:این M.2 چقدر مهمه؟ چه آینده ای در انتظارشه که هی میگید در آینده بکار میاد؟

3:دو تا رم 4 گیگ و دو تا رم 8 گیگ خیلی خوب و بسلامت در کنار هم قابل استفاده هستند! نیازی به فروش رم نیست!

4:رم های DDR3 دیگه تکنولوژی تاریخ گذشته شده و 2 سال بعد به سرنوشت DDR2 در زمان حال دچار خواهند شد!

5:پاور 330 پیشنهاد دادید، و بعد میگید در آینده میتونید گرافیک هم استفاده کنید؟

کلا شما چیپ مادربورد و پردازند و ول کردید و آینده رو در اسلات رم بیشتر و سوکت M.2 میبینید!؟

حالا بماند که هر 2 در بردی که معرفی کردم موجود هست!!!!

۱. همان‌طور که گفتم جدید نیازموده رو به کسی پیشنهاد نمی‌کنم.

۲. m.2 همان‌قدر مهمه که ساتا زمان ide مهم بود. به ویژه این که بر اساس تجربه‌م افزایش کارایی قابل توجه هست.

۳. در مورد رم گزینه‌ها رو باز گذاشته‌ام و پیشنهادم رو با استناد به خواسته‌شون که ویرایش ۱۶ بیتی بود گفتم. بهتره از پر کردن بی‌جهت شکافها وقتی محتملا به زودی ناگزیر از ارتقا خواهد شد پرهیز بشه.

۴. ترجیح می‌دم با این قطعیت داوری نکنم.

۵. گرافیک احتمالی که مورد نیاز خواهد بود نیازی به منبع تغذیه جدا نخواهد داشت و ۳۳۰ وات کفایت خواهد کرد. نهایتا اگر درایو نوری نیاز داشته باشه حدود ۳۰ وات اضافه نیاز خواهد شد که با توجه به هر چه کم‌کاربرد شدن آن در محاسبه‌ی پاور به حساب نیاوردم.

لینک به دیدگاه

من یه بررسی کردم

سیستم پیشنهادی جناب بابک 88 حدود 20,25 درصد (500,600 هزار تومان ) گرون تر از سیستم پیشنهادی آقای سعید بهمنیان هست

سوال اینه آیا این مقدار افزایش ارزشش رو داره ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...