رفتن به مطلب

آیا مادربردهای ASUS سری Rog مادربرد های گیمینگ هستند ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

یک سوالی برای من پیش اومده ؟

آیا مادربردهای ASUS  سری Rog مادربرد های گیمینگ هستند ؟

ظاهرا مادربردهای ASUS سری ROG به عنوان مادربردهای گیمینگ ایسوس شهرت دارند یا همون Republic of Gamers

اما وقتی با نمونه های دیگه مثلا گیگابایت مقایسشون می کنم میبینم چیزی به عنوان گیمینگ داخلشو وجود نداره ؟ شاید من اشتباه می کنم ، ظاهرا در نمونه های گیمینگ از کارت شبکه خوب و کارت صدای خوبی استفاده میشه اما در این مدل ها بر خلاف سایر برندها ظاهرا همه چیز معمولی هست نه از کارت شبکه Qualcomm Atheros Killer خبری هست نه از کارت صدای حرفه ای ؟

البته نمیشه گفت چیپ های Realtek هم حرفه ای هستند اما در مادربردهای گیگابایت نمونه هایی با کارت صدای Creative Sound Core 3D داریم ، مثل سری Gaming 7 که کارت شبکه Qualcomm Atheros Killer هم داخلش استفاده شده همراه با یک کارت شبکه Intel I219-V

حالا ممکنه دوستان کارت صدای ROG SupremeFX 2015 رو به عنوان کارت صدای حرفه ای در نظر بگیرند اما طبق تحقیقاتی که کردم ظاهرا در این مدل مادربردها ایسوس از چیپ های VIA VT1828S و VIA VT2020 و VIA VT2021  استفاده کرده که در حد و اندازه همون چیپ های Realtek هست !

post-9550-0-56473700-1441468519_thumb.jpg

post-9550-0-96160400-1441468514_thumb.jpg

حتی سری Gaming 7 گیگا خروجی HDMi آنبردش نسخه 2.0 هست اما ایسوس 1.4b

حالا به نظر شما خرید این سری از مادربردهای ایسوس برای یک گیمر منطقی هست یا سری گیمینگ گیگابایت انتخاب منطقی تری هست ؟

لینک به دیدگاه

درست دوست عزیز من خودم تا یه زمانی فن ایسوس بودم پلی اگه به مادر های سری صد ازراک نگاه بندازی میتونی ببینی که واقعا یه سر و گردن از ایسوس و گیگا بغیر از جی وان بالا تره اسوس فقط خوشگل ترو یه ذره قلدر تر بنظر میاد مثل سری سابر توث

ولی چیزی که منو گیج کرده برای خرید مادر قابلیت کنترل از طریق تبلت سابر توث که موندم اکستریم ۷ ازراک بگیرم یا سابر توث

چون ازراک درگاه m2 کارت صدا و اینترنت بهتری داره و سابر توث خوشگل تر و مقاوم تر و کاربر پسند تر

خدایا چیکاکنم نمیدونم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من قبلا همیشه Gigabyte داشتم ولی در سری X79 گیگابایت ضعیف عمل کرد و من رفتم طرف ASUS باید بگم کیفیت ساخت و طراحی بسیار زیبایی داره ولی در کل این را فهمیدم که Gigabyte یه چیز دیگست

به نکته بسیار عالی اشاره کردی دوست گلم کیفیت صدای ASUS افتظاح هست واقعا که گند زده Gigabyte از نظر کیفیت صدا حرف نداره هر کس مخالف هست من باهاش شرط میبندم

ولی توی سرعت Load کردن یا Boot شدن سیستم ASUS بهتر از Gigabyte هست

شاید چیپ صدایی که شما اشاره کردید واقعا حرفه ای باشه چون در بعضی مواقع درست که چیپ همون مدلی هست که در مادربردهای معمولی استفاده شده ولی از همه قابلیتهاش استفاده نشده که در سری ROG هیچ محدودیتی نداره و همه قابلیتهاش بکار گرفته شده

ضعف صدای مادربردهای ASUS در وضوح صدا نیست در کم بودن صدا هست یعنی وقتی صدا را تا اخرین حد زیاد میکنی تازه میشه نصف صدای مادربردهای Gigabyte

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

سوال شما رو خیلی ها دارند و به نظر من کاملاً بجا است. قضاوت در این مورد بستگی داره که جوگیر بشیم و زرق و برق تبلیغات و یدک کشیدن چندین برند با یه محصول واحد مارو تحت تاثیر قرار بده یا نه؟

ماهیت ROG فراتر از گیمینگه، من ROG رو ترکیبی متوازن از گیمینگ و اورکلاکینگ می دونم.

اما در گیگابایت کفه گیمینگ سنگینی میکنه و اورکلاک رو گذاشته برا سری Force ،مادربردهای گیمینگ ایسوس تو اورکلاک قوی ترن، اثبات این ادعا اینه که ایسوس سری مخصوص اورکلاک نداره

در مورد تراشه کنترلر شبکه میشه گفت تفاوت زیادی بین اینتل و کوالکام بجز در بسته نرم افزاری قدرتمند killer وجود نداره. البته اصلا تراشه اینتل رو نباید با تراشه های 50 سنتی Realtek مقایسه کرد.

در مورد سیستم صوتی:

به نظر من دیگه سیستم صوتی آنبورد به حد اشباع رسیده و تفاوت محسوسی با هم ندارن و حداقل در حال حاضر فراتر از این رو نمیشه با راهکار آنبورد متصور شد. حالا می بینید یه برند بجای 4 خازن از 20 تا خازن آکوستیک بشدت گران قیمت در حد سیستم های استودیو استفاده میکنه، اینا فقط افزایش قیمت نهاییه و واقعاً دیگه به حد اشباع رسیدن و بهتر از این با آنبورد نمیشه

اینکه می بینید در محصولات رده بالا از یه سری قطعات و فناوری های خیلی خیلی خاص یا حرفه ای یا حتی نوپا استفاده می کنن بجز در بالا بردن قیمت و جذابیت بخشی، تفاوت چشم گیری ندارن، یعنی نسبت به هزینه دریافتی از کاربر، ارزش واقعی ندارن و صرفاً زرق و برق می بخش.

تو این جو تبلیغاتی که سازندگان بیش از هرچیز پول یدک کشیدن برندهای متعدد رو می گیرن *، کاربران باهوش/با تجربه میرن سراغ Asrock و MSI حالا شما برای یه کاربر مبتدی/جوگیر توضیح بده برد PCB با ضخامت 8 برابری یا تحت برند درآوردن همون فناوری هیچ تاثیری رو تجربه نهایی نداره.....................نهایتش میگه تو اصلاً نمی فهمی و دلایل سطی نگرانه ای مثل کیفیت رو مطرح میکنه.

*: دقت کردین یک محصول ده ها برند رو با خودش داره؟ شبکه و صدا  و خازن و مدار تغذیه و....... اینا همش برای ایجاد ذهنیت برتر بودنه و الی بیای تجزیه کنی بالای 80% یکی هستن که اکثریت کاربرا تاثیر می پذیرن

اینم از شناخت و تجربه بنده . خواه درست خواه غلط

@};- @};- @};-

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

درود

سوال شما رو خیلی ها دارند و به نظر من کاملاً بجا است. قضاوت در این مورد بستگی داره که جوگیر بشیم و زرق و برق تبلیغات و یدک کشیدن چندین برند با یه محصول واحد مارو تحت تاثیر قرار بده یا نه؟

ماهیت ROG فراتر از گیمینگه، من ROG رو ترکیبی متوازن از گیمینگ و اورکلاکینگ می دونم.

اما در گیگابایت کفه گیمینگ سنگینی میکنه و اورکلاک رو گذاشته برا سری Force ،مادربردهای گیمینگ ایسوس تو اورکلاک قوی ترن، اثبات این ادعا اینه که ایسوس سری مخصوص اورکلاک نداره

در مورد تراشه کنترلر شبکه میشه گفت تفاوت زیادی بین اینتل و کوالکام بجز در بسته نرم افزاری قدرتمند killer وجود نداره. البته اصلا تراشه اینتل رو نباید با تراشه های 50 سنتی Realtek مقایسه کرد.

در مورد سیستم صوتی:

به نظر من دیگه سیستم صوتی آنبورد به حد اشباع رسیده و تفاوت محسوسی با هم ندارن و حداقل در حال حاضر فراتر از این رو نمیشه با راهکار آنبورد متصور شد. حالا می بینید یه برند بجای 4 خازن از 20 تا خازن آکوستیک بشدت گران قیمت در حد سیستم های استودیو استفاده میکنه، اینا فقط افزایش قیمت نهاییه و واقعاً دیگه به حد اشباع رسیدن و بهتر از این با آنبورد نمیشه

اینکه می بینید در محصولات رده بالا از یه سری قطعات و فناوری های خیلی خیلی خاص یا حرفه ای یا حتی نوپا استفاده می کنن بجز در بالا بردن قیمت و جذابیت بخشی، تفاوت چشم گیری ندارن، یعنی نسبت به هزینه دریافتی از کاربر، ارزش واقعی ندارن و صرفاً زرق و برق می بخش.

تو این جو تبلیغاتی که سازندگان بیش از هرچیز پول یدک کشیدن برندهای متعدد رو می گیرن *، کاربران باهوش/با تجربه میرن سراغ Asrock و MSI حالا شما برای یه کاربر مبتدی/جوگیر توضیح بده برد PCB با ضخامت 8 برابری یا تحت برند درآوردن همون فناوری هیچ تاثیری رو تجربه نهایی نداره.....................نهایتش میگه تو اصلاً نمی فهمی و دلایل سطی نگرانه ای مثل کیفیت رو مطرح میکنه.

*: دقت کردین یک محصول ده ها برند رو با خودش داره؟ شبکه و صدا  و خازن و مدار تغذیه و....... اینا همش برای ایجاد ذهنیت برتر بودنه و الی بیای تجزیه کنی بالای 80% یکی هستن که اکثریت کاربرا تاثیر می پذیرن

اینم از شناخت و تجربه بنده . خواه درست خواه غلط

@};- @};- @};-

درود

خداوکیلی خیلی حال کردم با این جمله =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

حالا شما برای یه کاربر مبتدی/جوگیر توضیح بده برد PCB با ضخامت 8 برابری یا تحت برند درآوردن همون فناوری هیچ تاثیری رو تجربه نهایی نداره.....................نهایتش میگه تو اصلاً نمی فهمی و دلایل سطی نگرانه ای مثل کیفیت رو مطرح میکنه.

لینک به دیدگاه

باید این رو هم گفت که برندmsi در سری جدید مادربرد های خود کم و کسری از برند پر زرق و برق Asus نداره چون در سری جدید قیمت های پایه ای و میانگین خودش رو از گیگابایت هم بالا تر داده در حالی که شاید ضعیف تر عمل کنه اما در سری جدید اگه به فکر خرج کردن و درست خرج کردن هستید برین گیگا gt یا asrok extreme 7 بگیرین که واقعا ترکوندن مخصوصا gt

لینک به دیدگاه

راگ تبدیل شده به برندی برای احساس اطمینان و همان‌طور که خبات گفت تشخص. وگرنه مثل خیلی از چیزهای دیگه بیشتر مصرف کنندگان از بسیاری از امکانات نه استفاده می‌کنند و نه اصولا معنی قابلیتهای به اصطلاح ویژه را می‌فهمند.

برای کسی که حاضره صد‌هزار تومان بیشتر بده و خرید محافظه‌کارانه‌ای داشته باشه  این سری گزینه‌ی مناسبی ‌اند چون مانند deluxe سابقه‌ی پایداری و دوام خوبی دارند.

من مشتری‌های دارم که از قدیم، فکر کنم زمان ماکسیموس۳ از این سری استفاده می‌کردند و چیزی از راگ و ایسوس نمی‌دونند، تنها چیزی که توی ذهن‌شون مونده اینه سیاه و قرمز یعنی دردسر کم.

الان ازراک و msi هم چندان ارزان نیستند و وارد مسابقه‌ی ازمابهتران شده اند. oc formula , mpower , xpower همان برندسازی و ایجاد تشخصی را دنبال می‌کنند که ایسوس در دلوکس و راگ پی‌گرفته. سازندگان نوپا وقتی میخ خودشان رو کوبیدند فرقی با کهنه‌کارها ندارند. گذشت اون زمانی که p55extrme4  رو با حدود قیمت نصف ایسوس همرده‌ش می‌تونستی بخری. فنا‌وری به قدری پیشرفت کرده و رقابت چنان نزدیکه که از نظر کارایی عمومی برندهای متفاوت فرق تعیین کننده‌ای ندارند. نهایتا کسانی که دنبال امکانات ویژه چون تاندربولت یا فایروایر۸۰۰ هستندمحدود به برندهای خاصی می‌شن.البته هنوز تو مدلهای ارزان قیمت msi , ازراک و نیز elite و biostar محصول‌های رقابتی دارند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود

یک سوالی برای من پیش اومده ؟

آیا مادربردهای ASUS  سری Rog مادربرد های گیمینگ هستند ؟

ظاهرا مادربردهای ASUS سری ROG به عنوان مادربردهای گیمینگ ایسوس شهرت دارند یا همون Republic of Gamers

اما وقتی با نمونه های دیگه مثلا گیگابایت مقایسشون می کنم میبینم چیزی به عنوان گیمینگ داخلشو وجود نداره ؟ شاید من اشتباه می کنم ، ظاهرا در نمونه های گیمینگ از کارت شبکه خوب و کارت صدای خوبی استفاده میشه اما در این مدل ها بر خلاف سایر برندها ظاهرا همه چیز معمولی هست نه از کارت شبکه Qualcomm Atheros Killer خبری هست نه از کارت صدای حرفه ای ؟

البته نمیشه گفت چیپ های Realtek هم حرفه ای هستند اما در مادربردهای گیگابایت نمونه هایی با کارت صدای Creative Sound Core 3D داریم ، مثل سری Gaming 7 که کارت شبکه Qualcomm Atheros Killer هم داخلش استفاده شده همراه با یک کارت شبکه Intel I219-V

حالا ممکنه دوستان کارت صدای ROG SupremeFX 2015 رو به عنوان کارت صدای حرفه ای در نظر بگیرند اما طبق تحقیقاتی که کردم ظاهرا در این مدل مادربردها ایسوس از چیپ های VIA VT1828S و VIA VT2020 و VIA VT2021  استفاده کرده که در حد و اندازه همون چیپ های Realtek هست !

attachicon.gifasus-rampage-iii-gene-and-sabertooth_vt2020.JPG

attachicon.gifasus_maximus_iii_formula_supremefx_nackt.JPG

حتی سری Gaming 7 گیگا خروجی HDMi آنبردش نسخه 2.0 هست اما ایسوس 1.4b

حالا به نظر شما خرید این سری از مادربردهای ایسوس برای یک گیمر منطقی هست یا سری گیمینگ گیگابایت انتخاب منطقی تری هست ؟

وقتى روى همه ى مادربرد ها ميشه گيم زد، همه اشون گيمينگ هستند. مادربرد در كل نقش خيلى كمى در گيم داره، منتها همه چيز رو نيازهاى كاربر تعيين ميكنه.

مادربرد هاى سرى ROG ايسوس پيش از اينكه گيمينگ باشند، حرفه اى و بيشتر براى اوركلاك طراحى شدند. و چون تعداد گيمر ها بيشتر از اوركلاكر هاست، به ناچار سس گيمينگ رو روى مادربرد هاى ROG زدند تا فروش بيشتر اين مادربرد ها رو تضمين كنند. قريب به اتفاق گيمر ها اصولا" اور نميكنند مگر اينكه كاربر حرفه اى باشن. اما كاربران حرفه اى يا Power User‌ها تعدادشون كمه و همه اشون گيمر نيستند. بنابراين محصول نهايى ROG به نام گيمر ها و به كام كاربران حرفه اى ساخته مى شود تا هر دو طيف بازار رو تغذيه كند.

به عنوان كسى كه هم سرى Mainstream ايسوس رو داشتم و هم سرى ROG، شك نكنيد كه كارتهاى صدا روى مادربرد هاى ROG يه سرو گردن برتر از سرى Mainstream هستند، حالا قدرت سخت افزاريه يا قدرت نرم افزارى، بايد بگم تجربه ى استفاده از اين صداى اين كارت فوق العاده جذب كننده است.

ویرایش شده توسط ARMIN
اصلاح متن
لینک به دیدگاه

ویرایش شد.

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

مادریرد های سری ROG همونطور که آرمین جان توضیح دادند خواسته با یک تیر دو نشون بزنه که هم برای اورکلاکر ها باشه  و هم برای گیمر ها ...در ضمن قرا نیست که همیشه در هر مدلی هر قابلیتی خوب کار کنه ...

من H87-PRO و سری های 7 و 6 و 5 و ... رو داشتم و میتونم به جرات بگم ایسوس در سری های جدید داره ایراد هاش رو برطرف میکنه ... درسته شاید تو سری X79 کمی ضعف از خودش هم در بخش صدا نشون داده باشه

ولی فکر نکنم هنوز مادربردی روی دست RAMPAGE IV BLACK بیاد ... شاهکاره

...ولی کسی که واقعا دنبال صدای تفکیک شده و وضوح صدای خوبی باشه ( البته ایسوس فقط حجم صدای خروجیش کم هست و نه کیفیت اون ) باید بره کارت صدای حرفه ای هم بگیره ...

در کل مادربرد های ایسوس امکانات داخلی و مخصوصا جانبی زیاد و رابط کاربری آسانی برای راحت تر شدن کار با سیستم رو تعبیه دیده ...

به هر حال باید ببینی که سیستمت رو برای چه کاری میخوای ...

مثلا نیاز های من کمی بیشتر از یه کاربر معمولیه ... به عنوان مثال گوشی من zenfone2 با قابلیت nfc هست و فایل هام رو با nfc اغلب مواقع جابجا میکنم و علاوه بر اون میتونم گوشیم رو با وایرلس دستگاه شارژ کنم یا در مواقعی هم ویندوز رو با گوشیم login میکنم ... یا قابلیت تاندربولت که فعلا همه گیر نشده و فعلا استفاده ای ندارم ...و هزاران آپشن دیگه و نرم افزار هایی از قبیل aisuite 3  و 4 way optimazation , ....

مادر برد های ایسوس خوبیشون اینه که دارای تنوع بسیار بالایی هستند و کاربر متناسب با نیاز خودش میتونه سیستمش رو جمع کنه ... :D  :D  :D  :D

ویرایش شده توسط MAHDI_VAMPIRE
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت آقا آرمین عزیز

راستش آقا آرمین من متوجه صحبت بالای شما نشدم!

این قسمتش میگم.

"شک نکنید که کارتهای گرافیک روی مادربردهای سری Rog‏ یه سرو گردن برتر از سری Mainsream‏ هستند"

کارتهای گرافیک؟!

حق با شماست، اصلاح کردم. @};- @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...