رفتن به مطلب

مشکل فریم گیری!

razer1996
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان محترم! @};-

دوستان غرض از مزاحمت من مشکل فریم گیری رو تو گیمها دارم کارتهای من دوتا 970هست از شرکت گیگابایت منتهی دوستان تو همه گیمها 

که تو فیلمها میبینم و خودم هم بازی میکنم با استفاده از نرم افزار فرپس تفاوت زیادی میبینم :wacko: از اس ال ای بودن انها هم اطمینان دارم افزایش فریم میگیرم منتها نه اونطور که تو اکثر بنچمارکها میبینم! :mad:

پردازنده بنده 4930 و مادربرد rampageرو دارم با دو کانال رم 8گیگ!مشکل اصلی از چی میتونه باشه با نرم افزار های مختلفی تست کردم ولی ایرادی ندادند منتهی تو بعضی گیمها از بازی خارج میشه!

دما ها رو هم کنترل کردم کارتها حدود 66درجه تو نهایت دما و پردازنده 57درجه تو نهایت دما!

این رو هم عرض کنم که تفاوت تو فریم گیری مابین 7الی25فریم هست بسته به اون گیمی که بازی میکنم هست! :eek:  :crying: لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون! ^_^

لینک به دیدگاه

سلام

سیستم و اور کردین ؟ کرش کردن تو بازی میتونه از اور هم باشه.

بعضی از بازی ها از sli استفاده نمیتونند .

با نرم افزار MSI Afterburner تست بگیرید ببینید از تمام توان گرافیک ها استفاده میشه یا نه.

لینک به دیدگاه

نه دوست خوبم اصلا اورر نمیکنم! چه طور از after burner استفاده کنم راهنمایی کنید!با precision میشه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یه نمونه بازی و تنظیمات بازی همچنین فریم رو میگید؟ و اینکه شما بنچمارک های سایت منظورتونه؟ 

لینک به دیدگاه

چشم battlefield4 sacale 200  42fps 

witcher3  45fps

بله منظور بنده همون سایته!

لینک به دیدگاه

چشم battlefield4 sacale 200  42fps 

witcher3  45fps

بله منظور بنده همون سایته!

درایور شما اپدیته؟ این فریمی که گفتید کمترینشه یا اکثرا همین قدره؟ بعد اینکه سایتا تنظیمات بازیشون تماما رو اولترا نیست امکان داره فرق داشته باشه

ویرایش شده توسط Ralf
لینک به دیدگاه

بله اپدیته !

حداقل 28فریم حداکثر60فریم!اکثرا تو 42 فریم !تو ویچر3البته فقط یادم هست تمام تنظیمات تو اخرینشه!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کانفیگ سیستمهایی که مقایسه میکنی چی هست ؟

چه میزان رم دارن با چه فرکانسی ؟ گرافیکشون چی هست ؟

با چه خنک کننده ای سیستم خنک میشه ؟ هم توی سایت هم سیستم شما ؟

مادربرد و پردازنده را اکبند خریدی یا کارکرده ؟

لینک به دیدگاه

5960 پردازنده و رم شانزده گیگ 2800 کارت هم اس ال ای 970 بله مادربرد و پردازنده رو دست دو خریدم!

لینک به دیدگاه

تو تنظیمات کنترل پنل کارت گرافیک Adjust Image Setting روی Let The 3D App هست دیگه ؟

بازی تون اورجینال هست یا کرکی ؟ ویندوزتون اورجینال هست یا کرک شده ؟ البته ویندوز رو نمیدونم چقدر روی فریم بازی تاثیر میزاره .

چون گفتین فریم دهی مقدار کمی کمتر از حالت عادی به نظر میرسه میتونه هر دلیل عادی یا غیرعادی داشته باشه .

به عنوان مثال حالت عادی اینکه تو مرحله سنگینتری از بازی هستین که فشار بیشتری به سیستم میاره

یا حالت غیر عادی اینکه نرم افزاری یا قطعه ای مانع کارکرد کامل دستگاه میشه .

لینک به دیدگاه

با سلام.

دوست من دقت کنین تنظیمات بازی ها با مورد شما یکی باشه.به عنوان مثال در بیشتر موارد در witcher 3 در تنظیمات hairworks off هست و یا در موارد دیگه anti alias یکسان هست با مورد شما؟ نکته ی دیگه به patch بازی ها بخصوص witcher دقت کنین که آیا با موردی که مقایسه میکنین یکی هست. و همچنین در برخی بازی ها هم sli حتی ممکنه fps شمارو هم کمتر کنه درصورتی که برای proflle sli بهینه نشده باشه. و همچنین یقین دارین که sli رو فعال کردین در کنترل پنل nvidia؟ و در آخر اطمینان حاصل کنین که بدلیل مشکل حرارتی کارت های گرافیکتون throttle نمیکنند.

موفق باشین

لینک به دیدگاه

با سلام.

دوست من دقت کنین تنظیمات بازی ها با مورد شما یکی باشه.به عنوان مثال در بیشتر موارد در witcher 3 در تنظیمات hairworks off هست و یا در موارد دیگه anti alias یکسان هست با مورد شما؟ نکته ی دیگه به patch بازی ها بخصوص witcher دقت کنین که آیا با موردی که مقایسه میکنین یکی هست. و همچنین در برخی بازی ها هم sli حتی ممکنه fps شمارو هم کمتر کنه درصورتی که برای proflle sli بهینه نشده باشه. و همچنین یقین دارین که sli رو فعال کردین در کنترل پنل nvidia؟ و در آخر اطمینان حاصل کنین که بدلیل مشکل حرارتی کارت های گرافیکتون throttle نمیکنند.

موفق باشین

اقا ممنون بابت راهنماییت همین مشکل رو تو تنظیمات گیمها دارم خیلی ممنون!مشکل حل شد! :x  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...