رفتن به مطلب

تاثیر ready boost در این کامپیوتر چقدر است؟

Mohammad22
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، میخواستم ببینم اگه فلش 8GB را بزنم به لپ تاپم و قابلیت readyboost را فعال کنم چقدر رو سرعت کارها و برنامه ها تاثیر میذاره ؟

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۴/۶/۱۵ در 13:09، hamed86 گفته است:

سلام ، میخواستم ببینم اگه فلش 8GB را بزنم به لپ تاپم و قابلیت readyboost را فعال کنم چقدر رو سرعت کارها و برنامه ها تاثیر میذاره ؟

اگه رم سیستم کمتر از 2 گیگ هستريال تاثیرش قابل توجه خواهد بود!

ولی اگه بیشتره تاثیر زیادی نخواهد داشت...

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۴/۶/۱۶ در 06:54، ARMIN گفته است:

تاثير نزديك به صفر.

تو سیستم هایی که رمشون کمه، تاثیر زیادی داره!

ولی تو سیستم هایی که رم بیشتر از 2 گیگ دارند تاثیرش ناچیزه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تاثیر خیلی کمی خواهد داشت. من در دو سیستم متفاوت قابلیت Ready Boost رو تست کردم. و در سیستم اصلیم (قبل از ارتقای رم و نصب SSD ) که کانفیگ بالایی داره تقریبا تاثیر خاصی ندیدم. البته اگر SSD روی سیستم نصب باشه و رم هم 16 گیگ باشه که کلا هیچ گونه تاثیری نداره. ولی روی سیستم دوم که  رم 2 گیگ و هارد معمولی و پردازنده Core2 Duo داره تاثیرش بیشتر بود و یه مقدار باز کردن Chrome و برنا مه ها سریعتر انجام میشد. 

در کل برای لپتاپ شما بهترین و فوق العاده ترین تاثیر رو بدون شک تعویض هارد با SSD خواهد داشت به طوری که کاملا از این رو به اون رو خواهد شد و تقریبا هیچ تاخیری در انجام کارهاتون نخواهید داشت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...