رفتن به مطلب

تاثیر ready boost در این کامپیوتر چقدر است؟

Mohammad22
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، میخواستم ببینم اگه فلش 8GB را بزنم به لپ تاپم و قابلیت readyboost را فعال کنم چقدر رو سرعت کارها و برنامه ها تاثیر میذاره ؟

لینک به دیدگاه

سلام ، میخواستم ببینم اگه فلش 8GB را بزنم به لپ تاپم و قابلیت readyboost را فعال کنم چقدر رو سرعت کارها و برنامه ها تاثیر میذاره ؟

اگه رم سیستم کمتر از 2 گیگ هستريال تاثیرش قابل توجه خواهد بود!

ولی اگه بیشتره تاثیر زیادی نخواهد داشت...

لینک به دیدگاه

تاثير نزديك به صفر.

تو سیستم هایی که رمشون کمه، تاثیر زیادی داره!

ولی تو سیستم هایی که رم بیشتر از 2 گیگ دارند تاثیرش ناچیزه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تاثیر خیلی کمی خواهد داشت. من در دو سیستم متفاوت قابلیت Ready Boost رو تست کردم. و در سیستم اصلیم (قبل از ارتقای رم و نصب SSD ) که کانفیگ بالایی داره تقریبا تاثیر خاصی ندیدم. البته اگر SSD روی سیستم نصب باشه و رم هم 16 گیگ باشه که کلا هیچ گونه تاثیری نداره. ولی روی سیستم دوم که  رم 2 گیگ و هارد معمولی و پردازنده Core2 Duo داره تاثیرش بیشتر بود و یه مقدار باز کردن Chrome و برنا مه ها سریعتر انجام میشد. 

در کل برای لپتاپ شما بهترین و فوق العاده ترین تاثیر رو بدون شک تعویض هارد با SSD خواهد داشت به طوری که کاملا از این رو به اون رو خواهد شد و تقریبا هیچ تاخیری در انجام کارهاتون نخواهید داشت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...