رفتن به مطلب

سوال در مورد مشکلات ویندوز 10 بعد از نصب

RISING
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان عزیز ، دوستان من دیروز ویندوز 10 رو نصب کردم اما این مشکلات رو که به صورت موردی ذکر میکنم رو دارم لطفا بری رفع این مشکلات راهکار بدید .

1.  غیر فعال بودن بعضی از گزینه ها  مثل این مورد 64s1_11_thumb.jpg

2. ارور برای نصب گرافیک آنبورد 4600  nur_22_thumb.jpg

3. گزینه hint رو چطور میشه پر نکرد و    زمان پسورد دادن هم به راحتی راهنمایی میکنه !  با ویندوزهای قبلی این مشکل رو نداشتم .

4.  زمانی که سیستم رو خاموش می کنم با زدن هر کلیدی از روی  کیبورد سیستم روشن میشه چطور این حالت رو غیر فعال کنم. از داخل بایوس گزینه مربوط رو غیر فعال کردم اما باز هم  سیستم روشن میشه .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما ابتدا باید ویندوز خودتون رو Active کنید.

از عکس شماره ی 1 مشخصه که Active نشده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما ابتدا باید ویندوز خودتون رو Active کنید.

از عکس شماره ی 1 مشخصه که Active نشده

ممنون دوست عزیز اما یک مشکلی پیش اومد یک  چند آپدیت رو ویندوز انجام داد با این که چک آپدیت غیر فعال بود  بعد آنستال کردم  آپدیت ها رو اما یک گزینه باقی موند  و آنستال هم نمیشه . به نظرتون ویندوز رو دوباره نصب و آکتیو کنم ؟و طریقه دقیق اکتیو کردن رو ذکر کنید لطفا .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز اما یک مشکلی پیش اومد یک  چند آپدیت رو ویندوز انجام داد با این که چک آپدیت غیر فعال بود  بعد آنستال کردم  آپدیت ها رو اما یک گزینه باقی موند  و آنستال هم نمیشه . به نظرتون ویندوز رو دوباره نصب و آکتیو کنم ؟و طریقه دقیق اکتیو کردن رو ذکر کنید لطفا .

اگه اشتباه نکنم با برنامه ksm میتونی با یک کلیک ویندوز ت رو اکتیو کنی

لینک به دیدگاه

چرا آپدیتهارو پاک کردین ؟ ویندوز 10 بدون اپدیت خیلی باگ داره تا جایی که اصلا نمیشه باش کار کرد .

من با این نرم افزار Windows-KMS-Activator-v3.0.2  اکتیو کردم.

http://www.graphiran.com/25488-windows-kms-activator/

فقط یادت باشه 2بار اجراش کنی. بار اول بزار کامل کارش رو انجام بده وقتی تمام شد حتی اگه ویندوز اکتیو شده بود یک بار دیگه  اجراش کن در غیر این صورت با یک ریستارت بر میگرده به حالت deactive

بعد از اکتیو شدن بزار کامل آپدیتهارو دانلود کنه شاید حدود 1 گیگ بشه

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

چرا آپدیتهارو پاک کردین ؟ ویندوز 10 بدون اپدیت خیلی باگ داره تا جایی که اصلا نمیشه باش کار کرد .

من با این نرم افزار Windows-KMS-Activator-v3.0.2  اکتیو کردم.

http://www.graphiran.com/25488-windows-kms-activator/

فقط یادت باشه 2بار اجراش کنی. بار اول بزار کامل کارش رو انجام بده وقتی تمام شد حتی اگه ویندوز اکتیو شده بود یک بار دیگه  اجراش کن در غیر این صورت با یک ریستارت بر میگرده به حالت deactive

بعد از اکتیو شدن بزار کامل آپدیتهارو دانلود کنه شاید حدود 1 گیگ بشه

دوست عزیز ویندوز رو دوباره نصب قبل از نصب برنامه ها با نرم افزار اکتیو کردن ویندوز که گذاشتید  تست کردم اما اکتیو نشد چند بار هم  تست کردم ،و مشکلات غیر فعال بودن در بعضی موارد هنوز وجود داشت . اما با این ورژن اکتیو شد اما در پایان 10 روز زمان رو نوشت لطفا ببینید بعد این 10 روز حالت اکتیو ویندوز از بین میره ؟

3c4i_11_thumb.jpg

البته قبل این ورژن اکتیو که نصب کنم فایل های آپدیت رو دانلود کرده بود ویندوز

fv2_12_thumb.jpg

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

اینو یادم رفت بگم بدون اینکه به اینترنت وصل بشین باید اکتیو میکردین.

حالا مهم نیست. ویندوز به درستی اکتیو شده و هر 10 روز به صورت auto matic  و بدون اینکه متوجه بشین دوباره اکتیو میشه. و مشکلی از این نظر وجود نداره. آپدیتها هم مشکلی ندارن و درست هستن.

شات از Update History سیستم خودم.

update2015.jpg

لینک به دیدگاه

اینو یادم رفت بگم بدون اینکه به اینترنت وصل بشین باید اکتیو میکردین.

حالا مهم نیست. ویندوز به درستی اکتیو شده و هر 10 روز به صورت auto matic  و بدون اینکه متوجه بشین دوباره اکتیو میشه. و مشکلی از این نظر وجود نداره. آپدیتها هم مشکلی ندارن و درست هستن.

شات از Update History سیستم خودم.

update2015.jpg

ممنون ، همه مشکلاتم حل شد به غیر نصب درایور HD 4600 اینتل و  مسئله دیگه  اینکه  زمانی که کامپیوتر رو shut down  میکنم از روی ویندوز 10 با زدن هر کلیدی از روی کیبورد سیستم روشن میشه چطور این مورد رو غیر فعال کنم؟ روی سیستم ویندوز 7 هم نصب هست اما با shut down کردن از روی ویندوز 7 این مسئله رو ندارم .لطفا راهنمایی کنید .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

راه اول:  بایوس رو ریست دیفالت کن. با اینکه گفتی توی ویندوز 7 مشکلی نداره اما باز این کار رو بکن

راه دوم: روی استارت کلیک کن وارد system بشو و ببین حتما tablet mode  خاموش باشه

راه سوم: وارد system properties بشو device manager رو انتخاب کن. روی گزینه ی keyboards و روی کیبورد خودت راست کلیک کن و properties رو بزن وارد Power Management بشو و تیک  Alow this device to wake the computer رو بردار

درایور HD 4600 با ویندوز همخوانی نداره باید مخصوص win10 64bit باشه

یا اینکه از قبل ورژن مناسب نصب شده

ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

راه اول:  بایوس رو ریست دیفالت کن. با اینکه گفتی توی ویندوز 7 مشکلی نداره اما باز این کار رو بکن

راه دوم: روی استارت کلیک کن وارد system بشو و ببین حتما tablet mode  خاموش باشه

راه سوم: وارد system properties بشو device manager رو انتخاب کن برو روی گزینه ی keyboards و روی کیبورد خودت راست کلیک کن و properties رو بزن وارد Power Management بشو و تیک  Alow this device to wake the computer رو بردار

درایور HD 4600 با ویندوز همخوانی نداره باید مخصوص win10 64bit باشه

یا اینکه از قبل ورژن مناسب نصب شده

ممنون، بایوس دیفالت شده بود اما درست نشد ، گزینه دوم off بود ، با گزینه سوم درست شد .

در مورد درایور گرافیک 4600 من این ورژن که مربوطه به ویندوز 10 رو دانلود کردم  اما نصب نمیشه .

دوست عزیز الان در ویندوز 10 به صورت پیش فرض دایرکس 12 وجود داره یا باید نصب بشه ؟

https://downloadcenter.intel.com/download/25150/Intel-Iris-Iris-Pro-and-HD-Graphics-Production-Driver-for-Windows-10-64-bit

p679_11_thumb.jpg

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

به صورت پیشفرض وجود داره.

روی start کلیک راست کن . dxdiag رو توی run تایپ کن ورژن دایرکت ایکس مشخص میشه

درمورد نصب نشدن درایور hd 4600 حقیقتش فکر دیگه ای به ذهنم نمیرسه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...