رفتن به مطلب

Recommended Posts

به نام خدا

lu_theme_02.gifultra_1_02.jpg

خمیر سیلیکون چه کاربردی دارد ؟

خوب این سوال برای بسیاری از کاربران پیش میاد که چرا از خمیر سیلیکون در بین Cpu و GPU  و بسیاری از قطعات دیگر استفاده میشه

دلیلش هم وجود شکاف های میکروسکپی در بین قطعات هست که  در این شکاف ها  هوا مبحوس میشه و انتقال گرما به خوبی صورت نمیگیره .

یکی از بهترین نوع خمیر Liquid Ultra  نام داره این خمیر نزدیک به 100 % نقره + موارد دیگر ...  و مایع هست

این خمیر میشه گفت یکی از بهترین خمیر های موجود در بازار هست ولی یکم گرون تر هست :D

اجزای درون بسته پک خمیر

داخل پک این یک عدد خمیر لیکویید الترا

2 عدد قلمو

1 عدد اسفنج برای تمیز کردن CPu  یا کولر  که نقش سمباده رو ایفا میکنه

موادی که با این خمیر واکنش انجام میدن  و نباید استفاده بشن

اکیدا توصیه میشه که سطحی که روش این خمیر وجود داره از المینیوم نباشه چون خمیر لیکویید باهاش بد جوری واکنش نشون  میده

اگه زدید بعد چند ماه دیدید خبری از کولر نیست خمیرتون گشنش بوده  دی :laughing:

نحوه استفاده

خوب بعد از به سختی پیدا کردن این خمیر کاربران برای استفاده از این خمیر برای دفعه اول شاید یک مقدار دلهوره داشته باشند

خوب ابتدا Cpu و کولر رو کاملا تمیز میکنیم

بعد Cpu رو ترجیحا از روی مادربورد خارج کنید و در یک  سطح صاف بزارید  تا با کمال ارامش بتونید کار کنید

سپس مقداری از خمیر رو بر روی Cpu  میریزید و  با قلمو داخل پک اروم پخشش میکنید   توجه :اول خیلی کم بریزید

پخش شدن این خمیر یک مقدار طول میکشه و باید با کمال ارامش و خونسردی انجام بشه  وقتی هم که پخش بشه خودتون حال میکنید و میگید چه خمیری هست  دی =))

بعد از اینکه روی Cpu پخش کردید باید اطمینان حاصل کنید که خمیر زیاد نزدید

چون اگه زیاد بزنید در اثر فشار کولر خمیر امکان داره بر روی مدار Cpu یا مادربورد پخش بشه و به عبارتی چون 100 % رسانا هست خمیر و با مادربورد و Cpu باید خدا حافظی کنید  دی

یک مقدار  خمیری به قلمو چسبیده اون رو هم سعی کنید روی کولر پخشش کنید بهتر هست

اگر احیانا خمیر زیاد زدید اضافیش رو روی کولر بزنید واگر اطمینان دارید که واقعا زیاد زدید با یه دستمال کاغذی سعی کنید اضافی رو بردارید

سعی کنید حتما یک مقدار خمیر به قسمت کولر بزنید و اصلا در این قسمت زیاد نزنید و سعی کنید به صورت حدسی حدود 2x2x2x2  CM  این حالا رو روی کولر بزنید یه چیزی حدود یکم کمتر از سطح  CPU

خوب دوستان  الان Cpu رو بزارید سر جاش و کولر Cpu رو هم ببندید  و برید حال کنید با خودتون.

در شکلهای زیر نحوه استفاده به صورت تصویری درج شده

df8cefb6ec.jpg81eb59a031.jpg7482d1566a.jpgfd77b037c5.jpgb5e68267b6.jpg

be40d96099.jpg5f73bada00.jpg3a50555c4f.jpg

ge2u0jmco0skiwus8s1e.jpg

امیدوارم  این مطلب برای دوستان مفید باشه.

شما میتونید از این خمیر برای Cpu و گرافیک و یا هر قطعه دیگه ای استفاده کنید

فقط یه چیزی رو بگم هیچ وقت از انجام کاری واهمه نداشته باشید  فوقش خراب میشه دیگه  *dry#

دوستان نتیجه تست ها و استفاده های خودتون بر روی قطعات مختلف  و همچنین  میزان اختلاف دمایی که نسبت به سایر خمیر ها دارید رو در این تاپیک ارسال کنید.

با تشکر

Moein Frozen

ویرایش شده توسط Moein Frozen
لینک به دیدگاه

صد در صد نقره نیست. بر اساس نوشته ی سازنده ترکیبش نقره ، روی، ایندیوم، رودیوم و گالیوم هست.

گالیوم فلز مایعی هست که سبب روان شدنش می شه و اونطور که دوستان در یک تاپیک دیگه گفتند با الومینیم واکنش نشان می ده.

من جایی نوشته بودم که گالیوم تنها فلز مایع هست که در تاپیک نطر سنجی برای خمیرها یکی از دوستان اشاره کرد دست کم یک فلز مایع دیگه یعنی جیوه وجود داره. پوزش از همه برای اون اشتباه و سپاس از اون دوست عزیز.

اون بخشی که نوشتی اضافیش رو به کولر بزنیم به نظرت لازم هست؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

صد در صد نقره نیست. بر اساس نوشته ی سازنده ترکیبش نقره ، روی، ایندیوم، رودیوم و گالیوم هست.

اون بخشی که نوشتی اضافیش رو به کولر بزنیم به نظرت لازم هست؟

از نظر من بله لازم هست .

چون  این خمیر به راحتی روی قطعه نمیشینه و باید زیر بنای کار رو براش فراهم کرد  دی .

چون شک دارم وقتی کولر رو روی Cpu بزاریم این واکنش به درستی انجم بشه .

در مورد 100 درصد هم بله حدود 99 درصد نقره هست + مواد دیگه . اگر دقت کرده باشید در تاپیک هم نوشتم نزدیک 100 درصد .

لینک به دیدگاه

من رو چند تا سیستم اسنفاده کردم.

خوشم نیومد ازش.

اولا با هر چیزی واکنش نشون میده و نه لزوما الومینیوم.

بعد یه مدت هم خشک میشه و میچسبه. باید با سمباده ورش داشت.

الکل و تینر هم جواب ندادن.

موقع پاک کردن سطح cpu سیستم خودمم کلا مدل cpu پک شد و رفت.

نتیجه آنچنانی هم نداره که ادمی بگه جهنم و ضرر.

لینک به دیدگاه

من رو چند تا سیستم اسنفاده کردم.

خوشم نیومد ازش.

اولا با هر چیزی واکنش نشون میده و نه لزوما الومینیوم.

بعد یه مدت هم خشک میشه و میچسبه. باید با سمباده ورش داشت.

الکل و تینر هم جواب ندادن.

موقع پاک کردن سطح cpu سیستم خودمم کلا مدل cpu پک شد و رفت.

نتیجه آنچنانی هم نداره که ادمی بگه جهنم و ضرر.

اون قسمت چسبیدن به سطح پردازنده و پاک شدن حکاکی های روش زیاد جالب نیست.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

درود

داداش دمت گرم خیلی اقایی

خواهش میکنم دوست من کار خاصی نکردیم :D

لینک به دیدگاه

فوقش خراب میشه دیگه!

دوست عزیز با CPU تو ایران نمیشه شوخی کرد :D 

گارانتی هم که خداروشکر تو ایران نداره خراب بشه باید باهاش یه خداحافظی باشکوه کنی  :D 

لینک به دیدگاه

فوقش خراب میشه دیگه!

دوست عزیز با CPU تو ایران نمیشه شوخی کرد :D 

گارانتی هم که خداروشکر تو ایران نداره خراب بشه باید باهاش یه خداحافظی باشکوه کنی  :D 

مثل شما مثل این میمونه که  مانیتور رو از طبقه دوم بندازی پایین بگی گارانتی داره .

کسی که بخواد کاری رو انجام بده میده .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام و عرض ادب 

این خمیر یکی از بهترین خمیرها بود که استفاده کردم 

دقیقا اولین باری که استفادش کردم روی گرافیک و زیر IHS سیپیو بود که برای گرافیک چه من و چه دوستانم تست کردن از جمله یونس جان هم تست کردن روی همین سری 900 حدود 15 درجه کاهش دما دیدیم این یعنی این خمیر فوق العادست روی گرافیک خیلی خیلی عالیه اما برای سپییو چون نوشته های روی سپییو رو از بین مخیبره زیاد توصیه نمیکنم ولی برای گرافیک اگر با دقت زده بشه محشره . 

اگر عمری باشه بزودی حتما باز هم روی گرافیک های جدید هم تست میکنم و نتتایجش را داخل همین تایپک میزارم . 

ویرایش شده توسط EHSAN BAHAVAR
لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب 

این خمیر یکی از بهترین خمیرها بود که استفاده کردم 

دقیقا اولین باری که استفادش کردم روی گرافیک و زیر IHS سیپیو بود که برای گرافیک چه من و چه دوستانم تست کردن از جمله یونس جان هم تست کردن روی همین سری 900 حدود 15 درجه کاهش دما دیدیم این یعنی این خمیر فوق العادست روی گرافیک خیلی خیلی عالیه اما برای سپییو چون نوشته های روی سپییو رو از بین مخیبره زیاد توصیه نمیکنم ولی برای گرافیک اگر با دقت زده بشه محشره . 

اگر عمری باشه بزودی حتما باز هم روی گرافیک های جدید هم تست میکنم و نتتایجش را داخل همین تایپک میزارم . 

من نمیدونم نوشته های روی Cpu چه ارزشی داره برای کاربران :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من نمیدونم نوشته های روی Cpu چه ارزشی داره برای کاربران :-?

موقع فروشش ارزشش معلوم میشه.

قطعه شاخ بازارو از اونور میاری سره نداشتن گارانتی اصلی (کشکی) ، یا چند ماه جنست میخوابه یا با قیمت خیلی پایین فروش میره.

تازه این پاک شدنه هم چیزی نیست اونایی که لپ میکنن باز یه چند مرحله جولوترن.

lap_CPU.jpg

لینک به دیدگاه

موقع فروشش ارزشش معلوم میشه.

قطعه شاخ بازارو از اونور میاری سره نداشتن گارانتی اصلی (کشکی) ، یا چند ماه جنست میخوابه یا با قیمت خیلی پایین فروش میره.

تازه این پاک شدنه هم چیزی نیست اونایی که لپ میکنن باز یه چند مرحله جولوترن.

lap_CPU.jpg

از کی تا حالا  اینتل گارانتی دار شده تو ایران ؟

به شخصه برای من مهم نیست Cpu بگیرم که روش چیزی ننوشته باشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از کی تا حالا  اینتل گارانتی دار شده تو ایران ؟

به شخصه برای من مهم نیست Cpu بگیرم که روش چیزی ننوشته باشه .

کی حرفه گرانتی زد؟

کارت گرافیکی که برای خاک گیری باز میشه، میگن تعمیریه. نمی خرنش، میگن سوخته.

اون وقت CPU که چیزی از مشخصاتش باقی نمونده رو میخوای به اسم "در حد نو" به فروش برسونی؟

بله منم که همه جنسامو بدون گارانتی زود تر از همه میگیرم (وارد میکنم) برام گارانتی کشکه، ولی برای عموم مردم گارانتی اولویت اوله.

لینک به دیدگاه

کی حرفه گرانتی زد؟

کارت گرافیکی که برای خاک گیری باز میشه، میگن تعمیریه. نمی خرنش، میگن سوخته.

اون وقت CPU که چیزی از مشخصاتش باقی نمونده رو میخوای به اسم "در حد نو" به فروش برسونی؟

بله منم که همه جنسامو بدون گارانتی زود تر از همه میگیرم (وارد میکنم) برام گارانتی کشکه، ولی برای عموم مردم گارانتی اولویت اوله.

هر قطعه ای که بخوای بخری وضعیت ظاهری ش مهم ه. عموما این طوره که از وضعیت ظاهری می شه فهمید با قطعه چطور رفتار شده. پردازنده هم گرچه وضعش متفاوته از این قاعده مستثنی نیست. اگر بنا شد از این خمیر برای پردازنده استفاده کنی باید توجه کنی که چند درجه کاهش دما ارزشش رو داره یا نه. اگر کاهش دما برات مهم باشه دیگه به این که کی بخوای بفروشی ش و افت قیمت احتمالی چندان نخواهی پرداخت. ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

نتیجه این خمیر بر روی لپ تاپ من. فکر کنم با این خمیر حداقل 10 درجه cpu  کم شده است. فقط به توان پردازنده توجه کنید. (پردازنده اور شده! آندرولت هم نشده.)

zz3z_y50_liquid_ultra.png

لینک به دیدگاه

نتیجه این خمیر بر روی لپ تاپ من. فکر کنم با این خمیر حداقل 10 درجه cpu  کم شده است. فقط به توان پردازنده توجه کنید. (پردازنده اور شده! آندرولت هم نشده.)

zz3z_y50_liquid_ultra.png

درود

الان با فرکانس و ولتاژ مرجع چه فرقی کرده؟

در هر حال فکر نکنم چنین دمایی برای این پردازنده عادی باشه.

تعویض خمیر برای نوتبوک قاعدتا برای کاهش دما و مصرف و در نتیجه طول عمر قطعه‌ها و باتری‌ه.

لینک به دیدگاه

درود

الان با فرکانس و ولتاژ مرجع چه فرقی کرده؟

در هر حال فکر نکنم چنین دمایی برای این پردازنده عادی باشه.

تعویض خمیر برای نوتبوک قاعدتا برای کاهش دما و مصرف و در نتیجه طول عمر قطعه‌ها و باتری‌ه.

سلام. با افزایش دو ضریب (200 مگاهرتز) حدود 8 وات به توان پردازنده اضافه شده. ولتاژ هم  مد انطباقی (adaptive) هستش یعنی اصلا دست نزدم به ولتاژ ولی می تونم 65.4 میلی ولت آندر ولت کنم که در این حالت و در حالت لود 100 درصد حدود 7 وات یا بیشتر کم میشه.

الان پردازنده من آنلاک نیست ولی سری xm هزول و آیوی بردیج هستش مثل 3920xm ; که با همین خمیر با همین دما با فرکانس کاری 4.6 گیگاهرتزی به صورت پایدار عمل میکنه. یک بنده خدایی هستش به نام MR. FOX خوره اورکلاک پردازنده، گرافیک و رم نوت بوکه.

من بایوس مادربور و گرافیکم آنلاک شده است. گرافیکم و پردازنده رو اور می کردم هنگام بازی دمای پردازنده به 100 درجه می رسید و دمای گرافیک هم به 93 درجه می رسید. بعد فرکانس گرافیک میومد پایین. و سیستم خاموش میشد.

چند کار انجام دادم لپ تاپ مثل هلو! کار می کنه:

1- زیرش یک فیلر آنتی داست (ضد گردو غبار) داشت اونو برداشتم دما 10 درجه کم شد. (جریان هوا زیاد شد)

2- یک برنامه پیدا کردم یکی از فن‌ها رو چند ثانیه با دور ماکس فعال میکنه بعد 2 ثانیه وا میسته باز با سرعت ماکس میچرخونه

3- لیکوئید آلترا

الان موقع بازی خیلی سنگین مثل بتل مالتی پلیر مپ شانگهای که جی پی یو 99 درصد و پردازنده تقریبا مصرفش 35 واته دمای پردازنده حداکثر 80 و میانگین 76 درجه و دمای گرافیک هم حداکثر 78 درجه و میانگین 75 درجه (بعد از نیم ساعت بازی).

به زودی هم می خوام فرکانس پایه BCLK رو آنلاک کنم که دردسر داره البته به دنبالشم شدید.

همچنین می خوام گرافیک اکسترنال روی لپ تاپم نصب کنم که اونم دردسر داره احتملا گرافیک 970 زوتاک اکستریم کور ادیشن رو بخرم.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام. با افزایش دو ضریب (200 مگاهرتز) حدود 8 وات به توان پردازنده اضافه شده. ولتاژ هم  مد انطباقی (adaptive) هستش یعنی اصلا دست نزدم به ولتاژ ولی می تونم 65.4 میلی ولت آندر ولت کنم که در این حالت و در حالت لود 100 درصد حدود 7 وات یا بیشتر کم میشه.

الان پردازنده من آنلاک نیست ولی سری xm هزول و آیوی بردیج هستش مثل 3920xm ; که با همین خمیر با همین دما با فرکانس کاری 4.6 گیگاهرتزی به صورت پایدار عمل میکنه. یک بنده خدایی هستش به نام MR. FOX خوره اورکلاک پردازنده، گرافیک و رم نوت بوکه.

من بایوس مادربور و گرافیکم آنلاک شده است. گرافیکم و پردازنده رو اور می کردم هنگام بازی دمای پردازنده به 100 درجه می رسید و دمای گرافیک هم به 93 درجه می رسید. بعد فرکانس گرافیک میومد پایین. و سیستم خاموش میشد.

چند کار انجام دادم لپ تاپ مثل هلو! کار می کنه:

1- زیرش یک فیلر آنتی داست (ضد گردو غبار) داشت اونو برداشتم دما 10 درجه کم شد. (جریان هوا زیاد شد)

2- یک برنامه پیدا کردم یکی از فن‌ها رو چند ثانیه با دور ماکس فعال میکنه بعد 2 ثانیه وا میسته باز با سرعت ماکس میچرخونه

3- لیکوئید آلترا

الان موقع بازی خیلی سنگین مثل بتل مالتی پلیر مپ شانگهای که جی پی یو 99 درصد و پردازنده تقریبا مصرفش 35 واته دمای پردازنده حداکثر 80 و میانگین 76 درجه و دمای گرافیک هم حداکثر 78 درجه و میانگین 75 درجه (بعد از نیم ساعت بازی).

به زودی هم می خوام فرکانس پایه BCLK رو آنلاک کنم که دردسر داره البته به دنبالشم شدید.

همچنین می خوام گرافیک اکسترنال روی لپ تاپم نصب کنم که اونم دردسر داره احتملا گرافیک 970 زوتاک اکستریم کور ادیشن رو بخرم.

ماشالا بچه ها همه چی رو اور میکنن :)

کارشون درسته .

لینک به دیدگاه

• 5 سال بعد...

با سلام دوستان

میدونم این تاپیک رو از بین لایه های زیادی از خاک بیرون اوردم. ممنون میشم از دوستانی که استفاده کردند از liquid ultra تجربشون رو بنویسن.

در دراز مدت بین ۲ الی ۳ سال آیا خمیر خشک شد یا تغییر دمایی خاصی رخ داده؟  برای لپتاپ میخواستم استفاده کنم و قصد ندارم بعد از تعویض خمیر به این زودیا بازش کنم.

پیشاپیش ممنون

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...
در ۱۳۹۴/۶/۱۵ در 23:50، Moein Frozen گفته است:

به نام خدا

lu_theme_02.gifultra_1_02.jpg

خمیر سیلیکون چه کاربردی دارد ؟

خوب این سوال برای بسیاری از کاربران پیش میاد که چرا از خمیر سیلیکون در بین Cpu و GPU  و بسیاری از قطعات دیگر استفاده میشه

دلیلش هم وجود شکاف های میکروسکپی در بین قطعات هست که  در این شکاف ها  هوا مبحوس میشه و انتقال گرما به خوبی صورت نمیگیره .

یکی از بهترین نوع خمیر Liquid Ultra  نام داره این خمیر نزدیک به 100 % نقره + موارد دیگر ...  و مایع هست

این خمیر میشه گفت یکی از بهترین خمیر های موجود در بازار هست ولی یکم گرون تر هست :D

اجزای درون بسته پک خمیر

داخل پک این یک عدد خمیر لیکویید الترا

2 عدد قلمو

1 عدد اسفنج برای تمیز کردن CPu  یا کولر  که نقش سمباده رو ایفا میکنه

موادی که با این خمیر واکنش انجام میدن  و نباید استفاده بشن

اکیدا توصیه میشه که سطحی که روش این خمیر وجود داره از المینیوم نباشه چون خمیر لیکویید باهاش بد جوری واکنش نشون  میده

اگه زدید بعد چند ماه دیدید خبری از کولر نیست خمیرتون گشنش بوده  دی 😆

نحوه استفاده

خوب بعد از به سختی پیدا کردن این خمیر کاربران برای استفاده از این خمیر برای دفعه اول شاید یک مقدار دلهوره داشته باشند

خوب ابتدا Cpu و کولر رو کاملا تمیز میکنیم

بعد Cpu رو ترجیحا از روی مادربورد خارج کنید و در یک  سطح صاف بزارید  تا با کمال ارامش بتونید کار کنید

سپس مقداری از خمیر رو بر روی Cpu  میریزید و  با قلمو داخل پک اروم پخشش میکنید   توجه :اول خیلی کم بریزید

پخش شدن این خمیر یک مقدار طول میکشه و باید با کمال ارامش و خونسردی انجام بشه  وقتی هم که پخش بشه خودتون حال میکنید و میگید چه خمیری هست  دی =))

بعد از اینکه روی Cpu پخش کردید باید اطمینان حاصل کنید که خمیر زیاد نزدید

چون اگه زیاد بزنید در اثر فشار کولر خمیر امکان داره بر روی مدار Cpu یا مادربورد پخش بشه و به عبارتی چون 100 % رسانا هست خمیر و با مادربورد و Cpu باید خدا حافظی کنید  دی

یک مقدار  خمیری به قلمو چسبیده اون رو هم سعی کنید روی کولر پخشش کنید بهتر هست

اگر احیانا خمیر زیاد زدید اضافیش رو روی کولر بزنید واگر اطمینان دارید که واقعا زیاد زدید با یه دستمال کاغذی سعی کنید اضافی رو بردارید

سعی کنید حتما یک مقدار خمیر به قسمت کولر بزنید و اصلا در این قسمت زیاد نزنید و سعی کنید به صورت حدسی حدود 2x2x2x2  CM  این حالا رو روی کولر بزنید یه چیزی حدود یکم کمتر از سطح  CPU

خوب دوستان  الان Cpu رو بزارید سر جاش و کولر Cpu رو هم ببندید  و برید حال کنید با خودتون.

در شکلهای زیر نحوه استفاده به صورت تصویری درج شده

http://www.coollaboratory.com/typo3temp/pics/df8cefb6ec.jpghttp://www.coollaboratory.com/typo3temp/pics/81eb59a031.jpghttp://www.coollaboratory.com/typo3temp/pics/7482d1566a.jpghttp://www.coollaboratory.com/typo3temp/pics/fd77b037c5.jpghttp://www.coollaboratory.com/typo3temp/pics/b5e68267b6.jpg

http://www.coollaboratory.com/typo3temp/pics/be40d96099.jpghttp://www.coollaboratory.com/typo3temp/pics/5f73bada00.jpghttp://www.coollaboratory.com/typo3temp/pics/3a50555c4f.jpg

http://8pic.ir/images/ge2u0jmco0skiwus8s1e.jpg

امیدوارم  این مطلب برای دوستان مفید باشه.

شما میتونید از این خمیر برای Cpu و گرافیک و یا هر قطعه دیگه ای استفاده کنید

فقط یه چیزی رو بگم هیچ وقت از انجام کاری واهمه نداشته باشید  فوقش خراب میشه دیگه  *dry#

دوستان نتیجه تست ها و استفاده های خودتون بر روی قطعات مختلف  و همچنین  میزان اختلاف دمایی که نسبت به سایر خمیر ها دارید رو در این تاپیک ارسال کنید.

با تشکر

Moein Frozen

سلام به دوستان

نمیدونم چرا این اپلود سنتر های ایرانی اسم خودشون رو اپلود سنتر میذارن اونم وقتی که بعد از گذشت چند سال عکس ها رو پاک میکنن .

یکی از اشتباهات من اون زمان این بود که عکس ها رو توی سایت های چرت  و پرت ایرانی اپلود کردم

احتمالا عکس های تاپیک ها در سیستمم موجود باشن و در خود همین لیون کامپیوتر اپلودشون کنم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...