رفتن به مطلب

انواع کانفیگ Y50-70 | کمک از کامپیوتری دار ها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من میخوام این لپ تاپ رو بخرم و نظرم قطعی هست

در سایت لنوو اگر نگاه کنید انواع کانفیگ های این لپتاپ رو خواهید دید

و تمام کانفیگ هایی که صفحه FHD دارند پنلشونم IPS هست ما تو سایت های ایرانی همه TN

میخواستم بدونم این کانفیگ زیر در ایران موجوده؟

Cpu : Corei7 4720Hq

Gpu : Gtx 960m 4g

Ram : 16 Gb

صفحه : Led Ips 

هارد :  1TB + 8GB ssd

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام جناب...من این لپ تاپو دقیقا با همین کانفیگ یه ماه پیش گرفتم و اصلا ازش استفاده نکردم.چون یه مدل جدیدترش موجود شده میخوام اینو بفروشم که بتونم اونو بخرم...اگه شما هنوز نخریدین من اینو با قیمت 3.500.000 میفروشم.خودم 3.800.000 گرفتم و اصلا استفاده نکردم. صفحه اش هم IPS است.

لینک به دیدگاه

سلام جناب...من این لپ تاپو دقیقا با همین کانفیگ یه ماه پیش گرفتم و اصلا ازش استفاده نکردم.چون یه مدل جدیدترش موجود شده میخوام اینو بفروشم که بتونم اونو بخرم...اگه شما هنوز نخریدین من اینو با قیمت 3.500.000 میفروشم.خودم 3.800.000 گرفتم و اصلا استفاده نکردم. صفحه اش هم IPS است.

مدل جدیدش چی داره؟

لینک به دیدگاه

اشتباه نوشتم.مدل جدیدترش نیست.منظورم یه لپ تاپ دیگه است.MSI یا Asus مد نظرمه.یکم تو خرید این عجله کردم.راستش ISP برا من مهم نیست.سرعت قطعات مهمتره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...