رفتن به مطلب

مشکل صداهای نویز عجیب مثل(زنبور) در کارت های جدید Nvida

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

مدیونی اگه فکر کنین تاپیک جهت داره.....! :D

به این برکت قسم:
0092a.jpg

لینک به دیدگاه

درست میفرمایین.توضیحات کلی هست و به کارت گرافیک محدود نیست.و به چسب زدن چوک هم در هیچ کدوم از موارد بنده اشاره نشده.اینکه خازن در پاور آیا میتونه خودش نویز ایجاد کنه براساس توضیحات corsair جاهای دیگه بهش اشاره نشده http://www.corsair.com/en/blog/2013/september/coil-whine (لطفا به میانه ی متن بخش خازن مراجعه شود) اما میتونه موجب ایجاد نویز بشه و دربرخی موارد با تعویضش whine از بین میره .خازن سرامیکی هم که خودش میتونه  نویز ایجاد کنه درواقع موجب میشه pcb به عنوان اسپیکر عمل کنه و راه حلش در توضیحات ارایه شده.

http://www.edn.com/design/components-and-packaging/4364020/Reduce-acoustic-noise-from-capacitors

درود

ایشون نوشنتد :

در کارت های جدید nvida geforce gtx 9XX

داخل امضاشون هم کارتشون مشخص هست :

Graphics Card : Galax geforce gtx 960 oc 2GB DRR5

خوب با توجه به اینکه به کارت های سری 9 انویدیا اشاره کردند و کارت خودشون هم سری 960 هست ، بعید میدونم خرابی خازن داشته باشند ، چون خازن معمولا بر اثر کارکرد زیاد یا دمای زیاد یا افزایش ولتاژ ورودی ( تغذیه نامناسب ) باز هم به مرور خراب میشه ، البته اینجا افزایش ولتاژ منتفی هست چون خازنها در خروجی چوک ها قرار می گیرند و اگر افزایش ولتاژ داشته باشیم چیپ گرافیک یا مموری ها هم آسیب می بینند ، با توجه به اینکه کارت های این سری عمر زیادی ندارند نمیشه گفت خازن ها بر اثر کارکرد زیاد به مشکل خوردند ، کلا اگر خازن ها مشکل داشته باشه زیر لود کارت ناپایدار میشه و ممکنه کلا سیستم هنگ کنه یا مشکلات مشابه پیش بیاد ، پس دو تا مساله میمونه یا طراحی مدار از ابتدا مشکل داشته که باعث ایجاد مشکل شده یا از چوک های نامرغوب داخل مدار VRM استفاده شده ......

لینک به دیدگاه

بهش میگن Coil Whine چیزه خاصی هم نیست 1 هفته بازی کنی گوشت عادت میکنه :D

تو عمرم اینقدر قانع نشده بودم

لینک به دیدگاه

من در کارتهای NVIDA بیشتر این موضوع دیدم و شنیدم
خودمم که 960 دارم :)
دوستانم کارت های مختلف دارن از برند های مختلف همشون صدا داشتند فقط فرقشون در فرکانس صدا بود یکی ریز تر یکی بم تر یکی کمتر ولی همشون صدا داشتند

ولی انصافا در AMD من تا حالا چنین چیزی نشنیدم

دلیل اینکه صدا میده مشخصه ولی آیا به دلیل نا مرغوب بودن یا مشکل نوع مدار و یا ... هنوز مشخص نیست هر کی یه جور توجیح میکنه
من کارتمو تازه خریدم اور کلاکم نکردم هیچج فشاری ام روش نبوده که بخواد خراب بشه

لینک به دیدگاه

مدیونی اگه فکر کنین تاپیک جهت داره.....! :D

به این برکت قسم:

0092a.jpg

آخه چرا؟؟؟

یعنی من از طرف AMD مامور شدم و بهم پول دادن تا NVIDA ترور کنم :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخه چرا؟؟؟

یعنی من از طرف AMD مامور شدم و بهم پول دادن تا NVIDA ترور کنم :D

اینو شما خودت کلاتو قاضی کن.

اینم که میگی برند ایکس همه نویز دارن برند ایگرگ تاحالا نویزی نشنیدم قضاوت شاخ داریه.

من از شما یه سوال میپرسم شما روزی چند تا سیستم اسمبل میکنی و این نظرو میدی یه طرف، اینیم که بحث زنبور بهش وسله میکنی طرف دیگه.

باز یه بیانه ایی میاد مثلا سر قضیه 970 و سه و نیم گیگ یا سر قضیه 590 و ذوب شدن بردش یا 480 و دمای 104 درجش یه چیزی، همه دنیا بی چونو چرا قبول میکنن؛ اما یه نفر دوتا کارت خورده طورش قوقولی قوقو کردن که نشد استاندارد خریدن یا استفاده کردن یا اشکال از کل خط تولید و برند؟

فکر کن داداشم، فکر کن بعد عمل کن.

لینک به دیدگاه

اینو شما خودت کلاتو قاضی کن.

اینم که میگی برند ایکس همه نویز دارن برند ایگرگ تاحالا نویزی نشنیدم قضاوت شاخ داریه.

من از شما یه سوال میپرسم شما روزی چند تا سیستم اسمبل میکنی و این نظرو میدی یه طرف، اینیم که بحث زنبور بهش وسله میکنی طرف دیگه.

باز یه بیانه ایی میاد مثلا سر قضیه 970 و سه و نیم گیگ یا سر قضیه 590 و ذوب شدن بردش یا 480 و دمای 104 درجش یه چیزی، همه دنیا بی چونو چرا قبول میکنن؛ اما یه نفر دوتا کارت خورده طورش قوقولی قوقو کردن که نشد استاندارد خریدن یا استفاده کردن یا اشکال از کل خط تولید و برند؟

فکر کن داداشم، فکر کن بعد عمل کن.

من به بقیه تایپیک ها و مشکلات کاری ندارم به منم مربوط نیست

من این مشکل دیدم در بیشتر کارتهای9xx  nvida همه هم تایید میکنن حتی در سایت های خارج ایرانم بهش اشاره کردن کارت شما 780ti این مشکل نداره نبایدم این صدارو بشنوید 

دیگه این موضوع و صدای عجیب مدارشو که نمیشه گفت ایراد الکی و بنی اسراعیل

واقعا هست

حالا شما چرا دوست داری بحث ببری در حاشیه و موضوع رو ببری جای دیگه نمیدونم

ولی هدفم از این تایپیک این بود کسایی که اطلاعاتشون کمه نگران نشن که کارتشون خرابه بدونن این صدا طبیعیه همین بس

هدف دیگه ای نداشتم

اگر میبینی با جمله های طنز آمیز مطالب مینویسم به این دلیل که خواننده ها بیشتر و بهتر باهاش ارتباط بر قرار کنن و فکر نکنن من از روی قصد و دشمنی این مطلب نوشتم

ویرایش شده توسط EdrisRezai
لینک به دیدگاه

ماشالله فن های nvidia :D

منظورم کس خاصی نیست ولی خوب بابا ایشون اولا پست اول رو طنز امیز نوشته که عالی هم هست و من حال کردم باهاش

دوما گفته که من با کارت های amd این مشکل رو نداشتم نگفته که کلا این مشکل رو ندارن amd ها

بعدم چیزی نمیشه اصلا بگه این مشکل مال nvidia هست که شما اینقدر حرص میخورین

من فن هیچ کدوم نیستم و حتی گفتم که کارت خودم که amd هست این مشکل رو داره ولی مثل اینکه پست اول خیلی سخت بوده قبول کردنش

لینک به دیدگاه

من خودم هم در AMD و هم در Nvidia این مورد رو دیدم. اونم در بهترین بردها مثل Hawk و Lightning و EVGA SC و ASUS DCII و ...

Coil Whine رو اکثر کارت ها دارن و اصلا مشکل به حساب نمیاد. شما تو Youtube بزنی چندین هزار مورد واست میاره. البته در برخی مواقع صدا خیلی زیاد هست که باید به گارانتی مراجعه کرد. در کل نباید روش حساس بشی چون یک چیز تقریبا عمومیه و تاثیری تو عملکرد یا اصطلاک قطعه نداره.

لینک به دیدگاه

درود

ببینید دوست این مدار کارت شما هست در مقایسه با یک کارت MSI حالا ببینید برای چی GALAX ارزون تر هست و برای چی این کارت توی لود نویز داره ؟ به نظر من به دلیل طراحی ضعیف مدار تغذیه هست تا نهایتا محصول ارزونتر در بیاد .

post-9550-0-34444500-1441796922_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

درود

ببینید دوست این مدار کارت شما هست در مقایسه با یک کارت MSI حالا ببینید برای چی GALAX ارزون تر هست و برای چی این کارت توی لود نویز داره ؟ به نظر من به دلیل طراحی ضعیف مدار تغذیه هست تا نهایتا محصول ارزونتر در بیاد .

attachicon.gifMSI GTX 960 Gaming VS GALAX GTX 960 OC.JPG

درسته قبول دارم

اما این مداا ر تغذیه به عمر بیشتر و اور کلاک و ولتاژ بیشتر کمک میکنه نه کار کرد عادی خود کارت

به نظر شما منطقی هست بریم فروشگا بگیم لطفا یک کارت بدید به بنده که صدا نده و مدار تغذیش قوی باشه

یعنی ما ۲۰۰ تومن بیشتر پول بدیم که فقط صدا نده 

ارزش داره؟

ویرایش شده توسط EdrisRezai
لینک به دیدگاه

درود

attachicon.gifMSI GTX 960 Gaming VS GALAX GTX 960 OC.JPG

بله حرف شما تا حدودی درسته ولی خوب از یه طرفی کارت بنده هم Asus هست مثلا یا خیلی از دوستان توی سری G1 دیدن این مشکل رو پس نمیشه گفت همیشه کارت های گرون تر این مشکل رو

ندارن راستی یه چیز دیگه هم هست که دوستان هم بهش اشاره کردن برای شنیدن این مشکل باید یک فرکانس خاصی رو بتونید بشنوید

مثلا الان برای کارت خود بنده من میشنوم ولی برادرم اصلا چیزی احساس نمیکنه

در کل فکر نکنم که ربطی به برند کارت داشته باشه این مشکلات

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

همیشه ایراد های جزعی و کوچیک مثل همین صدا خودشون پشت برند های بزرگ پنهان میکنن

اگر این ایراد فقط مختص یه برند بود تکلیفش مشخص بود

اما بیشتر از 80% کارت ها اینطوری هستن از galax گرفته تا Asus و zotac

لینک به دیدگاه

درسته قبول دارم

اما این مداا ر تغذیه به عمر بیشتر و اور کلاک و ولتاژ بیشتر کمک میکنه نه کار کرد عادی خود کارت

به نظر شما منطقی هست بریم فروشگا بگیم لطفا یک کارت بدید به بنده که صدا نده و مدار تغزیش قوی باشه

یعنی ما ۲۰۰ تومن بیشتر پول بدیم که فقط صدا نده 

ارزش داره؟

درود

اگر مدار تغذیه کارت قویتر و با کیفیت تر باشه احتمال بروز همچین مشکلی کمتر میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من به بقیه تایپیک ها و مشکلات کاری ندارم به منم مربوط نیست
من این مشکل دیدم در بیشتر کارتهای9xx  nvida همه هم تایید میکنن حتی در سایت های خارج ایرانم بهش اشاره کردن کارت شما 780ti این مشکل نداره نبایدم این صدارو بشنوید 
دیگه این موضوع و صدای عجیب مدارشو که نمیشه گفت ایراد الکی و بنی اسراعیل
واقعا هست
حالا شما چرا دوست داری بحث ببری در حاشیه و موضوع رو ببری جای دیگه نمیدونم
ولی هدفم از این تایپیک این بود کسایی که اطلاعاتشون کمه نگران نشن که کارتشون خرابه بدونن این صدا طبیعیه همین بس
هدف دیگه ای نداشتم
اگر میبینی با جمله های طنز آمیز مطالب مینویسم به این دلیل که خواننده ها بیشتر و بهتر باهاش ارتباط بر قرار کنن و فکر نکنن من از روی قصد و دشمنی این مطلب نوشتم.

---------

همیشه ایراد های جزعی و کوچیک مثل همین صدا خودشون پشت برند های بزرگ پنهان میکنن
اگر این ایراد فقط مختص یه برند بود تکلیفش مشخص بود
اما بیشتر از 80% کارت ها اینطوری هستن از galax گرفته تا Asus و zotac

خب پس یه چند تا از این همه هارو شما به من نشون بده تا من یه صحبتی باهاشون داشته باشم.

جالبه کسی هم تو همین تاپیک نگفته که منم این مشکلو با کارت سری 900 دارم، یا همه داشتن یا قادر به شنیدنش نیستن. خیلی برادشت این مطلب سادس.

بله، طنزم جای خودش خیلی هم خوبه.

شما به سوال من جواب ندادی. شما همه زوتک و ایسوسو گلکسی رو از نزدیک تست کردین به این نتیجه رسیدین؟

لینک به دیدگاه

زمانی که در کارت های AMD بخصوص R9 280x این موضوع  جنجال زیادی شد ...خود من به خاطر همین موضوع ترسیدم و کارتهام رو فروختم!!..نگو الان سری 9 ..هم همین مشکل رو داره و هیچ کس هم این موضوع رو نمی گفت!...

ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

دوستان خوهشا جبهه گیری نکنند این تاپیک فقط جهت اطلاع بوده که سوء برداشت شده !

من که نمیدونستم بسیار جالب و مفید بود ممنون از تاپیک

و اطلاع رسانی.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...