رفتن به مطلب

Raspberry Pi بطور رسمی مجهز به صفحه نمایش 7 اینچی شد

Recommended Posts

paju2cl8pqojocrj0glc.jpg

Raspberry Pi یکی از جذاب ترین دستگاه ها و کامپیوترهای کوچک است که می تواند با بینهایت وسیله متصل شود، ولی همیشه از نبود یک چیز رنجبر می برد: نبود صفحه نمایش. اما این کمبود برای همیشه رفع شده، چرا که در وبلاگ رسمی Raspberry Pi صفحه نمایش مخصوص این دستگاه معرفی گشته است.

این صفحه نمایش رنگی 24 بیتی، هفت اینچی است و از رزولوشن 800x400 برخوردار می باشد. ای صفحه نمایش، ازن وع صفحه نمایش لمسی خازنی است و می تواند تا 10 نقطه لمس را بصورت همزمان پشتیبانی کند. زاویه دید این صفحه نمایش لمسی، 70 درجه است. برای اتصال Raspberry Pi به این صفحه نمایش، باید از کابل نواری DSI استفاده شود. این کابل، با این نسخه ها از Raspberry Pi سازگار است: Raspberry Pi 2 مدل B و Raspberry Pi مدل +B و Raspberry PI مدل +A. همچنین، برای استفاده بدون نقص از این صفحه نمایش 7 اینچی، نیاز است که جدیدترین نسخه از سیستم عامل Raspberian OS نصب شده باشد.

mseiusp2niqvg2hhwiij.jpg

3z06pxf6r7pfme3t0y6g.jpg

وزن صفحه نمایش مذکور، کم است و ابعاد آن نیز برابر 194x110x20 میلیمتر می باشد. همچنین، در پشت صفحه نمایش، حفره هایی وجود دارد که بکمک آنها، می توان دستگاه Raspberry Pi را به پشت صفحه نمایش متصل کرد. برای شخصی سازی صفحه نمایش، چندین نوار فریم رنگی نیز با صفحه نمایش وجود دارد.

با این صفحه نمایش، دست کاربران برای ساخت تبلت و یا دستگاه IoT برای اتصال به سایر پلتفرم ها، کاملاََ باز می شود. مسلماََ Raspberry Pi یکی از کاربردی ترین دستگاه های بسیاری کوچکی است که بعد از مدت کوتاه عرضه خود در بازار، توانست کاربران و طرفداران زیادی را به سمت خود جذب کند. چندی پیش شاهد استفاده از این دستگاه برای ساخت یک کنسول دستی NES یا همان "میکرو" خودمان استفاده شد. همچنین از Raspberry Pi برای ساخت نسخه دستی کنسول SNES یا "Super Nintendo Entertainment System" نیز استفاده شده است. مطمئناََ با عرضه این صفحه نمایش، شاهد نوآوری های بیشتری از سوی طرفداران خواهیم بود.

هم اکنون می توان این صفحه نمایش را به قیمت 73 دلار از این لینک خریداری کنید.

rutjr0lpdsq01nli9v1.jpg0jl02o1na2b0mbngs3kz.jpg

1mkss50qhfqved72pl8p.jpgzkqk5rt91ufokyhxwtty.jpg

منبع: tweaktown

مترجم: مجتبی حیدرزاده

لینک به دیدگاه

من که نفهمیدم دقیقا چیه میشه بیشتر توضیح بدین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من که نفهمیدم دقیقا چیه میشه بیشتر توضیح بدین؟

یک برد و چیپ هوشمنده که باهاش همه کاری میشه کرد از اتاری و میکرو اینا بگیر تا هلیکوتر و و هواپیما و اینچیزا رو راه اندازی کرد و یا باهاش ربات ساخت و دوربین مداربسته راه انداخت و همه چیز و قطعه ی الکترونیکی رو میشه بهش چسبوند و خلاصه میشه بهش وصل کرد و برنامه ریزی کرد و حالشو برد... چیزی تو این مایه ها  دقیقش و برو بسرچ یعالمه مطلب هست...  تا قبل این خیلی ها به یک صفحه نمایش لازم داشتن که مثلا چندتا چیزی رو نمایش هم بده براشون مثلا که اینم براش ساختن الحمداله چیزی کمو کسری نداره ...  :D

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

یک برد و چیپ هوشمنده که باهاش همه کاری میشه کرد از اتاری و میکرو اینا بگیر تا هلیکوتر و و هواپیما و اینچیزا رو راه اندازی کرد و یا باهاش ربات ساخت و دوربین مداربسته راه انداخت و همه چیز و قطعه ی الکترونیکی رو میشه بهش چسبوند و خلاصه میشه بهش وصل کرد و برنامه ریزی کرد و حالشو برد... چیزی تو این مایه ها  دقیقش و برو بسرچ یعالمه مطلب هست...  تا قبل این خیلی ها به یک صفحه نمایش لازم داشتن که مثلا چندتا چیزی رو نمایش هم بده براشون مثلا که اینم براش ساختن الحمداله چیزی کمو کسری نداره ...  :D

اهان گرفتم مثلا اینو وصل می کنی به ماشین بال در میاره پروازم میکنه!!!!!!

=))

حالا جدا از شوخی قیمتش تو ایران چند در میاد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

=))

150 تومن

ویرایش شده توسط Extreme Plus
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

=))

اگه یه فرمون خلبانی و یه موتور جت بهش بزنی و دوتا بال بزاری کنار ماشینت همه رو وصل کنی به این، اره ماشینت پروازم میکنه چرا نکنه...  =))  =))  =))

لینک به دیدگاه

اگه یه فرمون خلبانی و یه موتور جت بهش بزنی و دوتا بال بزاری کنار ماشینت همه رو وصل کنی به این، اره ماشینت پروازم میکنه چرا نکنه...  =))  =))  =))

150 تومن

با این امکانات مفته والله

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با این امکانات مفته والله

من 18 تا دارم و از همشون هم 24 ساعته استفاده میکنم 

لینک به دیدگاه

من 18 تا دارم و از همشون هم 24 ساعته استفاده میکنم 

مثلا چی درست کردین میشه نمونه هایی بزارین و راهشم بگین

یعنی نیاز به برنامه نویسی داره درسته؟

با چه زبانی؟

باید الکتریک هم بلد باشی؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...