رفتن به مطلب

>== پارس پینگ ارائه دهنده ی سرویس کاهش پینگ با نازلترین قیمت ==<

اشتراک گذاری

Recommended Posts

فروشگاه پارس پینگ ارائه دهنده ی سرویسهای کاهش دهنده پینگ تایم

با سلام دوستان عزیز از فروشگاه پارس پینگ در خدمتتون هستم

برای اون دسته از عزیزان که آشنایی با پنگ و مبحث کاهش دادن پینگ تایم ندارن بگم که سرویسهای ما به صورتی عمل میکنه که مسیر اینترنت شمارو در داخل کشور تغییر میده و باعث میشه که سرعته شما بالا بره همینطور پینگ تایم یا latency که همون تاخیر در ارساله بسته های دیتا ی شما هست در اینترنت کاهش پیدا کنه

برای مثال وقتی شما دستور ping 8.8.8.8 رو در داخل cmd وارد میکنید معمولا بسته ی شما با تاخیر 200 الی 300 میلی ثانیه میره و بر میگرده حال شما با استفاده از این سرویس ما این تاخیر رو کاهش میدین و اون رو به 60 الی 120 میرسونین که این بستگی به 1- فاصله ی شما به سرورهای ما داره 2- ISP که استفاده میکنید داره

خوب وقتی این تاخیر کاهش پیدا کرد شما میتونید بازیهای آنلاین رو بدون لگ و دیسی بازی کنید از طریق اینترنت با سرعت بالا ویدیو آنلاین تماشا کنید کساین که از cccam استفاده میکنند برای باز کردن کانلاها دیگه فیریز ندارن همینطور محدودیتی رو که ISP ها برای کاهش سرعت در تایم شبانه دارن رو هم از بین میبره

سرویسهای ما بصورته ترافیکی و بر روی پروتوکلهای PPTP و L2TP به صورت شبکه شخصی انتقال داده ارائه میشه

این سرویسها بسته به نوع بسته ایی که انتخاب میکنید دارای محدودیت ترافیکی و زمانی هست که میتونید در پایین تعرفه هارو مشاهده کنید

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

سرویسهای کاهش پینگ بدون محدودیت زمانی

سرویس کاهش پینگ با ترافیک 1 گیگابایت ===> 4000 تومان

سرویس کاهش پینگ با ترافیک 2 گیگابایت ===> 7000 تومان

سرویس کاهش پینگ با ترافیک 3 گیگابایت ===> 11000 تومان

سرویس کاهش پینگ با ترافیک 5 گیگابایت ===> 16000 تومان

سرویسهای کاهش پینگ 1 ماهه

سرویس کاهش پینگ 1 ماهه 1 گیگ ===> 3000 تومان

سرویس کاهش پینگ 1 ماهه 2 گیگ ===> 6000 تومان

سرویس کاهش پینگ 1 ماهه 4 گیگ ===> 10000 تومان

سرویس کاهش پینگ 1 ماهه 10 گیگ ===> 20000 تومان

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

در پایان هرگونه سوال انتقاد پیشنهاد ی اگر دوستان داشته باشن خوشحال میشم بشنوم

باتشکر.

ویرایش شده توسط pourya
لینک به دیدگاه

دوستان سرویس واقعا خوبی هست بهشون تبریک میگم  @};-  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

واقعا سرویس شما حرف نداره

دوستان سرویس واقعا خوبی هست بهشون تبریک میگم  @};-  @};-  @};-  @};-

ممنون از لطف دوستان خوشحالم که راضی هستین

لینک به دیدگاه

سلام.ببخشید من کاملا متوجه نشدم.اگه یک سرویس یک گیگ رو بگیریم یعنی یک گیگ اینترنت داریم؟مثلا من یک گیگ همینطوری دانلود کنم با اینترنت خودم فرقش با زمانی که سرویس شما رو داشته باشم چیه؟از شارژم همون یک گیگ کم میشه؟یا مثلا پونصد مگ کم میشه!B-)

لینک به دیدگاه

سلام میخواستم بدونم  وضعیت Nat type سرویس شما چطور هست ؟

nat مشکلی نداره تصویر زیر وظعیت nat روی ps4 هست 

1jkzib68zgv9.jpg

لینک به دیدگاه

سلام.ببخشید من کاملا متوجه نشدم.اگه یک سرویس یک گیگ رو بگیریم یعنی یک گیگ اینترنت داریم؟مثلا من یک گیگ همینطوری دانلود کنم با اینترنت خودم فرقش با زمانی که سرویس شما رو داشته باشم چیه؟از شارژم همون یک گیگ کم میشه؟یا مثلا پونصد مگ کم میشه!B-)

سلام

این سرویس ارتباطی به حجم مصرف اصلیه شما نداره شما 1گیگ که مصرف کنی هم از این سرویس 1 گیگ کم میشه هم از ترافیک isp شما 

این سرویس برای کاهش پینگ تایم هست همینطور بالا بردن سرعت نت برای مصال در ساعاته رایگان سرعت نت رو isp ها میارن پاین که با این سرویس سرعتتون میره بالا البته اصل مصرف این سرویس برای بازیهای آنلاین هست که نیاز به پینگ تایم پایین دارن

لینک به دیدگاه

متاسفانه در PC مشکل NAT Type دارید . امکان درست کردن این مشکل هست ؟

مثلا بازی زیر :

post-8346-0-98522000-1443430906_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Monk
لینک به دیدگاه

متاسفانه در PC مشکل NAT Type دارید . امکان درست کردن این مشکل هست ؟

مثلا بازی زیر :

attachicon.gifRainbowSix 2015-09-28 12-27-44-27.jpg

بازیتون چی هست ؟ چون من اکثره بازیهای آنلاین رو انجام میدم مشکلی ندارم شما یه کانکشن دستی روی سیستمتون بسازید تست کنید

لینک به دیدگاه

بازیتون چی هست ؟ چون من اکثره بازیهای آنلاین رو انجام میدم مشکلی ندارم شما یه کانکشن دستی روی سیستمتون بسازید تست کنید

ممنونم پوریا جان با کانکشن دستی درست شد .

میشه لطفا توضیح بدید دلیل اینکه با کانکشن دستی اوکی هست ولی با کانکشن آماده خیر چی هست ؟ برای اطلاعات خودم میخوام بدونم .

ممنون .

لینک به دیدگاه

ممنونم پوریا جان با کانکشن دستی درست شد .

میشه لطفا توضیح بدید دلیل اینکه با کانکشن دستی اوکی هست ولی با کانکشن آماده خیر چی هست ؟ برای اطلاعات خودم میخوام بدونم .

ممنون .

مربوط به ویندوز هستش بهتر اینکه روی همون ویندوزی که داری کانکشن بسازی چون کانکشن آماده با تنظیمات سیستم دیگه ایی ست شده البته داخل تنشیمات کانکشن توی زیونه ی سکوریتی میشه تغییرات داد ولی خوب روی همون سیستم کانکشن ساخته بشه بهتره

لینک به دیدگاه

مربوط به ویندوز هستش بهتر اینکه روی همون ویندوزی که داری کانکشن بسازی چون کانکشن آماده با تنظیمات سیستم دیگه ایی ست شده البته داخل تنشیمات کانکشن توی زیونه ی سکوریتی میشه تغییرات داد ولی خوب روی همون سیستم کانکشن ساخته بشه بهتره

بسیار عالی پوریا جان حالا واقعا میشه گفت سرویس شما تک هست چون تفریبا همه سرویس های دیگه دارای نت تایپ Strict هستند که برای بازی کردن آنلاین افتضاح هستند .

سوال آخر اینکه اگر زمانی با یک بازی خاص به مشکل Nat Type برخوردم میتونید اوکی کنیدش ؟ البته خودم پورت ها رو بهتون میدم .

لینک به دیدگاه

بسیار عالی پوریا جان حالا واقعا میشه گفت سرویس شما تک هست چون تفریبا همه سرویس های دیگه دارای نت تایپ Strict هستند که برای بازی کردن آنلاین افتضاح هستند .

سوال آخر اینکه اگر زمانی با یک بازی خاص به مشکل Nat Type برخوردم میتونید اوکی کنیدش ؟ البته خودم پورت ها رو بهتون میدم .

بله مشکلی نیست 

لینک به دیدگاه

سرویسی که وقتی کاربر لازمش داشته باشه غیرفعال باشه به چه دردی میخوره ؟؟؟

در روز 2 ساعت وقت بازی کردن گیرم میاد که وقتی  میخوام بریم بازی میزنه سرور غیرفعال

--------------------------

کلا 2 نوع سرویس کاهش پینگ وجود داره

1- گرون ( گیگی 7 تا 10 تومن با کیفیت خوب و پشتیبانی لحضه ای)

2- ارزون (کیفیت بد + پیشتیبانی که در جواب چرا خرابه میگه : ما فقط یه سرور VPS خریدم و کاری بجز اعلام خرابی به کسی که ازش خریدم ازمون برنمیاد)

البته اون جواب رو پیشتبانی سایت دیگه ای داده بود.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

سرویسی که وقتی کاربر لازمش داشته باشه غیرفعال باشه به چه دردی میخوره ؟؟؟

در روز 2 ساعت وقت بازی کردن گیرم میاد که وقتی  میخوام بریم بازی میزنه سرور غیرفعال

--------------------------

کلا 2 نوع سرویس کاهش پینگ وجود داره

1- گرون ( گیگی 7 تا 10 تومن با کیفیت خوب و پشتیبانی لحضه ای)

2- ارزون (کیفیت بد + پیشتیبانی که در جواب چرا خرابه میگه : ما فقط یه سرور VPS خریدم و کاری بجز اعلام خرابی به کسی که ازش خریدم ازمون برنمیاد)

البته اون جواب رو پیشتبانی سایت دیگه ای داده بود.

عزیز جان این شانس شما بوده این اتفاق در حال حاضر سرور 2 فعاله 

علت هم این هستش که یکسری افراد برای ایجاد اختلال روی سرور شروع به اتک زدن از طریق سرور کردن و باعث شدن زیرساخت دسترسیه سرور به خارج رو بگیره این مورد در حال پیگیری هست و در صورت ادامه سرور جدید جایگزین میشه 

شما نگران نباش بنده پیگیر این قضیه هستم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...