رفتن به مطلب

کمک فوری

adm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان من ویندوز خود را عوض کردم و تمامی نرم افزار های لازم رو نصب کردم

بعد وقتی میخواستم برنامه پریمایر و چندتا از برنامه های ادیت فیلم و تبدیل فیلم رو باز کنم با این ارور ها مواجه شدم

لطفا کمک کنید

اینم لینک ارور هام.که به صورت عکس گذاشتم.

http://aks98.com/images/w0a1in0xu2tggch0sl.jpg

http://aks98.com/images/uv2buzgmdms12dspcfb.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزيز براي حل تصوير اول بايد كارت گرافيك شما قابليت ساپورت cuda داشته باشه پس مدل كارت گرافيك رو براي راهنمايي بيشتر بنويسيد

يا علي

لینک به دیدگاه

سلام

اگر کارت گرافیکتون cuda داشته باشه باید نصب بشه . مثل فیزیکس که جدای از درایور اصلی نصب میشه .

لینک به دیدگاه

دوستان آخه من تو ویندوز قبلی همین کارت گرافیک رو نصب کردم و مشکلی نداشت حالا هم مدل گرافیکم رو مینویسم

1024 MB

Nvidia Geforce 9400 GT

ویرایش شده توسط adm
لینک به دیدگاه

سلام .

دوست من آیا سیستم عامل قبلیتون 32 بیتی بوده و سیستم عامل جدیدتون 64 بیتی هست ؟ یا بلعکس ؟

ورژن نرم افزارهایی که نصب کردین با نسخه سیستم عاملتون می خونه ؟

آیا تمامی درایورها و یوتیلیتی های کارت گرافیکتون رو نصب کردید؟

در بعضی موارد با راست کلیک روی آیکون نرم افزار ، زدن گزینه Properties ، رفتن به سربرگ compatibility و گذاشتن تیک های Run this program in compatibility mode for: و انتخاب سیستم عامل مناسب و گذاشتن تیک های Run as administrator و Disable desktop composition نرم افزارهایی که باسیستم عامل هم خونی ندارند به خوبی اجرا می شن.

76625732460277407830.png

41954682444247393685.jpg

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز

من به خاطر ویروس ویندوز خود را عوض کردم

یعنی همون ویندوز رو دوباره نصب کردم.

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل کارت گرافیک حله

فقط مشکل ارور دومیه است که هر برنامه ای نصب میکنم وقتی میبندم اون اروره میاد بالا.

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل کارت گرافیک حله

فقط مشکل ارور دومیه است که هر برنامه ای نصب میکنم وقتی میبندم اون اروره میاد بالا.

سلام دوست عزیز

این ارور ممکنه در اثر بد سکتور ،مشکل در رم های سیستم و ..به وجود بیاد.

اگه ویندوز و برنامه ایرادی ندارن شما،ابتدا برنامه بااستفاده از برنامهMemTestاز سلامت رم ها مطمئن بشید (میزان حافظه برای تست بر حسبمگابایت وارد کنید وStartTestبزنید)

2-با نرافزارهای موجود بدسکتور هارد برسی کنید.میتوند از برنامهHDD Regenerator استفاده کنید

3- اگرروش های فوق جواب نداد ترجیحا با یک ویندوز همچنین برنامه پریمایر غیر از مال خودتون تست کنید.

امیدوارم مشکلتون حل بشه @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...