رفتن به مطلب

Polaroid Z2300

Pichooo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

من خیلی وقت هست دنبال یک دوربین Polaroid هستم. ولی نمیدونم تو نهران از کجا تهیه کنم؟
لطفا اگه کسی در مورد تهیه این دوربین اطلاعاتی داره راهنماییم کنه.

لینک به دیدگاه

پولاروید یک برنده. اما دوربینی که مثل پولاروید باشه از برندهای دیگه هست.فوجی فیلم چند نمونه داره.http://fujifilmco.ir

اندازه ی عکسها بسته به دوربین 4×6 و 6×6 هست. فکر کنم یک نمونه 8×8 هم داشته باشه.

فیلمش به نسبت گران هست و مواقعی نایاب می شه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

ممنونم دوستان. ولی فوجی نسبتا با دوربین های Polaroid که من تو ذهنم هست یکم متفاوت هست. آیا فیلم های این دوربین های فوجی پیدا میشه تو بازار؟ یا فقط باید از دیجی کالا تهیه کرد؟

لینک به دیدگاه

ممنونم دوستان. ولی فوجی نسبتا با دوربین های Polaroid که من تو ذهنم هست یکم متفاوت هست. آیا فیلم های این دوربین های فوجی پیدا میشه تو بازار؟ یا فقط باید از دیجی کالا تهیه کرد؟

تهران فوکا که لینک‌ش و گذاشتم مواد مصرفی‌شون رو داره یا دقیق‌تر بگم تا نیمه‌های زمستان داشت. به هر حال نماینده‌ی رسمی فوجی‌فیلم هست. دوربین پولاروید بعد از انقلاب ۵۷ به دلایلی ممنوع شد و هنوز هم ممنوعیتش ظاهرا برقراره. چون من اینترنتی خرید کردم توی گمرک توقیف کردند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...