رفتن به مطلب

کالیبره کردن باتری Z510

takvand110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگي
من حدود يک سال و 4 ماهه که يک لب تاپ z510 گرفتم و تقريبا از 2 ماه پيش کاليبره باتري بهم خورد.مثلا يک بار 100درصد خاموش ميشد يکبار روي60درصد و ...
از چند روز پيش هم که ويندوز پيام ميده که باتري ضعيف شده و بايد تعويض بشه.در حالي که وقتي باتري رو فول شارژ ميکنم مثل همون اوايل تا 2/5-3 ساعت شارژ نگه ميداره.واينم بگم که در طول اين 1 سال و خوردي تو 90 درصد مواقع از شارژر استفاده کردم و با نرم افزار خود لنوو Energy managment هميشه باتري رو روي 60 درصد نگه داشتم. و فقط هفته اي يکبار براي اينکه باتري خراب نشه باتري رو شارژ و دشارژ کردم.يعني با اين حساب تو اين مدت فکر نکنم بيشتر از 60 سيکيل کامل باتري کار کرده باشه.
الان هم چند بار با خود برنامه لنوو و هم بصورت دستي باتري رو کاليبره کردم ولي فايده نداشته.
الان ميخواستم بدونم راه حل چيه؟ آيا هيچ راهي هست که بشه اين باتري رو کاليبره کرد؟

لینک به دیدگاه

سلام

شما یه بار باتری رو کاملا خالی کن تا خاموش بشه.

بعد لب تاب رو بزن به برق 12 ساعت به شارژ باشه.

بعدش از لب تاب استفاده کن تا باتریش خالی بشه بعد دوباره بزن به برق تا 100 شد بعد دیگه میتونی به هر نحوی ازش استفاده کنید.

بهتره هر ماه این کار رو انجام بدید.

ویرایش شده توسط *sajjad*
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما اول لبتاب رو 100 درصد شارژ کن ! خاموش کن باتری رو دربیار دوباره بزار سیستم رو روشن کن احتمالا 100 درصد شارژ میشه 60 درصد بعد صبر کن تا دوباره 100% بشه 

حالا سعی کن باتری رو سریع خالی کنی تا برسه به 20% ! سیستم خاموش کن بزن به شارژ چند ساعت بمونه بعد سیستم رو روشن کن و استفاده کن

فقط قبلش از نصب بودن و تنظیم بودن نرم افزار لنوو و باتری مطمئن باش و گرنه نتیجه ای نمیگیری

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز با این روش هم مشکل حل نشد

حیف باتری در نمیاد وگرنه باید میزاشتیش فریزر

اگر کار هایی که بهت گفتم رو انجام دادی بازم مشکل داری

گارانتی داره؟؟؟؟

ببر گارانتی بگو مشکلت رو بگو.

جوری شارژش کن که مشکلت بروز کنه.

اگر گفت برو فول شارژ کن باز خالی بشه این ها بگو این کار هارو انجام دادم.

از اطلاعات مهمت هم یه بکاپ بگیر.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

حیف باتری در نمیاد وگرنه باید میزاشتیش فریزر

اگر کار هایی که بهت گفتم رو انجام دادی بازم مشکل داری

گارانتی داره؟؟؟؟

ببر گارانتی بگو مشکلت رو بگو.

جوری شارژش کن که مشکلت بروز کنه.

اگر گفت برو فول شارژ کن باز خالی بشه این ها بگو این کار هارو انجام دادم.

از اطلاعات مهمت هم یه بکاپ بگیر.

موفق باشی

ممنون دوست عزیز بایت جوابت.راستش گارانتیش هم تموم شده هم اینکه چون خودم بخاطر نصب SSD و CADDY بازش کردم باطل هم شده.پس کلا گارانتی پر.

منتها در مورد فریز کردن.واقعا جواب میده؟ چون از چند نفر دیگم شنیدم.اگه واقعا جواب بده میتونم لب تاپ رو باز کنم و باتریشو دربیارم.منتها باید بصورت فول شارژ بزارم تو فریزر یا نه؟چند ساعت؟ کلا روشش چجوریه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...