رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید فن برای کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یک کیس Green X+ eagle گرفتم برای سیستم امضام

حالا میخوام یک سیستم کولینگ خوب با فن برای این کیس درست کنم

کیس کلا 3 عدد جای فن داره ( یکی جلو - یکی عقب - یکی سقف - یکی هم میخوام خودم جاش رو درست کنم درست کنار پاور روی کف کیس ) سوالم اینه که چه فنی برای کجا بندازم و اینکه

ورودی و خروجی رو کدوم بزارم - یکی هم اینکه جلوی کیس و سقف کیس دارای یک تیکه اسفنج مانند هست که برای جلوگیری از ورود

گرد و خاک هست اما این اسفنج بدجوری فشرده هست حالا با توجه به این وضعیت ممنون میشم مدل فن ها رو بگین و اینکه قیمت هم حدودی بدین

سوال دیگه من در مورد اینه که فن کیسی که نوشته 3 پین یعنی باید به مادربورد وصل بشه ؟

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

یه فن بگیر که cfm بیشتر نسبت به نوز کمتر داشته باشه. واسه فن های عقب کیس و بالای کیس کارشون بیرون دادن هوا از کیس هست که اگه فیلتر عقب کیس رو برداری بهتره چون او باد رو میده بیرون و قرار نیست خاک به داخل بکشه. بالا هم خواستی بردار ولی اگه خیلی حساسی بزار باشه چون گرد و خاک روی کیس میشینه و حالا یه ذره خاکم میره داخل.

در مورود ۳ سیم یا ۴ سیم که میتونی به مادربرد وصل کنی هم از رابطی که داخل جعبه فن میزارن میتونی مستقیم به پاور وصل کنی.

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

فن جلو هم باد رو به داخل کیس میده . اگه فن واسه کف هم گذاشتی باید باد رو به داخل کیس بده

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...