رفتن به مطلب

حذف تاپیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با 

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

عزیز هیچی متوجه نشدم!!!! :wacko:

کمی مرتبتر و واضح تر توضیح بدید!

بین جمله ها "." قرار بدید!

جمله های جداگانه رو در سطر های جداگانه بنویسید!

و ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

1

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

سلام یه کیس پرتابل مینی هست  تصویرش از طریق لپ تاپ می خواهم لپ تاپ داشته باشم

خوب کار شما چی هست؟(برای چه کاری میخواید این کار رو انجام بدید!؟)

این کامپیوتر و لپتاپ تو یک شبکه هستند؟ یا از طریق اینترنت قراره به هم وصل بشن؟

لینک به دیدگاه

در واقع شما می خوایید فقط ازتاچ پد، مانیتور و کیبورد لپتاپ استفاده کنید.که اینکار نشدنیه تا اونجا که من اطلاع دارم چون لپتاپ ها ورودی تصویر ندارن و فقط خروجی تصویر دارن.شاید لپتاپ های خواصی وجود داشته باشن برای اینکار ( که بعیده من ندیدم به شخصه) تنها راه شما هم استفاده از همون Remote Connection هستش که می گید امتحان کردید و افت کیفیت صدا و تصویر داشته.پس فقط می مونه خریدن مانیتور همراه مثل Asus MB168B، اسپیکر، موس و کیبورد جدا.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

2

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

درست متوجه شدم ایا

شما میخاید به یه نحوی دسکتاپ pc تون رو روی تبلت سرفیس ببینید و با اون کار کنید؟

لینک به دیدگاه

درست متوجه شدم ایا

شما میخاید به یه نحوی دسکتاپ pc تون رو روی تبلت سرفیس ببینید و با اون کار کنید؟

کلا متوجه منظور ایشون از کیس پورتابل نشدم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

3

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

سلام با تشکر از دوستان که عنایت داشتند با توجه به اینکه در حال حاضر امکان ارسال عکس داخل کیس نبود بلوک دیاگرام کیس برای شما پیوست شد.دقیقا همانطوری که دوستمان اشاره کردن تصویر کیس با ابعاد28.5*18.5*8.5سانتیمتر باوزن حدود ۳کیلو را روی سرفیس۳ داشته باشم این پروژه تا طراحی یه نوت بوک قوی با cpuوvga،و رم مادربرد مینی ادامه خواهد داشت. درآینده می خواهم ازچیپ x99 وcpu نسل بعد یعنی i7:-6960k ورم ddr4 باس بالا وظرفیت بالا وssdسرعت وحجم بالا با قابلیت نصب روی مادربرد مینی استفاده کنم امید وارم دوستان در این راه همفکری نمایند ممنون

چیزی که متوجه نیستم، دلیلی این کار هست!!؟

و اینکه شما فرمودید کیس پرتابل!!! یعنی منبع تغذیه نیاز نداره؟ مثل لپتاپ از باطری استفاد میکنه؟

چون در غیر این صورت دیگه پرتابل نمیشه که...

و اینکه فرمودید وزنش حدود 3 کیلو شده!

خوب این غیر ممکنه، چون فقط یه پاور درسته حسابی 500~600 وات وزنش بیشتر از 3 کیلو هست!

مثلا Corsair VS550 وزنش 3.6 کیلوگرمه!

و گفتید این کار تا طراحی یه نوتبوک قوی ادامه خواهد داشت! خوب مشکل اینجاست شما نمیتونید با قطعاتی که داخل یه کیس استاندارد هم  سخت میشه گرماشون رو کنترل کرد، توی یه جعبه کوچیک قرار بدید و انتظار داشته باشید برای شما بدون مشکل هم کار کنن...

ولی در کل، برای داشتن دسکتاپ یک سیستم، روی یه سیستم دیگه چند راه بیشتر نمیشناسم!

یکی اینکه از طری ریموت کانکشن این کار انجام بشه و یکی هم از طریق نرمافزار هایی مثل teamviewer هست.

و چند سوال:

1:این 2 سیستم روی یک شبکه هستند؟ یا از طریق اینترنت قراره ارتباط داشته باشن؟

2:ارتباط هر 2 سیستم بصورت بیسیم هست، یا با سیم؟

3:از چه تجهیزاتی در شبکه استفاده شده!؟(مودم/روتر/کارت شبکه/...)

4:کلا هدف استفاده از قدرت پردازش هست؟ یا انجام کارهایی مثل بازی و دیدن فیلم و ...؟(چون در اینصورت شما کیفیت خروجی خیلی پایینی خواهید داشت)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

2

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز پاور لخت شده کابل ۱۲و۵و۳ولتی مثبت، منفی وارت برای تامین آمپر موردنیاز ورعایت ولتاژ روی برد پاور به هم وصل شد سیم اضافه هم قطع شده ،و با اتصال فن 8*8که دارای سنسور حرارتی میباشند دمایی پاور،مادربرد، کارت گرافیکی پایین نگه داشته می شود ۲.هدف داشتن، یک سیستم قوی همراه وکوچک بهتر ازیه کیس با حجم بالاست که زمین گیر یه مکان خاص است در ضمن این سیستم حتی ازقویترین نوت بوکmsi gt80 با دو کارت گرافیکgtx980m و cpu (i7-4980hq ویا سایرشرکت آلمانی یا کانادایی که حداقل قیمت بالایی ۳۵۰۰ دلار که همان طوری که یقین اطلاع دارد اگر از مراجع رسمی وارد شود یه قیمت خیلی بالایی در می آید ۳.همانطور که قبلا خدمت عرض کردم از هر روش ولی از طریق وایرلس و کابل یقینا برایم بهتر وارزانتر خواهد شد.ممنون ببخشید زیاد شد چون با تبلت تایپ کردم مسلما عیب های دارد که به بزرگواری خودتان ببخشید

ببینید بازم به سوال اصلی جواب ندادید!

کاربرد سیستم چی قراره باشه!؟

یعنی منظور شما از "بدون افت کیفیت" چی هست؟

مثلا میخواید روی تبلت بازی کنید در حالی که بازی روی سیستم ساخته شده در حال اجراست؟؟

یا مثلا به فیلم نگاه کنید، در حالی که فیلم رو سیستم ساخته شده داره پخش میکنه؟؟

یا مقلا با استفاده از تبلت، از نرمافزار هایی مثل فتوشاپ/پیریمیر/... استفاده کنید؟؟

در مورد بازی که کلا منتفی هست!

چون شما دیگه از خروجی گرافیک استفاده نمیکنید که بخواید از قدرت اجرای بازی ها و کیفیت تصویر استفاده کنید!(عملا من تست کردم(با ریمون کانکشن)، هیچ بازیی اجرا نشد! حتی ساده ترین گیم، مثل کانتر استریک)

تنها کارایی گرافیک در چنین سیستمی فقط قدرت پردازشش هست! مثلا بخواید با Xilisoft Video Converter Ultimate یه فایل ویدیویی رو کانورت کنید، قدرت پردازش گرافیک مفید خواهد بود!

خروجی صوتی هم جالب نخواهد بود، چون شما دیتا رو روی سیستم اول پردازش میکنید، و دیتای پردازش شده رو در بستر شبکه میفرستید به تبلت تا از خروجی پخش بشه! در چنین شرایطی شدیدا نویز میوفته!

حتی اگه از کابل های CAT6 استفاده کنید و شبکه با پهنای باند گیگابیت باشه، باز این نویز خواهد بود.

و دیلی هم شدیدا بالا هست...

خلاصه شما کاربرد دقیق همچین سیستمی رو مشخص کنید، بهتر میشه نظر داد!

لینک به دیدگاه

6960K ؟!؟ شما دندون اسب پیشکشی رو میشمورید از حالا؟ نه خبری از 6960K هست نه CPU دیگه ای برای سوکت  و 2011v3 و هیچ چیز تایید نشده.ضمن اینکه این ایده ی شما کلا از بیخ مشکل داره چون هیچ باتری نیست که بتونه کیس به قول شما Portable که می سازید رو روشن کنه پس 100 در 100 باید کنار یه پیریز برق باشید.و اگه آدم قرار باشه 3 کیلو رو برداره با خودش اینور اونور ببره اصلا صرفه نمی کنه ضمن اینکه شما هر کاری هم بکنی از 3 کیلو بیشتر میشه (4 کیلو حداقل هیچی هیچی توش وصل نباشه!). باز کردن و دستکاری پاور کار خیلی ریسکیه کافیه یه اشتباه کوچیک پیش بیاد و یه قسمت از پاور و بدنه اتصال پیدا کنن اون وقته که ممکنه نصف قطعاتتون منجمله پاور بسوزه. اگه پاورتون هم خازن منفجر کنه که دیگه باید تا چند روز فقط قطعه تمیز کنید.حالا تمام این اشکالاتش به کنار شما هنوزم نمی تونید کاری کنید که Surface Pro شما فقط به عنوان مانیتور، موس و کی بورد کار کنه و ورودی تصویر بگیره از یه کیس و همه ی اینها به کنار و به فرض اینکه بتونید با باز کردن تبلت و تعویض پرتش از کیس تصویر بگیرید. بازی کردن روی یه صفحه ی 12 اینچی چه لذتی داره؟ضمن اینکه شما دارید نزدیک 7 8 میلیون پول میدید (یه کیس دارید می بندید نزدیک 5 میلیون و یه تبلت Surface Pro حداقل 2.5 میلیون به بالا)شما یه لپتاپ سفارشی از اون طرف بخرید به صرفه تره یا اینکه یه تبلت nVidia Sheild بخرید و بعد فقط و فقط از همون طریق می تونید روی Shield یه سری بازی های خواص رو بازی کنید ولی با این حال باز هم احتیاج دارید که یه مانیتور برای PC خودتون داشته باشید ضمن اینکه احتمال زیاد این توانایی ها با بازی های Crack  شده جواب نمی ده و حتی اگه هم اصل داشته باشید nVidia کل امکاناتش رو روی IP ایران بسته...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...