رفتن به مطلب

NOD 32

(  iman  )
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

وقتي نرم افزار nod32 به همراه smart را نصب كردم ديدم كه در قسمت protection عبارت remaining trial period : 30نوشته شده و هر روز شمارش معكوس صورت مي كرفت تا اينكه بعد از 20 روز به رنك نارنجي و بعد قرمز شد

حالا سوال من اين است كه أيا براي بركشتن به وضعيت قبل ( رنك سبز ) حتما بايد يكبار ديكه اين نرم افزار را نصب كنم ( هر 30 روز يكبار ) و از نو أبديت كنم

اين هم نمايي از صفحه ي برنامه

توجه: وقتي روي ايكون موجود در taskbar كليك مي كنم اين صفحه باز مي شود و تمايي قسمت هاي ان قفل و غيرقابل كليك مي باشد جزء

Change - upgrade the program to the full version

Purchase full version - upgrade to full version

راستي من هر هفته user name . password ها را از سايت مي كرفتم و برنامه را با موفقيت update مي كردم ولي باز هم شمارش معكوس انجام مي شد

ویرایش شده توسط imanfara
لینک به دیدگاه

سلام

اون نسخه ای که شما دانلود کردید نسخه تریال یا محدود برنامه هست که بعد از مدت محدودی از کار میافته و حتما باید خریداریش کنید تا بتونید ازش استفاده کنید.

شما نسخه نا محدود رو از لینک زیر دانلود کنید:

لینک دانلود

برای آپدیت کردن برنامه هم میتونید از تاپیکی که در امضای من هست ، یوزر نیم و پسورد های جدید رو بگیرید و برنامه رو آپدیت کنید.

موفق باشید./

لینک به دیدگاه

سلام

اون نسخه ای که شما دانلود کردید نسخه تریال یا محدود برنامه هست که بعد از مدت محدودی از کار میافته و حتما باید خریداریش کنید تا بتونید ازش استفاده کنید.

شما نسخه نا محدود رو از لینک زیر دانلود کنید:

لینک دانلود

برای آپدیت کردن برنامه هم میتونید از تاپیکی که در امضای من هست ، یوزر نیم و پسورد های جدید رو بگیرید و برنامه رو آپدیت کنید.

موفق باشید./

من اين نرم افزار رو خريده بودم

در ضمن از لینک نتونستم دانلود کنم

ویرایش شده توسط ( iman )
لینک به دیدگاه

من اين نرم افزار رو خريده بودم

خوب اگر خریداری کردید که اصلا مشکلی نیست ، با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید تا راه حل رو در اختیارتون بذارن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...