رفتن به مطلب

فروش گرافیک MSi GTX460 HAWK بهترین و قویترین کارت تولید شده سری 460

Behzad Tak
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام 

یکعدد گرافیک MSi GTX460 HAWK که قویترین و خنکترین و بهترین گرافیک تولید شده در این سری میباشد برای فروش ارایه میشود .

http://www.msi.com/product/vga/N460GTX_Hawk.html#hero-overview

https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_460_HAWK/1.html

پورت وسطی DVI تصویر نمیدهد ولی پورت اولی DVI و خروجی HDMI کاملا سالم میباشد.

گرافیک فاقد کارتن میباشد و کارتن آن در اسباب کشی جزو لوازم اضافی دور ریخته شده  :D

گرافیک فقط در حد چند تا تست و با کولر استوکش خودش اور شده .
این کارت برای اکستریم اور خریداری شده بود ولی خوب خیلی وقته که اور را گزاشتم کنار و قسمت نشد دیگه  :huh:

قیمت پایه برای فروش 260 و گام مزایده 10 و فروش فوری 300 میباشد .

خاتمه مزایده 12 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد بر مبنای قیمت پایه .

fsq9rhtgq0zf97myo54y.jpg

fgh3ubzmmwsvcq6pln2x.jpg

xmqse6wqm6jeqmcwk98s.jpg

ygayeym1rm2i6dp41j15.jpg

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

بااجازه استارتر اقا بهزاد گل.

یه سوال این دوربینه چیه که انقدر خوشگل عکس میندازه ؟  :D

البته عکاس ش هم عکاسه واقعا.

عکسش خیلی خوشگله 

عذر میخوام آپ تاپیک دادم. :D  @};-

لینک به دیدگاه

سلام ، معمولا خیلی ها موقع فروش نمی تونن تصور کنند که اگه خودشون خریدار بودن ، چه قیمتی سر محصولشون میذاشتن ! آقای بهزاد تاک ، من قصد خرید دارم ، اما این قیمتی که گذاشتی بهت قول میدم هیچکسی ازت نمی خره ، مطمئن باش . اینکه گرافیکت مشکل داره به این معنی هست که حتما خیلی گرافیک تو شرایط محیطی یا فیزیکی بدی بوده ، من خودم گرافیک دارم ، مثل خر دارم ازش کار می کشم ، اما کوچکترین مشکلی نداره ، حرف آخر : قیمت پایه ات رو بیار روی 80 تومن ، فروش فوریتو بذار 100 تومن ، تازه خریدار هم باید بعد از تست کامل پول رو بهت بده - من 80 خریدارم

لینک به دیدگاه

سلام ، معمولا خیلی ها موقع فروش نمی تونن تصور کنند که اگه خودشون خریدار بودن ، چه قیمتی سر محصولشون میذاشتن ! آقای بهزاد تاک ، من قصد خرید دارم ، اما این قیمتی که گذاشتی بهت قول میدم هیچکسی ازت نمی خره ، مطمئن باش . اینکه گرافیکت مشکل داره به این معنی هست که حتما خیلی گرافیک تو شرایط محیطی یا فیزیکی بدی بوده ، من خودم گرافیک دارم ، مثل خر دارم ازش کار می کشم ، اما کوچکترین مشکلی نداره ، حرف آخر : قیمت پایه ات رو بیار روی 80 تومن ، فروش فوریتو بذار 100 تومن ، تازه خریدار هم باید بعد از تست کامل پول رو بهت بده - من 80 خریدارم

80 تومن !!!! من بهت 250  میدم برام بیار -گرافیک اشغال 5450 رو دارن 80 میدن -اگر دلار  1000 تومن هم بشه 80 هیچکی نمیفروشه -اتفاقا تاپیکهای اقا بهزاد همشون یک روزه فروش میره -شما نمیخاد نگران فروش کارت اقا بهزاد باشی

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

علیک سلام 

حالت خوبه عزیز ؟

چیزی زدی ؟

یعنی 2 روز پیش عضو شدی که بیائی این حرفها رو بزنی ؟  =))

یعنی میخواهی بگی مولتی یوزرم نیستی؟  =))

لحنت که مثله جوجه دلالهای و پادوهای زیر زمین بازار ایران میمونه  :laughing:

اصولا تو این فرومها که من قطعه برای فروش میزارم خیلی ها از سر حسودی شروع به خاله زنگ بازی در آورده و تا کسی پیشنهاد میده تو پی ام آویزون طرف میشن که این قطعه که داری میخری حسابی اور شده و دیگه چیزی ازش نمونده و مثلا تلاش میکنن رای طرف را بزنن و منصرفش کنن ولی دیگه اینجوریش را ندیده بودم که یکی بیاد اینجوری پابلیک اراجیف بگه  =))

البته خدا رو شکر میکنم تا حالا هرچی قطعه آگهی کردم 2-3 روزه فروش رفته و تا بحال هم حتی یک نفر ناراضی نبوده و قطعا اگر کسی ناراضی بود یه جا منعکس میشد  :cool:

توصیه میکنم یه مقدار بگردی  حتما میتونی یه 8400GT یا تو همون مایه ها با 80 تومن پیدا کنید و بیخودی هم خودشو ناراحت نکن و نگران تاپیک فروش من نباش =))  

راستی یه سرم اینجا بزن و زورت رو بزن چون یه نفرپایه پیشنهاد داده  =))

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-msi-gtx460-hawk-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-460.726892/

لینک به دیدگاه

post-15234-0-55671100-1442164132_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

چرا می خوای خودتو با این کلمات سرگرم کنی ؟ مرد باس الاف نباشه ، توی خونه نشینه و این همه پست بذاره ، مرد باس از پشت کامپیوتر بیاد این ور و بره کار کنه ، اینم نوشتم که فکر نکنی چون تازه عضو شدم چیزی نمیدونم و بچه ام ، مرد نباس عقلش به چشمش باشه ( منظورم تازه وارد بودنم هست ) ، در کل ناراحت نشو جلوی جمع بهت اینطور گفتم ، شما فکر کن بزرگی و ما هم فکر میکنیم کوچیکیم ، چون شما 4 تا ستاره داری :)

لینک به دیدگاه

علیک سلام 

حالت خوبه عزیز ؟

چیزی زدی ؟

یعنی 2 روز پیش عضو شدی که بیائی این حرفها رو بزنی ؟  =))

یعنی میخواهی بگی مولتی یوزرم نیستی؟  =))

لحنت که مثله جوجه دلالهای و پادوهای زیر زمین بازار ایران میمونه  :laughing:

اصولا تو این فرومها که من قطعه برای فروش میزارم خیلی ها از سر حسودی شروع به خاله زنگ بازی در آورده و تا کسی پیشنهاد میده تو پی ام آویزون طرف میشن که این قطعه که داری میخری حسابی اور شده و دیگه چیزی ازش نمونده و مثلا تلاش میکنن رای طرف را بزنن و منصرفش کنن ولی دیگه اینجوریش را ندیده بودم که یکی بیاد اینجوری پابلیک اراجیف بگه  =))

البته خدا رو شکر میکنم تا حالا هرچی قطعه آگهی کردم 2-3 روزه فروش رفته و تا بحال هم حتی یک نفر ناراضی نبوده و قطعا اگر کسی ناراضی بود یه جا منعکس میشد  :cool:

توصیه میکنم یه مقدار بگردی  حتما میتونی یه 8400GT یا تو همون مایه ها با 80 تومن پیدا کنید و بیخودی هم خودشو ناراحت نکن و نگران تاپیک فروش من نباش =))  

راستی یه سرم اینجا بزن و زورت رو بزن چون یه نفرپایه پیشنهاد داده  =))

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-msi-gtx460-hawk-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-460.726892/

به نظرت کارت گرافیگ MSI GT 730 4GB DDR3 با قیمت 300 تومن بیشتر ارزش خرید داره یا کارت گرافیک شما ؟ که خودتون هم به مشکلی داره اذعان کردین ؟ منصفانه جواب بدین ؟ http://lioncomputer.ir/product/4762/MSI+GT+730+4GB+DDR3/#prettyPhoto

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرت کارت گرافیگ MSI GT 730 4GB DDR3 با قیمت 300 تومن بیشتر ارزش خرید داره یا کارت گرافیک شما ؟ که خودتون هم به مشکلی داره اذعان کردین ؟ منصفانه جواب بدین ؟ http://lioncomputer.ir/product/4762/MSI+GT+730+4GB+DDR3/#prettyPhoto

برای یکی مثل تو که میخواهی مثل خر کار بکشی ازش و 80 تومن هم بیشتر پول نداری همون 8400gt بهتره و سراغ این کارتهای گرون نرو  =))

لینک به دیدگاه

عزیز کسی که اینجا میاد فرق 460 HAWK و 730 4g رو میدونه شما خودت رو ناراحت نکن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این کارتها رو فقط یک اورکلاکر ارزششون رو درک میکنه... همونطور که برای بعضی کارتها 2 برابر پول میدیم مثل یک 480Lightning حدود 600 میدیم و فقط یک تصویر هم قراره ازش بگیریم برای کارمون و قرار نیست 3 مانیتوره تست اورکلاک بگیریم... اما خب برای دلالان عزیز معلومه که ارزش نداره... همونهایی که که از فروشگاه جنس دست دوم میخرن و 2 ماه بعد که همه یادشون رفت آگهی میکنن کلی بالاتر....

بهزاد جان اگه امکانش هست به همون قیمتی که قبلا" خودم بهتون فروخته بودمش یعنی 270 بهم برش گردونین اگر هم امکانش نیست فروش فوری هم هستم.. درسته که برای خرید پردازنده دوم یک مقدار کم آورده بودم و اینو فروختم تا پولم تکمیل شه  اما اصلا دوست ندارم دست کسانی بیوفتن که نمیدونن باش چیکار میکنن و فقط میخوان دلال بازیشون رو دربیارن...  همین که یه سری چیزها دست بعضیا که درکش نمیکنن نیوفته برام خوشحال کنندست.. بهتره که کلکسیونم پیش خودم بمونه کامل

به نظرم مشخص هم هست که چه کسیه اون یوزر و جدیدا هم باش معامله هم داشتم.. در گذشته هم اینکارا کردن (خدایا ما رو ببخش اگه اشتباه میکنیم)....

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این کارتها رو فقط یک اورکلاکر ارزششون رو درک میکنه... همونطور که برای بعضی کارتها 2 برابر پول میدیم مثل یک 480Lightning حدود 600 میدیم و فقط یک تصویر هم قراره ازش بگیریم برای کارمون و قرار نیست 3 مانیتوره تست اورکلاک بگیریم... اما خب برای دلالان عزیز معلومه که ارزش نداره... همونهایی که که از فروشگاه جنس دست دوم میخرن و 2 ماه بعد آگهی میکنن کلی بالاتر....

بهزاد جان اگه امکانش هست به همون قیمتی که قبلا" خودم بهتون فروخته بودمش یعنی 270 بهم برش گردونین اگر هم امکانش نیست فروش فوری هم هستم.. درسته که برای خرید پردازنده دوم یک مقدار کم آورده بودم و اینو فروختم تا پولم تکمیل شه  اما اصلا دوست ندارم دست کسانی بیوفتن که نمیدونن باش چیکار میکنن و فقط میخوان دلال بازیشون رو دربیارن...  همین که یه سری چیزها دست بعضیا که درکش نمیکنن نیوفته برام خوشحال کنندست.. بهتره که کلکسیونم پیش خودم بمونه کامل

به نظرم مشخص هم هست که چه کسیه اون یوزر و جدیدا هم باش معامله هم داشتم.. در گذشته هم اینکارا کردن (خدایا ما رو ببخش اگه اشتباه میکنیم)....

فرجان جان با خوشحالی تقدیم میکنم عزیز 

کی بهتر از شما که قدر این کارت را میدونه و به واقع هر کس یلیاقت این جور کارتها را ندارد  @};-

ختم تاپیک و اسمپرها هم برن دم خونه خودشون توپ بازی کنن  =))

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...