رفتن به مطلب

مشکل روشن و خاموش شدن پی در پی سیستم

Dani_Kabir
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز چند روزی سیستم من وقتی خاموش میکنم بعد مثلا یک ربع بعد بخوام روشنش کنم کلید کیس رو که میزنم روشن میشه 2 ثانیه بعد خاموش میشه این عمل تا 50 بار شاید هم بیشتر ادامه پیدا میکنه تا سیستم روشن میمونه اخرش ، وقتی خاموش میکنم همون موقع باز سریع روشن میشه ولی اگه یکم زمان بگذره خاموش باشه دوباره همین مشکل پیش میاد به نظرتون واسه چی اینجوری شده

سیستم قدیمیه سوکت 455

لینک به دیدگاه

شاید باتری بایوست خراب شده. یبار واسم این اتفاق افتاد سوکت478 بود.

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

اگه مطمئن هستی که رم و سی پی یو و هیت سینک درست سر جاشون نصب شدن پس احتمالا  دکمه کیس مشکل داره 

لینک به دیدگاه

رم و سی پی یو و هیت سینگ سر جاشه درسته کلید هم سالمه باتری رو تست نکردم هنوز

لینک به دیدگاه

وقتی سیستم خاموشه باتری مین رو بردار تا بایوس مین دیفالت شه اگر درست نشد سیستم رو خاموش کن و کابل ATX و کابل برقی که کنار پردازنده نصب میشه رو جدا کن ببین با اینکار ریست شدن داری یا نه اگر مشکل حل شد میتونه مشکل از مدار تغذیه مین و یا سوکت پردازنده باشه پاور رو هم که تست کردی اگر نتیجه نداد برو سراغ چک کردن رم های سیستم. یه احتمال دیگه هم ممکنه تقصیر هارد باشه کابل هارد رو جدا کن و سیستم رو روشن کن ببین بازم مشکل داری یا نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا بدلیل ست نشدن تایمینگ رمها با سیستم هستش، چک کنید تنظیمات بایوس در وضعیت دیفالت خودش باشه.

لینک به دیدگاه

همه کارهایی که گفتید انجام دادم فرقی نکرد فقط وقتی رم یا سی پی یا کارت گیرافیک رو در میارم روشن میمونه بوق میکشه ولی همه چی رو که سر جاش میذارم روشن  میکنم زود خاموش میشه حداقل 100 بار باید خاموش روشن بشه تا بیاد بالا

لینک به دیدگاه

مادربرد را از کیس خارج کن و دوباره تست کن اگر دیدی باز هم مشکل داره با یه پاور دیگه تست کن پاور درست حسابی باشه لطفا

لینک به دیدگاه

مادربرد را از کیس خارج کن و دوباره تست کن اگر دیدی باز هم مشکل داره با یه پاور دیگه تست کن پاور درست حسابی باشه لطفا

کار سختی بود ولی انجام دادم مادربرد رو در اوردم بازم روشن میکنم خاموش میشه پاور کورسیر rm750  بهش وصل کردم بازم خاموش میشه دوباره همه چی رو گذاشتم سر جاش درست نشد...

لینک به دیدگاه

همه پرتها را چک کن ببین شکستگی ندارن که باعث اتصال بشن

مادربرد را بدون قطعات و مخصوصا لوازم جانبی هم تست کن شاید مشکل اتصالی باشه سوکت پردازنده زا هم نگاه کن ببین بین پایه هاش اتصالس بوجود نیومده

چک کردن و نتیجه گرفتن کمی مشکل هست ولی اگر نمیتونی و گارانتی داره دیکه خودت را عذیت نکن ببر بده نمایندگی خودشون چک کنن و مشکل را پیدا کنن

لینک به دیدگاه

همه پرتها را چک کن ببین شکستگی ندارن که باعث اتصال بشن

مادربرد را بدون قطعات و مخصوصا لوازم جانبی هم تست کن شاید مشکل اتصالی باشه سوکت پردازنده زا هم نگاه کن ببین بین پایه هاش اتصالس بوجود نیومده

چک کردن و نتیجه گرفتن کمی مشکل هست ولی اگر نمیتونی و گارانتی داره دیکه خودت را عذیت نکن ببر بده نمایندگی خودشون چک کنن و مشکل را پیدا کنن

سلام دوست عزیز نه گارانتی نداره ولی  سی پی  یا رم رو که از مادربرد جدا میکنم روشن میشه ولی تصویر نمیده وقتی دوباره وصلشون میکنم دوباره همون مشکل به وجود میاد

لینک به دیدگاه

شاید پردازنده یا کانکتورهای پردازنده(سوکت پردازنده روی مادربرد) مشکل داشته باشه هم روی مادربرد چک کن هم پایه های پردازنده را چک کن شاید چیزی باعث بوجود امدن اتصال شده

قبلا اینطوری نبود درست ؟ از چه زمانی شروع شد و قبلش ایا کاری انجام دادی مثل تمیز کردن سیستم و گرد گیری یا کیس را جابجا کرده باشی .....

لینک به دیدگاه

3 روزه اینجوری شده شب خاموش کردم صبح روز بعد این مشکل به وجود اومد تمیز کاری هم نکرده بودم قبلش ولی بعدش کیس رو باد گرفتم تمیز هم کردم  ، البته یک سیستم جدید دیگه هم دارم برای گیم استفاده میکنم سوکت 1150 هست ولی چون شهر ما زیاد برق قطع و وصل میشه حیفم میاد دائم اونو استفاده کنم

والا اتصالاتش هم درسته فقط باید با یک سی پی یو دیگه و رم دیگه تست کنم

لینک به دیدگاه

بیشتر این احتمال را میدم که یه جایی اتصالی بوجود اومده باشه چون علائم نشون میده مشکل از پردازنده هست حالا این احتمال را هم میدم که قسمت تغذیه برق پردازنده دچار مشکل شده باشه ولی بهترین کار همینی هست که خودت میگی یعنی با تعویض قطعات یه تست دیگه انجام بدی بعد نتیجه گیری کمی اسانتر میشه

لینک به دیدگاه

قطعات هم تعویض کردم نشد بازم خاموش میشه مشکل کمی هاد تر شده با جدا کردن قطعات هم  روشن نمیمونه فقط یک ثانیه روشن میشه خاموش میشه الان هم با همین سیستم خراب اومدم به یک بدبختی میارمش بالا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...