رفتن به مطلب

0% شدن Cpu Usage در ویندوز 7

Mohsenx2
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

تازه ویندوز 7 نصب کردم منتها بعد از بالا آمدن ویندوز وقتی یه برنامه میخوام باز کنم cpu usage میشه 0% میشه و ویندوز سکته میکنه

شاید بعد از 5 الی 10 دقیقه  ناگهانی یا چند دقیقه بعد از زدن کلیدهای Alt Ctrl Del ول کنه و برنامه هایی که سعی در باز کردنشون داشتم شروع کنن به اجرا شدن و بعد دوباره میره روی حالت سکته

قبلا روی مادربرد سی پی یو 5700 بوده که چند هقته ای میشه با q6600 تعویضش کردم 

با فروشنده تماس گرفتم و مشکل رو شرح دادم میگه چون فن quad روی cpu نبستی و از همون فن 5700 استفاده کردی cpu ت نیم سوز شده !!!

بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟

ویرایش شده توسط Mohsenx2
لینک به دیدگاه

فن فرقی نمیکنه . فقط ممکنه کمی کوچکتر باشه که اون هم تو دراز مدت ممکنه تاثیر بذاره . تازه تو استفاده پر فشار .

یک بار دیگه ویندوز نصب کن . بایوس مادربورد رو آپدیت کن . خمیر زیر فن رو عوض کن . اگر نشد ، طرف احتمالا پردازنده مشکل دار فروخته . پردازنده نیم سوز نمیشه . یا کار میکنه ، یا کار نمیکنه . اگر مشکلات جانبی داشته باشه ممکنه بعضی کنترلرهاش کار نکنن . مثلا برای رم  .

لینک به دیدگاه

سلام

تازه ویندوز 7 نصب کردم منتها بعد از بالا آمدن ویندوز وقتی یه برنامه میخوام باز کنم cpu usage میشه 0% میشه و ویندوز سکته میکنه

شاید بعد از 5 الی 10 دقیقه  ناگهانی یا چند دقیقه بعد از زدن کلیدهای Alt Ctrl Del ول کنه و برنامه هایی که سعی در باز کردنشون داشتم شروع کنن به اجرا شدن و بعد دوباره میره روی حالت سکته

قبلا روی مادربرد سی پی یو 5700 بوده که چند هقته ای میشه با q6600 تعویضش کردم 

با فروشنده تماس گرفتم و مشکل رو شرح دادم میگه چون فن quad روی cpu نبستی و از همون فن 5700 استفاده کردی cpu ت نیم سوز شده !!!

بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟

سلام. بایوست رو ریست کن یا همون defult.تو تنظیمات load optimiz بزن.میتونی دستی از رو مادربردت انجام بدی. اول کامپوترو کلا از برق بکش بعد باتری رو در بیار و چند دقیقه ای صبر کن و یا با جامپر محل clear cmos .

مدل مادربردت رو لطفا بگو. شاید نیاز به اپدیت بایوس داشته باشی.

ویرایش شده توسط hamed_crazy
لینک به دیدگاه

سعی کن اول ویندوز عوض کنی، اگه درست نشد بایوس رو ریست کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه سیستم یهو هنگ کنه از پاورم میتونه باشه. اگه ولتاژهای پاور نوسان داشته باشه مشکل ساز میشه. پاورتون چیه؟

شاید پاور واسه سی پی یو جدید جوابگو نیست. موفق باشی :)

لینک به دیدگاه

اگه سیستم یهو هنگ کنه از پاورم میتونه باشه. اگه ولتاژهای پاور نوسان داشته باشه مشکل ساز میشه. پاورتون چیه؟

شاید پاور واسه سی پی یو جدید جوابگو نیست. موفق باشی :)

بله مشکل از پاور بود

پاور رو عوض کردم فعلا که اوکی شده

ممنون از همگی دوستان بابت نظراتشون .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...