رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب بین دو هدست 7.1 کاناله

ایمان شادکام
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

سلام دوستان، من بین دو هدست زیر گیر کردم!

1. Corsair Gaming H1500 Dolby 7.1 Gaming Headset

2. Razer Kraken 7.1 Chorma Sorround Usb Gaming Headset

چند نکته....

1.استفاده اصلی من گیم هست و بیشتر از این محدوده ی قیمت نمیخوام خرج کنم و اگر نه یک راست میرفتم سراغ Razer Tiamat ‎7.1.

2.‏ نمیدونم چرا هدست کورسیر Dolby‏ هست و هدست ریزر Surround، فرقشون چیه و برای گیم کدوم بهتره؟

4.‏ مادربردی که میگیرم قطعا از سری Z170‎ Gaming‏ هست و آیا کارت صدای آنبرد کاملا جوابگوی این هدست ها هست؟؟؟

از قدرت کامل هدست استفاده میکنه؟

دوستانی که از تجربه ی استفاده از این نوع هدست ها را دارند لطفا تجربشون را با بنده درمیون بگذارند.

سپاس گذارم و از اینکه نمیتونم مثبت بدم شرمندم چون با موبایل میام نت.

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

واقعا هیچ کس نظری نداره؟؟؟؟؟!

لینک به دیدگاه

ویرایش شد.

ویرایش شده توسط اشک سیاه
لینک به دیدگاه

Razer چون کلا محصولات گیمینگ میزنه فکر کنم بهتر باشه!

و این که کارت صدای خود مادربرد برای گیم کافیه 

همین دیگه :D

لینک به دیدگاه

بازم دم شما رو گرم دوست عزیز که حداقل توجهی کردی.

ممنون.

لینک به دیدگاه

درود

خیلی خلاصه بخوام بگم، اگه میتونید بودجه رو به 500 برسونید، steelseires H9 گبیرید حدود 500 تومن، با اختلاف 100 تومانی با کراکن، کاملاً ارزشش رو داره، و اگه نمیخواید بیشتر هزینه کنید، کورسایر.

اما دقیقتر، بین دو هدفونی که گفتید، اولاً هردو usb هستن پس هیچ فرقی نمیکنه که ساند آنبورد چی باشه و مهم نیست به کل !

کیفیت کلی هر دو کاملاً قابل قبول هست، ولی ریزر صدای بم و بیس نرم تری داره ولی در مقابل کورسایر صدای شفافتر و بیس کمی خشکی داره البته در مقابل ریزر. از نظر راحتی هم کورسایر راحتره.

هدفون H9 هم که پیشنهاد کردم، علاوه بر برتری در گیم، یک هدفن کاملاً مناسب موسیقی هم هست، که به خاطر شفافیت صدای خوب هست. ضمناً جز راحت ترین هدست ها هم محسوب میشه و به دلیل داشتن بالشتک های مخصوص، میشه گفت از دو مدل دیگه ایزوله تر هست و نشتی صدای زیادی نداره چه از داخل به خارج و چه برعکس.

ضمن اینکه این هدفون رو به صورت آنالوگ رو در صورت داشتن کارت صدای حرفه ایی میشه استفاده کرد که خب در این صورت به صورت استریو کار میکنه. که خب دلیلش اینه که هر 3 این هدفن ها چندکاناله مجازی هستن نه واقعی.

در ضمن در مورد تیامت هم من H9 رو باز ترجیح میدم. کلاً تو ریویو هایی که خوندم اکثر افراد سخت گیر، H9 رو تنها هدست بدرد بخور تو محصولات غیر حرفه ایی میدونن و گاهاً دیدم با بایرداینامیک هم مقایسش کردن ...

لینک به دیدگاه

درود

خیلی خلاصه بخوام بگم، اگه میتونید بودجه رو به 500 برسونید، steelseires H9 گبیرید حدود 500 تومن، با اختلاف 100 تومانی با کراکن، کاملاً ارزشش رو داره، و اگه نمیخواید بیشتر هزینه کنید، کورسایر.

اما دقیقتر، بین دو هدفونی که گفتید، اولاً هردو usb هستن پس هیچ فرقی نمیکنه که ساند آنبورد چی باشه و مهم نیست به کل !

کیفیت کلی هر دو کاملاً قابل قبول هست، ولی ریزر صدای بم و بیس نرم تری داره ولی در مقابل کورسایر صدای شفافتر و بیس کمی خشکی داره البته در مقابل ریزر. از نظر راحتی هم کورسایر راحتره.

هدفون H9 هم که پیشنهاد کردم، علاوه بر برتری در گیم، یک هدفن کاملاً مناسب موسیقی هم هست، که به خاطر شفافیت صدای خوب هست. ضمناً جز راحت ترین هدست ها هم محسوب میشه و به دلیل داشتن بالشتک های مخصوص، میشه گفت از دو مدل دیگه ایزوله تر هست و نشتی صدای زیادی نداره چه از داخل به خارج و چه برعکس.

ضمن اینکه این هدفون رو به صورت آنالوگ رو در صورت داشتن کارت صدای حرفه ایی میشه استفاده کرد که خب در این صورت به صورت استریو کار میکنه. که خب دلیلش اینه که هر 3 این هدفن ها چندکاناله مجازی هستن نه واقعی.

در ضمن در مورد تیامت هم من H9 رو باز ترجیح میدم. کلاً تو ریویو هایی که خوندم اکثر افراد سخت گیر، H9 رو تنها هدست بدرد بخور تو محصولات غیر حرفه ایی میدونن و گاهاً دیدم با بایرداینامیک هم مقایسش کردن ...

سلام دوست عزیز، ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیار من گذاشتین.

قبلا هم از یک فرد با تجربه شنیده بودم که هدست های Razer‏ بیس بالایی دارند و زیاد بدرد گیم نمی خورند چون از شفافیت صدا کم میکنند!

اگر بودجم رسید H9 میگیرم و اگر نرسید طبق گفته ی شما مدل Corsair H1500 که از Razer Kraken‏ بهتر هست میگیرم.

سپاس گذارم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...