رفتن به مطلب

راهنمایی در انتخاب برند SSD 120-128Gb با توجه به کیفیت قطعه!

SMHD
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
قصد خرید یک SSD 120-128Gb رو دارم که البته مدتیه دارم سرچ میکنم و از طریق همین انجمن و یکی دوتای دیگه اطلاعات مختصری دستگیرم شده.

این خرید به منظور گیم نیست و برای افزایش سرعت لود سیستم عامل و اجرای روانتر نرم افزارها خواهد بود بنابراین حالا یکی دو درصد اختلاف راندمان حرفه ای قطعا به چشم نخواهد اومد. اون چیزی که در درجه اول اهمیت با اولویت بسیار بالا مدنظرم هست طول عمر قطعه و کارکرد بدون اشکال اون هستش. و در درجه دوم قیمت!

سخت افزار سیستم :
MB: Giga H-97 gaming-3
CPU: intel core i5-4460
Ram: 2*8Gb kingstone hyper x fury 1866 ddr3
HDD: samsung 250gb 5400

نکته آخر اینکه طبیعتا دنبال بهترین برند با کیفیت و طول عمر بالا هستم . چیزی که ارزش پولی رو که قراره پرداخت کنم داشته باشه و برای یک کاربر خانگی پرکار توجیه داشته باشه. 

ممنون میشم از راهنمایی دریغ نفرمائیدgive_rose.gif

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من به شما، به ترتیب قدرت و اولویت کیفیت و طول عمر:

Samsung 850 Pro 128

Samsung 850 Evo 120

OCZ Vector 180 120

OCZ Vertex 460 120

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Samsung 850 Pro 128

Samsung 850 Evo 120

OCZ Vector 180 120

OCZ Vertex 460 120

دقیقا  :clapping:

منم اول و اخر بشما پرو سامسونگ رو پیشنهاد می کنم نهایتا اوو! :-?

لینک به دیدگاه

Samsung 850 Pro 128

Samsung 850 Evo 120

OCZ Vector 180 120

OCZ Vertex 460 120

ممنونم

فقط یه مسئله: با توجه به اینکه سامسونگ گارانتی درست و حسابی نداره و شرکتی یه چیزی ارائه میدن، امکان تقلبی بودن قطعه و یا تعمیری بودنش وجود داره یا نه؟

البته قصد دارم از فروشگاه معتبر تهیه کنم ولی بالاخره خیالم راحت باشه یا وسواس بیشتری به خرج بدم مهمه!!!

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

با سلام.

ssd از دید بنده قطعه ای نیست که نیازی به گاراتنی داشته باشه.مانند رم درصورت استفاده صحیح مشکلی براش پیش نخواهد آمد و اگر هم مشکلی برای پیش بیاد اصولا دلیلی داشته که گارانتی پوشش نخواهد داد.تعمیری هم با توجه به ساختارش فکر نمیکنم داشته باشه اصلا.هر 4 موردی که آقا آرمین اشاره کردن رو میتونین بدون نگرانی استفاده کنین و پیشنهاد بنده هم مثل دوستان evo 120gb هست.

لینک به دیدگاه

ممنونم

فقط یه مسئله: با توجه به اینکه سامسونگ گارانتی درست و حسابی نداره و شرکتی یه چیزی ارائه میدن، امکان تقلبی بودن قطعه و یا تعمیری بودنش وجود داره یا نه؟

البته قصد دارم از فروشگاه معتبر تهیه کنم ولی بالاخره خیالم راحت باشه یا وسواس بیشتری به خرج بدم مهمه!!!

بازم ممنون

دوست خوبم، قطعه تقلبی در این سطح از فن آوری روز دنیا وجود نداره. مثل این میمونه بگیم BMW یا BENZ تقلبی دربازار هست؟

به هر شکلی تهیه کنید قطعه اصله.

در مورد خرابی SSD های سری 850 سامسونگ هم پیشنهاد میکنم به Newegg سر بزنید، ببنید چند تا از خریداران سری 850 سامسونگ رو RMA کردند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...