رفتن به مطلب

کولر cpu با بودجه 400 تومن؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

دوستان یک کولر cpu می خوام بگیرم تا نهایت سقف 400 تومن. cpu 4690k هست.  من cpu رو اور کردم روی 4.4 با کولر hyper 212 + و درحالت idle دماهام متوسط 40 درجه است و در حالت لود سنگین روی 82. البته سیستم هدفم گیمه. و گرافیک هم gtx 970. 

این دما به نظرم زیاده و اینم بگم از خمیر chill factor III استفاده می کنم.

به نظرتون ارزش تعویض کولر رو داره!؟

کیس هم green infinity هست. با این مشخصات

PGO0O.jpg

این هم cpu-z فعلی

ENhZm.jpg

هدفم رکورد زدن نیستن. بهینه ترین کولری که می نونم بگیرم تا این نهایت سقف 400 هزار تومن چیه؟

air یا liquid بودن هم مهم نیست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کیس بنده هم همین مورد هست و متاسفانه واتر کولرهای بزرگتر از ۱۲۰ داخلش جا نمیشه

اما میتونید از ایر کولر های حرفه ای استفاده کنید که کارایی حتی بهتر از واتر ها دارن

دمای لودتون پس از چه مدتی و با چه نرم افزاری به ۸۲ میرسه؟

دمای بیکاریتون هم مقداری زیاد هست

دمای محیط چند درجه است؟

اگر هدفتون گیم هست به هیچ وجه نیاز به اور در این حد ندارید و اگر خیلی دنبال اور هستید نهایتا میتونید روی ۴ اوور کنید که بالطبع دماتون کاهش خوبی پیدا میکنه

Sent from my C6602 using Tapatalk

ویرایش شده توسط Operator
لینک به دیدگاه

دوست عزیز کیس بنده هم همین مورد هست و متاسفانه واتر کولرهای بزرگتر از ۱۲۰ داخلش جا نمیشه

اما میتونید از ایر کولر های حرفه ای استفاده کنید که کارایی حتی بهتر از واتر ها دارن

دمای لودتون پس از چه مدتی و با چه نرم افزاری به ۸۲ میرسه؟

دمای بیکاریتون هم مقداری زیاد هست

دمای محیط چند درجه است؟

اگر هدفتون گیم هست به هیچ وجه نیاز به اور در این حد ندارید و اگر خیلی دنبال اور هستید نهایتا میتونید روی ۴ اوور کنید که بالطبع دماتون کاهش خوبی پیدا میکنه

Sent from my C6602 using Tapatalk

نهایت تستی که گرفتم 15 دقیقده بوده و با نرم افزار heavy load بوده. تنها ترسی دارم اینکه cpu آسیب ببینه اگر این مقدار خوبه که چه بهتر. ولی دیدم از اهل فن هم سوال بپرسم ضرر نداره. ممنون از راهنماییت

لینک به دیدگاه

من کولر Noctua NH-D15 رو بهت پیشنهاد میکنم. 

به نظر من، یه تحقیق کوتاه درباره مزایا و معایب کولرهای هوایی و مایع بکن تا تصمیم گیری راحت تری داشته باشی. 

ولی اگر فقط گیم میزنی و سیستمت خیلی روشن نیست، همون کولر مایع بهتره ...

موفق باشی 

لینک به دیدگاه

این کولر داخل کیس دوستمون جا نمیشه عزیز دل

لینک به دیدگاه

با سلام،

دوست خوبم، تو رنج 400 تومن، پیشنهاد من به شما استفاده از این واترکولره: Corsair H80i GT High Performance Liquid CPU Cooler

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...