رفتن به مطلب

در دو کلام، زیبا و قدرتمند: مادربرد ASUS Maxumus VIII Extreme دیده شد + تصویر

Recommended Posts

qhfqo53ng1jxligxp6pa.jpg

عکس بالا با کیفیت بالاتر

با نزدیک شدن به زمان معرفی رسمی مادربرد Maximus VIII Extreme ، شرکت ASUS نیز امروز این مادربرد قدرتمند و همه فن حریف را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد. این مادربرد که پرچمدار تمامی شرکت ASUS بین تمامی مادربردای این شرکت در سوکت LGA1151 نیز محسوب می شود، از چیپست Z170 و تمامی قابلیت ها و تکنولوژی های انحصاری و غیر انحصاری شرکت ASUS و Intel بهره مند می باشد.

اندازه این مادربرد، ATX است، ولی تقریباََ به پهنای مادربردهای E-ATX را دارد. این برد از نظر طراحی ظاهری، به سایر برادرای خود، بخصوص مادربرد Maximus VIII Hero تشابه دارد، ولی بجای استفاده از تم سیاه-قرمز که در تمامی محصولات گیمینگ شرکت ASUS (و صدالبته تمامی شرکت های فعال در حوضه IT) از تم سیاه-نارنجی طلایی استفاده می کند. این عامل باعث شده تا حتی از نظر ظاهری نیز، این مادربرد از سایر مادربردهای هم رده خود، متمایز باشد. البته باید اقرار کرد که از نظر مشخصات نیز، مادربرد Maximus VIII Extreme ویژه می باشد. همچنین شرکت ASUS کارت گرافیک GTX 980 Ti MATRIX Platinum را نیز در کنار مادربرد مذکور قرار داده و متأسفانه، هیچ گونه اطلاعاتی از مشخصات آن منتشر نشده. قابل ذکر است که این کارت گرافیک نیز همانند مادربرد Maximus VIII Extreme از تم سیاه-نارنجی طلایی استفاده می کند

نوبتی باشد نوبت مشخصات مادربرد است. مادربرد Maximus VIII Extreme توسط یک کانکتور 24 پینی ATX ، یک کانکتور 8 پینی EPS و یک کانکتور 4 پینی ATX تغذیه می شود. مدار رگولاتور ولتاژ 16 فازی آن، وظیفه ی تغذیه ی پردازنده را دارد. این مادربرد به 4 شکاف نصب ماژول رم DDR4 بهره مند شده و می تواند تا ظرفیت 64 گیگابایت رم DDR4 دو کاناله را پشتیبانی کند. شکاف های اتصال کارت توسعه نیز برابر 4 شکاف PCI-Express 3.0 x16 (سه شکاف مستقیماََ به پردازنده ارتباط می یابند. شکاف آخری نیز به کنترلر هاب پلتفرم یا PCH متصل می گردد) و دو شکاف PCI-Express 3.0 x1 است.

شرکت ASUS در مادربرد Maximus VIII Extreme از یک شکاف U.2 با سرعت 32 گیگابیت بر ثانیه (از این درگاه برای اتصال درایو حالت جامد شرکت Intel استفاده می کنند)، یک شکاف M.2 با سرعت 32 گیگابیت بر ثانیه، دو درگاه SATA-Express با سرعت 16 گیگابیت بر ثانیه و 8 درگاه SATA 3 با سرعت 6 گیگابیت بر ثانیه، برای اتصال دستگاه های ذخیره سازی استفاده کرده است. این شرکت در بخش ارتباط بی سیم و شبکه ای نیز سنگ تمام گذاشته و این مادربرد را به یک گیرنده ولی فای 802.11ac ، بلوتوث نسخه 4.0 و درگاه Gigabit Ethernet مجهز کرده است. قابل ذکر است که سه مورد مذکور از کنترلر شرکت Intel استفاده می کنند.

برای سیستم صوتی مادربرد نیز، شرکت ASUS از نسخه جدید صدای آنبرد SupermeFX که به بیشتر تکنولوژی های کارت صداهای شرکت ASUS نیز مجهز است، یاری گرفته. این شرکت بصورت مجزا یک پنل 5.25 اینچی برای کنترل صدای سیستم و اتصال جک هدفون و میکروفون نیز به همراه مادربرد، در اختیار خریدار قرار می دهد. مادربرد Maximus VIII Extreme همچنین یک کلید برای فعال کردن حالت اورکلاک و سویچ بین دو بایوس استفاده می کند.

منبع: techpowerup

مترجم: مجتبی حیدرزاده

ویرایش شده توسط مجتبی حیدرزاده
لینک به دیدگاه

ممنون از خبر

صد درصد اگر بخوام به 1151 کوچ کنم مقصدم این مادر برد هست 

فوق العاده زیباست

عاشق مادربرد های سری راگ ایسوسم مخصوصا اکستریم ها  :x  @};-

ویرایش شده توسط Operator
لینک به دیدگاه

خیلی جذابه...

تم ROG نداره، اما حداقل رنگ و لعابش بهتر از اون کیک توت فرنگیه G1 Gaming گیگابایته.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی جذابه...

تم ROG نداره، اما حداقل رنگ و لعابش بهتر از اون کیک توت فرنگیه G1 Gaming گیگابایته.

من گفتم اشناس نگوکجا دیده بودم...  :laughing:  :clapping:

لینک به دیدگاه

خیلی جذابه...

منم قبلا گفته بودم که فقط نگاه محصولات ایسوس به کل گیگا میارزه (که البته طرفداراش لطف کردن با منفی از ما پذیرایی کردن!)

ولی نمیدونم چرا Thermal Armor رو از روی Maximusها حذف کرده که جدا از کارایی خنک کنندگی که داشت ظاهر جذابتری

بهش میداد!

لینک به دیدگاه

g1 گیگا خیلی قشنگتر و با ابهت تره . این ایسوس رنگش عین اب دهن مرده میمونه

لینک به دیدگاه

منم قبلا گفته بودم که فقط نگاه محصولات ایسوس به کل گیگا میارزه (که البته طرفداراش لطف کردن با منفی از ما پذیرایی کردن!)

ولی نمیدونم چرا Thermal Armor رو از روی Maximusها حذف کرده که جدا از کارایی خنک کنندگی که داشت ظاهر جذابتری

بهش میداد!

كلا" Thermal Armor ذاتا" چند تا مشكل داره، كه نبودنش بهتر از بودنشه.

اولين مشكلش تجمع هواى گرم در زير پوسته ى پلاستيكى و عدم تهويه است. گرما قاتل قطعات الكترونيكيه، باز بودن روى مدار باعث دفع راحتتر گرماست، اما اگر روى آن پوشانده شود گرما دائم اطراف مناطق حساس مادربرد تجمع مى كند و از عمر مادربرد كاسته مى شود.

ايسوس به دليل همين مشكل يك عدد فن كوچك رو به سرى TUF اضافه كرد، اما خوب چه كاريه، از اول Armor نمي بنديم كه به فن هم نيازى نباشه. ضمن اينكه فن گذاشتن باعث تجمع گرد و غبار زير Armor‌ مى شود.

مطلب بعدى، باز و بسته كردن اين Armor است كه گاهى كاربران رو اذيت ميكنه.

مشكل بعدى پوشانده شدن LED هاى نشانگر سنسور هاى بخش هاى مختلف است كه بدون Armor‌ بهتر و راحت تر ديده مى شوند.

خلاصه به نظرم، على رغم زيبايى كه به ارمغان مياره، داشتن Armor كلا" چيز جالبى نيست.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کیک توت فرنگی :laughing:

آب دهن مرده =))

-----------------------

فکر می کنم ترکیب این مادربرد و گرافیک در کیس های رنگ گان متال nzxt مثل مدل های 820 و 630 ترکیب زیبایی می شه.

http://hothardware.com/ContentImages/Article/1960/content/big_nzxt-phantom-820-12.jpg.ashx?maxwidth=980&maxheight=980

http://www.techpowerup.com/img/13-01-08/97c.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود ،

چند وقته درگاه های PCI منقرض شدن ؟ :D

لینک به دیدگاه

درود ،

عصر بخير مهيار جان،

تقريبا" از سال 2013 منقرض شدند،

راستى تا 4 ماه ديگه وارد سال 2016 ميشيم.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عصر بخير مهيار جان،

تقريبا" از سال 2013 منقرض شدند،

راستى تا 4 ماه ديگه وارد سال 2016 ميشيم.

ممنون آرمین جان ،

فکر کنم باید سیستم رو ارتقاء بدم ، چون هنوز دارم از یک Phenom x3 که ساخت 2008 هست استفاده میکنم :D

از وقتی گیم نزدیم دیگه ارتقاء سخت افزار هم لازم نشد :D

لینک به دیدگاه

درود ،

توی بردهای رده‌بالا مدتهاست غایب‌اند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عجب مین برد خفنی زده ایسوز! عاشق مین برد rog ایسوزم. راستی بچه ها این مین بردم Oc-Panel داره مثل سری های قبل؟

لینک به دیدگاه

عجب مین برد خفنی زده ایسوز! عاشق مین برد rog ایسوزم. راستی بچه ها این مین بردم Oc-Panel داره مثل سری های قبل؟

والا ایسوس OC Panel 2 رو معرفی کرده اما احتمال زیاد همراه مادربرد نباشه و به صورت جداگانه عرضه بشه.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

واقعا خوشگله ولی انقدر این ایسوس به من ضرر مالی زده که دیگه سمتش نمیرم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...