رفتن به مطلب

خرید سیستم برای کار سه بعدی در مکس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید

من خیلی توی انجمن گشتم متاسفانه مطلبی که کام رو راه بندازه پیدا نکردم ما یه دفنر معماری داریم که برای طراحی نما و سه بعدی سازی از 3دی مکس استفاده میکنم و با وی ری رندر میگیریم الان سرعت رندر پایین هستش حداقل 40 دقیقه الان دنبال سیستمی می گردم که بتونم این زمان رو کاهش بدم نظر دوستان رو در مورد سیستمی که صرفا برای رندر عکس در حد کار های نمای خارجی و داخلی ساختمان باشه و تا سقف 2 میلیون تومان رو معرفی کنن ممنون میشم

لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید

من خیلی توی انجمن گشتم متاسفانه مطلبی که کام رو راه بندازه پیدا نکردم ما یه دفنر معماری داریم که برای طراحی نما و سه بعدی سازی از 3دی مکس استفاده میکنم و با وی ری رندر میگیریم الان سرعت رندر پایین هستش حداقل 40 دقیقه الان دنبال سیستمی می گردم که بتونم این زمان رو کاهش بدم نظر دوستان رو در مورد سیستمی که صرفا برای رندر عکس در حد کار های نمای خارجی و داخلی ساختمان باشه و تا سقف 2 میلیون تومان رو معرفی کنن ممنون میشم

درود

سیستم کامل تا 2 میلیون یا فقط کیس ؟

لینک به دیدگاه

سلام فقط کیس اگر اختلاف فاحشی بین قطعات باشه از لحاظ زمان کار کرد و رندر تا سقف 3 میلیون تومان هم میتونم هزینه کنم

لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید

CPU:Intel Core i7 980X

Mobo:ASUS P6T

Ram:3x2GB DDR3 1333 CL7

VGA:GTX460

HDD:2x500GB samsung F3

Power:Green 685W

Case:Green Magnum II

ODD:Samsung

ویرایش شده توسط Maximus
لینک به دیدگاه

دوست گلم معمولا در رندر CPU خیلی تاثیر گذاره و به همین دلیل فکر میکنم دوستان CPU قوی رو بهتون پیشنهاد دادن با قیمت حدودا 1350 تومان .

لینک به دیدگاه

شما

cpu i7 930

گرافیک quadro 4000or 5000

بگیر حالشا ببر ولی خوب تازه اومده باید صبر کنی

لینک به دیدگاه

در کل برای رندر شما میتونید از کارتهای ATI FireGL , Quadro استفاده کنید که برای رندر ساخته شدن ولی در ایران با قیمتهای فضایی به فروش میرسن در موردشون تحقیق کنید بد نیستش در ضمن تا چند وقت دیگه کارتهای Quadro ما هم از راه میرسه

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

ایا این قطعات مناسب هستن به این نتیجه رسیدم سقف مای رو ببرم بالا یعنی حدود 3500

cpu:

]Intel® Core™ i7-970 Processor

(12M Cache, 3.20 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI]

ram:

CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600- (3x2GB

Vga:

نتونستم مدلی رو انتخاب کنم ولی تا سقف 900 گزاشتم کنار یکی از مدل های کوادرو رو بگیرم اکر مدلش رو بگین ممنون میشم (راستی این ویو پورت چی میکنه !!!)

psu:

green 1250 w

M.B

ASUS - P6T Deluxe

coller:

تا سقف 120 مدلش رو نمیدونم

HDD:

2X SAMSUNG F3 - 500GB / RAID 0

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...