رفتن به مطلب

بهترین ورژن ویندوز 10

*sajjad*
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

کدوم ورژن از ویندوز 10 بهتره و مشکلاتش رفع شده؟؟؟

آپدیت هایی که باید از طریق اینترنت انجام بشه کم تره؟؟

یکم درباره ی نصبش توضیح بدید لطفا .

بعد از نصب باید آپدیت بشه؟؟؟ حدودا چند مگ؟؟

لینک به دیدگاه

من نسخه انترپرایز از سایت p30download گرفتم.عالی هستش در صورتی که نسخه پرو از همین سایت به شدت اذیت میکرد

لینک به دیدگاه

سلام

کدوم ورژن از ویندوز 10 بهتره و مشکلاتش رفع شده؟؟؟

آپدیت هایی که باید از طریق اینترنت انجام بشه کم تره؟؟

یکم درباره ی نصبش توضیح بدید لطفا .

بعد از نصب باید آپدیت بشه؟؟؟ حدودا چند مگ؟؟

درود .. پیشنهاد من نسخه PRO هست ..

نسخه بالاتر مثل Enterprise قابلیت هایی داره که اصلا برای یک کاربری خانگی بکارتون نمیاد ...

نسخه هایی که در سایت های ایرانی هست اکثرا یکی هستن .. و کامل 

من نسخه PRO از خود سرور میکروسافت دانلود کردم .. چندتا باگ کوچیک داره

من نسخه انترپرایز از سایت p30download گرفتم.عالی هستش در صورتی که نسخه پرو از همین سایت به شدت اذیت میکرد

درود

امکانش هست چند مورد از مشکلات رو اعلام بفرمایید ..

همونطور که بالا ذکر کردم .. احساس میکنم نسخه ای که از خود میکروسافت دانلود کردم با اینکه آپدیت کامل انجام دادم بازم باگ هایی داره .

لینک به دیدگاه

نسخه بالاتر مثل Enterprise قابلیت هایی داره که اصلا برای یک کاربری خانگی بکارتون نمیاد ...

درود

همونطور که بالا ذکر کردم .. احساس میکنم نسخه ای که از خود میکروسافت دانلود کردم با اینکه آپدیت کامل انجام دادم بازم باگ هایی داره .

میشه چند تا از قابلیت هاش رو بگید که بدرد کاربر معمولی نمیخوره؟؟؟

لینک به دیدگاه

میشه چند تا از قابلیت هاش رو بگید که بدرد کاربر معمولی نمیخوره؟؟؟

post-19588-0-58981000-1442437923_thumb.png

ویندوز 10 اینترپرایس صرفا برای کمپانی های بزرگ نوشته شده .. چندتا قابلیت حذف و چندتا اضافه شده ..

مثلا شما در ویندوز 10 اینترپرایس Remote desktop ندارید .. ولی بجاش Direct Access دارید که با فراهم کردن بسترش .. میتونید در هر زمان و مکان به سیستمتون کانکت بشید .. و مدیریت کنید ..

یا قابلیت Branchcache که به طور خودکار مثلا اطلاعات شرکت شما روی هاست یا سرور پشتیبان ذخیره میشه .. که هم راحت تر بشه بهش دسترسی داشت که اینکار باعث کم شدن ترافیک داخلی شرکت میشه .. هم زودتر به فایل مورد نیاز دسترسی دارید . و خیالتون راحته که همیشه یه نسخه پشتیبان دارید ..

این رو دقیقا نمیدونم .. شنیدم که Emulator ها روی نسخه اینترپرایس کار نمیکنند .. و شما باید از برنامه خود ویندوز استفاده کنید !  مثل VMware

اگر جایی اشتباه کردم .. خوشحال میشم اساتید عزیز ایراد بنده رو بگیرن تا ما هم درسی بیاموزیم  @};- 

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

درود.

این لیست امکانات هر نسخه هست خودت مقایسه کن داداش.

به نظر من که نسخه اینترپرایز از همه کاملتره (خودمم همین نسخه رو گرفتم) و شما که میخوای بگیری همینو بگیر به هرحال شما که داری

دانلود میکنی و احتمالا میخوای کرکش کنی پس بابت امکانات اضافی لازم نیست هزینه ای بدی! اگر میخوای لایسنس اصلی استفاده کنی نسخه Pro رو بگیر.

ndfxlzin5x6vzq6cxfqm_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

درود.

این لیست امکانات هر نسخه هست خودت مقایسه کن داداش.

به نظر من که نسخه اینترپرایز از همه کاملتره (خودمم همین نسخه رو گرفتم) و شما که میخوای بگیری همینو بگیر به هرحال شما که داری

دانلود میکنی و احتمالا میخوای کرکش کنی پس بابت امکانات اضافی لازم نیست هزینه ای بدی! اگر میخوای لایسنس اصلی استفاده کنی نسخه Pro رو بگیر.

ndfxlzin5x6vzq6cxfqm_thumb.jpg

نه دوست عزیز دانلود نمیکنم میخوام از بازار بخرم.

لینک به دیدگاه

درود

یکی از ضایعترین مشکلات در گیر بودن صد در صدی هارد دیسک بود و کرش های پی در پی استور و ....

لینک به دیدگاه

یکی از ضایعترین مشکلات در گیر بودن صد در صدی هارد دیسک بود و کرش های پی در پی استور و ....

مشکل من با Pin To Start هست .. حتما باید یکبار لاگ اوت کنم یا Explorer.exe رو ببندم دوباره باز کنم تا تغیر اعمال شه :wacko:

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

با سلام

نسخه نهایی ویندوز 10 پرو رو رو لپ تاپ لنوو نصب و بررسی کردیم

سرعت عمل کرد مناسبی در هنگام بوت و همچننن در اجرای برنامه داشت ولی با اینکه کارت های کرافیک به درستی نصب بودن و همچنین از اخرین اپدیت در اجرای موزیلا فایرفاکس گاهی اوقات با مشکل برمی خورد و همچنین در اجرای چندین نرم افزار با هم

در کل روال کار خوبی داشت

ولی پیشنهاد میشه در صورتی که از سیستم مناسبی استفاده می کنید  از نخسه کامل وEnterprise استفاده کنید

و همچنین نسخه پرو برای کاری روز مره و عادی بسیار مناسب هست

سرعت اینترنت با توجه به لپتاب تست شده مناسب و راضی کننده بود

ولی مشکل اصلی در اجرای برنامه موزیلا که مجدد در حال بررسی هستیم که ببینم مشکل از کجاست

لینک به دیدگاه

سلام

پیشنهاد بنده نسخه Enterprise است چون تو نسخه ویندوز 10 Enterprise پایدارتر و بهتره

شما نسخه جدیدو که Windows 10 Enterprise Version 1511 Build 10586 باشه رو از اینجا دانلود کن:

http://soft98.ir/os/windows-10/16142-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-10-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C.html

و واسه این بیلدم آپدیت های منتشر شده که باید دانلود و نصب کنی از اینجا می تونی بگیری:

http://forum.soft98.ir/showthread.php?t=57754&page=133&p=684612#post684612

موفق باشی :x

لینک به دیدگاه

من با نسخه پرو یه مشکلی دارم که به صورت خودکار محافظ صفحه یا اسلیپ عمل نمیکنند.

قبلا وقتی چیز های که به پورت های usb 2 وصل بود جدا میکردم  این مشکل حل میشد ولی الان دیگه نه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من Enterprise گرفتم مشکلی ندارم آپدیتهاشم از طریق خود ویندوز گرفتم

خود ویندوز از سایت soft98.ir گرفتم

اینو بگیر که همه ورژن ها رو داره http://soft98.ir/os/windows-10/17807-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-10-aio.html

لینک به دیدگاه

بنده هم ویندوز 10 نسخه اینترپرایز نصب کردم خیلی خوبه و عالی کار میکنه

یکی از دوستان توی همین فروم لینک دانلودش رو گذاشته بودن

خواستین بگید که براتون لینک بذارم :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نسخه انترپرایز یه سری مشکلات داره:

• اولا برخی قابلیت های اضافی جز مصرف کردن رم و پردازنده هیچ خاصیتی ندارن (خصوصا سرویس ها)
  • دوما معمولاً بروزرسانی ها دیرتر برا انترپرایز منتشر میشه
  • سوما برخی نرم افزارها که برای استفاده خانگی هستن رو انترپرایز نصب نمیشه (تجربه اش رو داشتم یه نرم افزار گران قیمت بود میگفت فقط استفاده خانگی)
  • چهارماً هیچ برتری یا قابلیت خاصی نسبت به پرو نداره.
  • پس برای پی سی همون پرو عالیه و انترپرایز هیچ چیز اضافی بدرد بخوری نداره

برای لپ تاپ هم نسخه هوم بهتره چون قابلیت های اضافی به دردنخور کمتری داره و سبک تر و روان تره که به دوام بیشتر باتری منجر میشه. نسخه هوم هیچ کمبود خاصی نداره.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

پرو انتخاب و نصب کردم، هیچ مشکلی هم ندارم. و هرگز سراغ اینترپرایز نمیزنم.

وقتی با ویندوز 7 اورجینال نسخه Ultimate (که بهترین نسخه بود) بخواهید به ویندوز 10 آپگرید کنید، خود مایکروسافت ویندوز 10 پرو رو توصیه و اکتیو رایگان میکنه براتون.

کاربرد نسخه Enterprise مشخصه و برای کاربر خانگی و حتی گیمر حرفه ای Pro بهترین گزینه س.

ضمن اینکه با توجه به اینکه در ایران ویندوز رایگانه پس نسخه Home به هیچ وجه توصیه نمیشه

در نهایت انتخاب با شماست ولی Pro رو توصیه میکنم

لینک به دیدگاه

نسخه انترپرایز یه سری مشکلات داره:

• اولا برخی قابلیت های اضافی جز مصرف کردن رم و پردازنده هیچ خاصیتی ندارن (خصوصا سرویس ها)
  • دوما معمولاً بروزرسانی ها دیرتر برا انترپرایز منتشر میشه
  • سوما برخی نرم افزارها که برای استفاده خانگی هستن رو انترپرایز نصب نمیشه (تجربه اش رو داشتم یه نرم افزار گران قیمت بود میگفت فقط استفاده خانگی)
  • چهارماً هیچ برتری یا قابلیت خاصی نسبت به پرو نداره.
  • پس برای پی سی همون پرو عالیه و انترپرایز هیچ چیز اضافی بدرد بخوری نداره

برای لپ تاپ هم نسخه هوم بهتره چون قابلیت های اضافی به دردنخور کمتری داره و سبک تر و روان تره که به دوام بیشتر باتری منجر میشه. نسخه هوم هیچ کمبود خاصی نداره.

نکته:

اگر به رمزگذاری درایوها نیاز دارید، در نسخه ی خانگی نیست.

لینک به دیدگاه

سلام

همنطور که گفتم نسخه Enterprise پایدارتره درسته pro خوبه ولی طبق چیزی که تو سایت ها گفتن و همینطور سایت سافت 98 نسخه Enterprise پایدار و بهتره ولی تو ویندوز قبلی یعنی 8 و 8.1 pro توصیه میشه ولی این ویندوز 10 به کل فرق کرده

موفق باشین :x :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...