رفتن به مطلب

سلام کمک در پیدا کردن پسوورد فایل رار

namjou
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من چند روز پیش دو تا فایل دانلود کردم که وفتی میرم داخلش پسوورد میخوا و یه فایل تکست هم هست که نوشته پسوورد رو از کجا دان کنم 

You need a password for this file, you can download the password from here:

http://uploadsnack.com/mGKRJU

or

http://uploadsnack.com/RCCln3

We decided to limit the downloads for this file, so only those who will follow the next steps will have acces to it, that's why we're asking to complete a short survey before you can download the password.
After you complete the survey the download will automatically begin.
Thank you for your support!

ولی من هرچی مراحل رو پیش میرم کمتر به نتیجه میرسم لطفا کمکم کنید 

لینک به دیدگاه

سلام 

ببخشید میتونی بگی چه فایلی هست !؟

لینک به دیدگاه

به نطر از سایت های سره کاری دانلود کردین فایلهاشون هم fack هستن ! فایلی که دانلود کردین حتی اگه پسوودش رو هم پیدا کنین  اون فایل مدنظر شما نیست .

لینک به دیدگاه

به نطر از سایت های سره کاری دانلود کردین فایلهاشون هم fack هستن ! فایلی که دانلود کردین حتی اگه پسوودش رو هم پیدا کنین  اون فایل مدنظر شما نیست .

دقیقا احتمال چنین چیزی هست ... من سرویس شدم تا بتونم رمز اینجور فایل ها رو پیدا کنم ولی فقط عمرم رو تلف کردم ... هزار و یک روش امتحان کردم ولی سرکاری بود  :laughing:

لینک به دیدگاه

اگه بگی چه فایلی هست، شاید بشه حدس زد که سرکاری هست یا نه ! 

ولی معمولا فایل های که نیاز به تکمیل کردن survey هست، کلا سرکاری هست و خیلی دنگ و فنگ داره

لینک به دیدگاه

ببین از این چیزی دستگیرت می شه: http://tools.netfixed.ir/zip-cracker/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنده هم چنین مشکلی دارم، یه لایسنس اورجینال کسپرسی خودم رمز گذاشتم اما متاسفانه یادم نیست! سرویس های آنلاین مختلفی رو تست کردم همه اش سر کاری بود، میمونه روش Brute force که موفقیت اون به پیچیدگی رمز برمیگرده، اگه رمز ساده باشه خیلی زود اگه پیچیده باشه ممکنه ماه ها و سالها.....

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

من بازی undergrund 2 و یک رو دانلود کردم با تورنت ولی وقتی پوشه رو باز کردم دیدم رمز میخواد و یه فایل تکست که ااسم سایت توش بود 

لینک به دیدگاه

من یه عمره دنبال پیدا کردن رمز های فایل های رار  هستم اما چنین روش نرم افزاری وجود نداره
فقط هکرها میتونن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...