رفتن به مطلب

مشکل در نصب بازی Metal Gear Solid 5 - The Phantom Pain و Mad Max نسخه ریپک FitGirl

RiCaRoS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

Metal.Gear_.Solid_.V.The_.Phantom.Pain_.

Mad.Max_.Cover_.www_.Download.ir_.jpg

یه چند روز پیش دانلود ها اومد Metal Gear Solid 5 - The Phantom Pain و Mad Max رو برای پی سی گذاشت و ما هم با شور و ذوق دانلودش کردیم نسخه FitGirl رو.

خود دانلود ها گفته بود که این نسخه بهتره و معتبر تر از بلک باکسه ، حجم Metal Gear حدود 12 گیگ بود ، Mad Max هم 5 گیگ

آقا ما اینو نشستیم شبانه دانلودش کردیم

با اشتیاق زیاد اومدیم نصب کنید نه آقا نمیشه هر کاری کردیم نمیشه

یا همون اول ارور unarc میده یا 50 درصد میره ما رو امیدوار میکنه ولی باز ارور میده

3 روز نتونستم نصبشون کنم ، هر چی هم فحش اومده بهشون دادم که من رو تو این چند روزه بیچاره کردن

از اساتید میخوام بیزحمت کمک کنن ، چیکار کنم ؟ چه مشکلی هست و ... ؟

ویندوز بنده سون 64 بیت هست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما 100% در هنگام دانلود مشکلی پیش اومده که باعث شده فایل ها خراب بشن چون خودم هر 2تا بازی رو از همین سایت دانلود کردم و بدون مشکل دارم بازی میکنم

شما فایل های rar رو repair کنید درست میشه اون بیچاره ها که گناهی نکردن ! 

البته اگر فقط در زمان نصب مشکل دارین میتونه مشکل دیگه ای هم باشه

در ضمن این 2نسخه چون خیلی فشرده شدن در هنگام نصب هم زمان زیادی طول میکشه و هم فضای زیادی حدود 70-80 گیگ برای mad max فضا میخواد

ویرایش شده توسط mitternacht
لینک به دیدگاه

اقا معذرت میخوام واسه اسپم اما مه یه سوالی داشتم ، این نسخه ی fatgirl واقعا فرقی با نسخه ی اصلی نداره ؟ یعنی مطمئن باشیم ؟

لینک به دیدگاه

من هر 2 نسخه Fitgirl رو دانلود کردم بعد از نصب حجم هر 2 بازی درست بود و بازی کامل بود اما برای نصبش واقعا سیستم قوی نیاز هست !

واسه من حدود 2 ساعت نصبش طول کشید !

ویرایش شده توسط Monk
لینک به دیدگاه

اقا معذرت میخوام واسه اسپم اما مه یه سوالی داشتم ، این نسخه ی fatgirl واقعا فرقی با نسخه ی اصلی نداره ؟ یعنی مطمئن باشیم ؟

سلام

نه هیچ فرقی نداره این گروه فوقلاده کار میکنن تا حالا هرچی دانلودکردم مشکلی ندیدم 

فقط بایدصبورباشی چون زیاددطول میکشه :D

ویرایش شده توسط Legacy of Kain
لینک به دیدگاه

سلام...

بازی رو در یک درایو دیگه با فضای خالی ۷۰گیگ بجز درایو C نصب و امتحان کنین… باید درست بشه.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

Metal.Gear_.Solid_.V.The_.Phantom.Pain_.

Mad.Max_.Cover_.www_.Download.ir_.jpg

یه چند روز پیش دانلود ها اومد Metal Gear Solid 5 - The Phantom Pain و Mad Max رو برای پی سی گذاشت و ما هم با شور و ذوق دانلودش کردیم نسخه FitGirl رو.

خود دانلود ها گفته بود که این نسخه بهتره و معتبر تر از بلک باکسه ، حجم Metal Gear حدود 12 گیگ بود ، Mad Max هم 5 گیگ

آقا ما اینو نشستیم شبانه دانلودش کردیم

با اشتیاق زیاد اومدیم نصب کنید نه آقا نمیشه هر کاری کردیم نمیشه

یا همون اول ارور unarc میده یا 50 درصد میره ما رو امیدوار میکنه ولی باز ارور میده

3 روز نتونستم نصبشون کنم ، هر چی هم فحش اومده بهشون دادم که من رو تو این چند روزه بیچاره کردن

از اساتید میخوام بیزحمت کمک کنن ، چیکار کنم ؟ چه مشکلی هست و ... ؟

ویندوز بنده سون 64 بیت هست

اگه مشکلت باUnarc.dll هست دانلود کن وبریز تو SysWOW64 وبعد بازی را بنصب

لینک به دیدگاه

مشکل من در نصب بازی هست

سخت افزارمم زیاد ضعیف نیست

بنده 6 ساعت صبر کردم برای متال گیر

بیشتر هم متال گیر برام مهم تره

تا 52 درصد میره ولی دیگه همونجا وایمیسته

لینک به دیدگاه

مشکل من در نصب بازی هست

سخت افزارمم زیاد ضعیف نیست

بنده 6 ساعت صبر کردم برای متال گیر

بیشتر هم متال گیر برام مهم تره

تا 52 درصد میره ولی دیگه همونجا وایمیسته

من بازی MAD MAX نسخه FitGirl رو گرفتم و راحت نصب شد بعد از نصب بازی حجمش شده 32 گیگ یعنی حجم واقعیه بازی بعدش فقط کرک 3DM ورژن 3 رو ریختم و بازی راحت اجرا میشه  الانم کلی مرحله رفتم باید بگم بازیش خیلی قشنگه از دستش نده.

دوست عزیز شما توی یک درایور دیگه بازی رو نصب کنید که 32 گیگ فضا برای نصب بازی داشته باشه چون بازی بعد از نصب حجمش میشه 32 گیگ.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...