رفتن به مطلب

خریدار ASUS GTX 970 DCII OC STRIX 4GB GDDR5

M.Rasmus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست خریدار کارت گرافیک ASUS GTX 970 DCII OC STRIX 4GB GDDR5  هستم ..!! 

ترجیحا گارانتی داشته باشه و اور نشده باشه ..!

بنده یه کارت ASUS  GTX  980 DCII OC STRIX  4GB  GDDR5  کاملا سالم و تمیز با کارکرد حدود 4...3 ماه و با گارانتی سازگار ارقام (استارت گارانتی 2015-03-02 و پایان 2017-09-02 هست) دارم و با کارت فوق معاوضه میشود ..!!

ویرایش شده توسط M.Rasmus
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز وقت بخیر

من یه Asus GTX 970 Strix دقیقا همون چیزی که نیاز داشتید رو دارم با گارانتی و متعلقات کامل جعبه اوور هم نشده فقط در حد همین Boost خود کارت گرافیک به صورت اتومات اوور شده هستش و بنده شخصا هیچ دستی به کارت نزدم

فقط یه سوالی داشتم اونم این که علت تعویضشو اگر ممکنه بهم بگید و سایر مشخصات کارت (عکس + متعلقات جعبه و کارت گارانتی و سریال دستگاه + سریال روی جعبه) رو برام خصوصی کنید

با تشکر فراوان

یا حق

ویرایش شده توسط ʀᴏɢ⌉ ᴍᴀʜʏᴀʀ⌋
لینک به دیدگاه

سلام. من دارم و به هیچ وجه هم اوور نشده. گارانتی سازگار هم نزدیک 2 سال داره. فقط قیمت سر رو بفرمایید ممنون میشم. جسارتا قصد از تعویض رو هم بفرمایید.

ویرایش شده توسط AliSSnake
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز وقت بخیر

من یه Asus GTX 970 Strix دقیقا همون چیزی که نیاز داشتید رو دارم با گارانتی و متعلقات کامل جعبه اوور هم نشده فقط در حد همین Boost خود کارت گرافیک به صورت اتومات اوور شده هستش و بنده شخصا هیچ دستی به کارت نزدم

فقط یه سوالی داشتم اونم این که علت تعویضشو اگر ممکنه بهم بگید و سایر مشخصات کارت (عکس + متعلقات جعبه و کارت گارانتی و سریال دستگاه + سریال روی جعبه) رو برام خصوصی کنید

با تشکر فراوان

یا حق

سلام دوست عزیز .

پخ شد ..!

لینک به دیدگاه

سلام. من دارم و به هیچ وجه هم اوور نشده. گارانتی سازگار هم نزدیک 2 سال داره. فقط قیمت سر رو بفرمایید ممنون میشم. جسارتا قصد از تعویض رو هم بفرمایید.

سلام دوست عزیز .

پخ شد ..!

لینک به دیدگاه

بنده یه کارت ASUS  GTX  980 DCII OC STRIX  4GB  GDDR5  کاملا سالم و تمیز با کارکرد حدود 4...3 ماه و با گارانتی سازگار ارقام (استارت گارانتی 2015-03-02 و پایان 2017-09-02 هست) دارم و با کارت فوق معاوضه میشود ..!!

لینک به دیدگاه

قیمت فروش کارت با توجه به قیمت نوش تو سایت لیون 2389 هست و با کثر 25 درصد 1790 هست...!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...