رفتن به مطلب

مقایسه ssd سامسونگ 256 گیگ 840 pro با 250 گیگ 850 evo

R.Z
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان 

میخوام برای لپ تاپم ssd بزارم بین سامسونگ 256 گیگ 840 pro با 250 گیگ 850 evo گیر کرده ام یکی از دوستان تو انجمن دست دو پرو 840 رو 395 گذاشته و اکبند ایوو 850 هم حدود 385 تومانه .

مقایسه ها تو سایتها رو هم دیدم اما به علت نا اشنایی چیزی سر در نیاوردم. 

ممکنه راهنمایی کنید کدامش بهتره؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چیزی که معلوم هست 850 جدیدتر هست پس باید بهتر باشه ولی چون اون مدل Pro هست مقداری سرعتش بالاتر هست  و عملکرد بهتری داره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز چیزی که معلوم هست 850 جدیدتر هست پس باید بهتر باشه ولی چون اون مدل Pro هست مقداری سرعتش بالاتر هست  و عملکرد بهتری داره

دقیقا چقدر سرعتشون فرق میکنه و صرفه با خرید کدومشونه؟

لینک به دیدگاه

داخل سایت فروشگاه لیون میتونی مقالسه کنی ولی بنظر من چون SSD قطعه حساسی هست اکبند بخری خیلی بهتر هست تا کارکرده

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تفاوت این دو طول عمر (دوام) بیشتر سری PRO هست

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان 

میخوام برای لپ تاپم ssd بزارم بین سامسونگ 256 گیگ 840 pro با 250 گیگ 850 evo گیر کرده ام یکی از دوستان تو انجمن دست دو پرو 840 رو 395 گذاشته و اکبند ایوو 850 هم حدود 385 تومانه .

مقایسه ها تو سایتها رو هم دیدم اما به علت نا اشنایی چیزی سر در نیاوردم. 

ممکنه راهنمایی کنید کدامش بهتره؟

با تشکر

درود

دوست عزیز از هارد 256 سری pro فقط 3 عدد مونده .. با این حساسیتی که شما به خرج میدید .. بهتون پیشنهاد میکنم ... مدل EVO آکبند خریداری کنید .. چون تا شما به تصمیم نهایی برسی موجودی بنده تمام شده  :D  :D 

داخل سایت فروشگاه لیون میتونی مقالسه کنی ولی بنظر من چون SSD قطعه حساسی هست اکبند بخری خیلی بهر هست تا کارکرده

درود .. کارکرد در حد 48 ساعت .. نهایت 90 ساعت .. فکر نمیکنم خیلی چیز زیاد عجیبی باشه  :-?

لینک به دیدگاه

اگر به گفته شما کارکردش در همین حد باشه میشه گفت تقریبا اکبند هست دوست عزیز ما در مورد مدت زمان کارکرد SSD ها چیزی نگفته و من پیشنهاد دادم که اکبند بخره که خیالش راحت باشه

لینک به دیدگاه

اگر به گفته شما کارکردش در همین حد باشه میشه گفت تقریبا اکبند هست دوست عزیز ما در مورد مدت زمان کارکرد SSD ها چیزی نگفته و من پیشنهاد دادم که اکبند بخره که خیالش راحت باشه

درود .. بله تست مدا کارکرد و تست سرعت توی تاپیک بنده موجوده.

کاملا حق با شماست ..

منم صرفا جهت اطلاع عرض کردم .. قصد جسارت نداشتم  @};-

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...