رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید هدست گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان قصد خرید یک هدست داشتم بین چند گزینه موندم هرکدوم دلیل انتخاب نکردنشو میگم دوستانی که تجربه در استفاده از این هدست ها دارن لطفا این مشکلات رو تکذیب یا تایید کنن

اول می خواستم Steel Serise 9h begiram بگیرم که با خوندن این reviwe دلسرد شدم

http://www.digikala.com/Product/DKP-62923/SteelSeries-9H-Fnatic-Team-Gaming-Headset/%D9%87%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D9%84-%D8%B3%D8%B1%D9%8A%D8%B2-%D9%85%D8%AF%D9%84-9H-%D8%B3%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%8A%D9%85-Fnatic

بعد خواستم Logitech g35 بگیرم که گفتن کیفیت ساختش پایین هست و مشکل شکستن به اسونی رو داره

رفتم سراغ هدست Senhiser G4ME ZERO

این هدست از یه برند عالی ولی usb نیست و با امپدانس 150 ohm نیاز به AMP یا Soundcard داره

موند Razer Kraken 7.1 USB

تصمیم به خرید این هدست گرفته بودم که یکم تو فروم های خارجی نگاه کردم دیدم مردم کم با این هدست مشکل ندارن

مثل سازگار نبودن با Synaps 2 / مشکل با پورت های usb / بوجود امدن مشکل صدا  بعد از یکی دو ماه

ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه در ضمن اگه کسی خبری از هدست های در حال ساخت شرکت ها داشته باشه لطفا بگه تا صبر کنم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بهترین هدست از نظر 90% سایت های سخت افزار و گیمینگ SteelSeries Siberia Elite Prism هست که قیمتی 700 تومنی داره بعد از اون همین  9h البته من نمیدونم مشکل شما به H9 چی هست ولی یکی از دوستان در همین فروم یه نقد ازش گذاشته بود که به نظر ایشون عالی بود.

سیع کنید سمت Razer نرید من که پشیمون شدم البته نه از نظر هدست ولی در کل کامنت ها و فید بک ها رو میخوندم مردم بیشتر استیل رو به ریزر ترجیح داده بودن.

لینک به دیدگاه

دوست غزیز بنده پنج سال هست که g35 رو دارم اتفاقا دو طرفش هم شکست که چشب 123 زدم و مشکلی نداره به غیر از این مشکل و یه خورده سنگین بودن واقعا هدست خوبیه هم کیفیت و هم قدرت صدای واقعا عالی داره بنده اگه یه وقت این هدستم خراب شه دوباره g35 میگیرم البته این نظر شخصی منه.
به نظر هم اصلا سمت razer نرید من هم با synapse 2.0 مشکل دارم
موفق باشی

لینک به دیدگاه

با سلام.

درمورد razer بخصوص مدل مدنظر شما باید عرض کنم مناسب بازی نیست و صدایی بم داره.اگه از محصولات razer برای گیمینگ بخواین 2 انتخاب دارین. اولی tiamat 7.1 هست که چون آنالوگ هست در کنارش به یک کارت صدای مناسب نیاز دارین اما تفاوت اصلیش با سایر هدست های هم رده این هست که 7.1 واقعی هست و بخصوص برای صداگیری دقیق بسیار عملکرد دقیق تری داره همچنین با وجود بزرگیش استفاده ازش راحت هست.مورد بعدی razer megalodon 7.1 هست که برخلاف tiamat بصورت مجازی 7.1 هست و usb و کارت صدای خودش رو داره که نیازی به تهیه کارت صدا نیست اما چون 7.1 مجازی هست حالتی غیر طبیعی و بم داره .همچنین برای صداگیری به tiamat نمیرسه.اما مزیت هایی داره از جمله اینکه sound isolation نداره که میتونه بدی هم باشه و در ادامه توضیح میدم و earcup هاش به جای حالت چرم حالتی پارچه ای داره که بخصوص در استفاده بلند مدت موجب خستگی و گرم شدن گوش نمیشه به هیچ وجه و کاملا راحت هست.

درمورد g35 باید عرض کنم مزایا و معایبی داره.این مدل earcup های با حالت چرمی داره و هدستی هست که حالتی سنگین داره و بخصوص در استفاده بیش از چند ساعت میتونه ناراحتی ایجاد کنه و موجب گرم شدن گوش و اذیت شدنش بشه بخصوص اگه به خوبی قالب گوش نشه.مورد بعدی هم  sound isolation هست که موجب میشه صدا به بیرون بسیار کم درز کنه و همچنین صداهای خارجی مزاحم تمرکز شما نشه.اما این مزیت میتونه در عین حال برای سلامتی گوش بسیار بد باشه چون فشار زیادی به گوش میاد بخصوص اگه از صدای بلند استفاده کنین و عمر مفید گوش بسیار زودتر از سایرین کاهش پیدا میکنه چون فشار هدست بسیار بسیار بیشتر از اسپیکر هست.مزیت دیگه هم میتونه هنگام تماشای فیلم باشه بخصوص اینکه دوستان فیلم ساز علاقه ی خاصی به استفاده از الفاظ نامناسب پیدا کردن و اینکه شب این الفاظ نامناسب خواب همسایه یا مستاجرتون رو بهم نزنه sound isolation بسیار مزیت مناسبی هست.همچنین استفاده از تکنولوژی dolby لذت تماشای فیلم با کیفیت رو بیشتر میکنه و با وجود اینکه این مدل هم از صدای 7.1 مجازی بهره میبره اما صداها طبیعی تر هستند بخصوص برای صداگیری در بازی.

به عنوان جمع بندی : اگه تمرکز فقط بازی ها هستند و هزینه ی بیشترش+کارت صدا براتون مشکل ایجاد نمیکنه tiamat 7.1 یکی از بهترین انتخاب هاست صرفا بدلیل آنالوگ بودنش که زاویه صدای پا دقیق تر تشخیص داده میشه .البته creative هم محصولات هم رده ای داره که با وجود حالت مجازی بودن تفکیک مناسبی دارن

اگه استفاده ی طولانی و چند منظوره مد نظرتون هست megalodon 7.1

اگه تماشای فیلم و بازی برای کمتر از 5 ساعت مدنظرتون هست g35 با توجه به قیمتش یکی از بهترین انتخاب هاست که نیازی به خرید کارت صدا ندارین.همچنین نسبت به megalodon برای صداگیری در بازی ها قوی تر هست

درمورد sennheiser هم باید بگم برای موسیقی گوش دادن یکی از بهترین انتخاب هاست .در زمینه ی هدست های گیمینگ شهرتی نداره و تجربه ای از مدل های گیمینگش ندارم .

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

دوست غزیز بنده پنج سال هست که g35 رو دارم اتفاقا دو طرفش هم شکست که چشب 123 زدم و مشکلی نداره به غیر از این مشکل و یه خورده سنگین بودن واقعا هدست خوبیه هم کیفیت و هم قدرت صدای واقعا عالی داره بنده اگه یه وقت این هدستم خراب شه دوباره g35 میگیرم البته این نظر شخصی منه.

به نظر هم اصلا سمت razer نرید من هم با synapse 2.0 مشکل دارم

موفق باشی

تنها دلیلی که g35 دلسرد شدم همین مشکل شکستن بود که با توجه به حرف شما چاره دار هست

لینک به دیدگاه

با سلام.

درمورد razer بخصوص مدل مدنظر شما باید عرض کنم مناسب بازی نیست و صدایی بم داره.اگه از محصولات razer برای گیمینگ بخواین 2 انتخاب دارین. اولی tiamat 7.1 هست که چون آنالوگ هست در کنارش به یک کارت صدای مناسب نیاز دارین اما تفاوت اصلیش با سایر هدست های هم رده این هست که 7.1 واقعی هست و بخصوص برای صداگیری دقیق بسیار عملکرد دقیق تری داره همچنین با وجود بزرگیش استفاده ازش راحت هست.مورد بعدی razer megalodon 7.1 هست که برخلاف tiamat بصورت مجازی 7.1 هست و usb و کارت صدای خودش رو داره که نیازی به تهیه کارت صدا نیست اما چون 7.1 مجازی هست حالتی غیر طبیعی و بم داره .همچنین برای صداگیری به tiamat نمیرسه.اما مزیت هایی داره از جمله اینکه sound isolation نداره که میتونه بدی هم باشه و در ادامه توضیح میدم و earcup هاش به جای حالت چرم حالتی پارچه ای داره که بخصوص در استفاده بلند مدت موجب خستگی و گرم شدن گوش نمیشه به هیچ وجه و کاملا راحت هست.

درمورد g35 باید عرض کنم مزایا و معایبی داره.این مدل earcup های با حالت چرمی داره و هدستی هست که حالتی سنگین داره و بخصوص در استفاده بیش از چند ساعت میتونه ناراحتی ایجاد کنه و موجب گرم شدن گوش و اذیت شدنش بشه بخصوص اگه به خوبی قالب گوش نشه.مورد بعدی هم  sound isolation هست که موجب میشه صدا به بیرون بسیار کم درز کنه و همچنین صداهای خارجی مزاحم تمرکز شما نشه.اما این مزیت میتونه در عین حال برای سلامتی گوش بسیار بد باشه چون فشار زیادی به گوش میاد بخصوص اگه از صدای بلند استفاده کنین و عمر مفید گوش بسیار زودتر از سایرین کاهش پیدا میکنه چون فشار هدست بسیار بسیار بیشتر از اسپیکر هست.مزیت دیگه هم میتونه هنگام تماشای فیلم باشه بخصوص اینکه دوستان فیلم ساز علاقه ی خاصی به استفاده از الفاظ نامناسب پیدا کردن و اینکه شب این الفاظ نامناسب خواب همسایه یا مستاجرتون رو بهم نزنه sound isolation بسیار مزیت مناسبی هست.همچنین استفاده از تکنولوژی dolby لذت تماشای فیلم با کیفیت رو بیشتر میکنه و با وجود اینکه این مدل هم از صدای 7.1 مجازی بهره میبره اما صداها طبیعی تر هستند بخصوص برای صداگیری در بازی.

به عنوان جمع بندی : اگه تمرکز فقط بازی ها هستند و هزینه ی بیشترش+کارت صدا براتون مشکل ایجاد نمیکنه tiamat 7.1 یکی از بهترین انتخاب هاست صرفا بدلیل آنالوگ بودنش که زاویه صدای پا دقیق تر تشخیص داده میشه .البته creative هم محصولات هم رده ای داره که با وجود حالت مجازی بودن تفکیک مناسبی دارن

اگه استفاده ی طولانی و چند منظوره مد نظرتون هست megalodon 7.1

اگه تماشای فیلم و بازی برای کمتر از 5 ساعت مدنظرتون هست g35 با توجه به قیمتش یکی از بهترین انتخاب هاست که نیازی به خرید کارت صدا ندارین.همچنین نسبت به megalodon برای صداگیری در بازی ها قوی تر هست

درمورد sennheiser هم باید بگم برای موسیقی گوش دادن یکی از بهترین انتخاب هاست .در زمینه ی هدست های گیمینگ شهرتی نداره و تجربه ای از مدل های گیمینگش ندارم .

موفق باشین.

ممنون از راهنمایی تون

tiamat زیاد میشه هزینش و بدردم نمی خوره چون برا مسابقات lan نمی شه استفاده ای برد ازش

razer kraken سمتش نمی رم با توجه به گفته ی دوستان

Megaldon تریفشو خیلی شنیدم ولی پیدا نمیشه اصلا...

g35 باید فکر کنم و با شکستنش کنار بیام

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...