رفتن به مطلب

کیبورد 700k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان لیونی خسته نباشید.

تا دو هفته دیگه میخوام برم کیبورد بخرم خود خیلی خیلی نظرم روی Cougar 700k هست ولی موضوع این هست من تاحالا با کیبورد مکانیکال نداشت و اصلا نمیدونم حس کارکردن باهاشون چطور هست در کشور ما هم شرایط به گونه ای نیست که بشه قبل از استفاده تست کرد.

لطفا در این مورد نظر خودتون رو بفرمایید.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان لیونی خسته نباشید.

تا دو هفته دیگه میخوام برم کیبورد بخرم خود خیلی خیلی نظرم روی Cougar 700k هست ولی موضوع این هست من تاحالا با کیبورد مکانیکال نداشت و اصلا نمیدونم حس کارکردن باهاشون چطور هست در کشور ما هم شرایط به گونه ای نیست که بشه قبل از استفاده تست کرد.

لطفا در این مورد نظر خودتون رو بفرمایید.

به نظرم رنگ نارنجی تک زیاد جالب نیست.

اگه همین رنگش مثلا سبز  بود من میگرفتم

ولی در مورد کیفیتش همه بچه ها تعریفش رو میکنند .

در مورد کیبورد مکانیکی هم گیمر جماعت به همه چی عادت میکنه ولی یکم زمان میبره .

لینک به دیدگاه

به نظرم رنگ نارنجی تک زیاد جالب نیست.

اگه همین رنگش مثلا سبز  بود من میگرفتم

ولی در مورد کیفیتش همه بچه ها تعریفش رو میکنند .

در مورد کیبورد مکانیکی هم گیمر جماعت به همه چی عادت میکنه ولی یکم زمان میبره .

دقیقا همین تک رنگیش اصلا خوب نیست.

من الا 200K دارم که 7 تا رنگ داره  حداقل نکردن 7 رنگش کنن   گرچه من روی 200K بیشتر از نارنجی استفاده میکنم.

منتظر نظر دوستانی که از کیبور ها مکانیکی استفاده کردن هستم

لینک به دیدگاه

به نظر من خیلی بهتر خصوصا کلیدای قرمز در خصوص خود کی برد هم بار ها گفتم که 700k کاملا نسبت به blackwidow chroma برتری داره....و تنها ضعفشم تک رنگ بودن بک لایتش هست که باید ببینید با ستاپتون جور میشه یا نه....

لینک به دیدگاه

به نظر من خیلی بهتر خصوصا کلیدای قرمز در خصوص خود کی برد هم بار ها گفتم که 700k کاملا نسبت به blackwidow chroma برتری داره....و تنها ضعفشم تک رنگ بودن بک لایتش هست که باید ببینید با ستاپتون جور میشه یا نه....

من که هیچ جوری سمت Razer نمیرم دیگه !

اگر به جای نارنجی قرمز بود خیلی بهتر میشد.

ولی نارنجی هم خوبه.

فقط یه سوال او جک 3.5 کجا قراره  قرار بگیره وقتی روی مادربورد جای 3.5 برای اسپیکر هست؟

لینک به دیدگاه

درود

نمی دونم اولویتهات چی و بودجه ت چقدر هست، اگر صفحه کلید روان و کوچک نیاز داری من coolermaster novatouch tkl رو پیشنهاد می کنم. از k700 روان تر هست و بدنه ی زیبا و محکمی داره. اینجا مختصری درباره ش نوشته م و در حال آزمودنش هستم تا بیشتر بنویسم.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=43658&hl=

پرسش دیگری هم داشتی در خدمت ام.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود

نمی دونم اولویتهات چی و بودجه ت چقدر هست، اگر صفحه کلید روان و کوچک نیاز داری من coolermaster novatouch tkl رو پیشنهاد می کنم. از k700 روان تر هست و بدنه ی زیبا و محکمی داره. اینجا مختصری درباره ش نوشته م و در حال آزمودنش هستم تا بیشتر بنویسم.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=43658&hl=

پرسش دیگری هم داشتی در خدمت ام.

بله این  مدل هم فکر کرده بودم ولی چون کیلید اضافه نداره ، برنامه نداره ، مچگاه نداره ، کیلید های مدیا نداره  ،فارسی نداره از فکر خریدش امدم بیرون.

و البته 700 تومن خیلی زیاد هست.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

بله این مدل هم فکر کرده بودم ولی چون کیلید اضافه نداره ، برنامه نداره ، مچگاه نداره ، کیلید های مدیا نداره ،فارسی نداره از فکر خریدش امدم بیرون.

و البته 700 تومن خیلی زیاد هست.

K700کلیدهای سفتی داره. من که باهاش راحت نبودم. البته کار من بازی نیست و شاید برای بازی مناسب باشه. NovaToch رو 580 خریدم. Logitech g710+ هم گزینه ی مناسبی ه.نور پس زمینه ی بی رنگ با چهار سطح روشنایی داره. اگر به کارت می آد پ.خ بده قیمت مناسب سراغ دارم. ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

قطعا میکانیکی بهتره

هم از نطر طول عمر هم از کیفیت

اگه برای بازی کردن میخوای قطعا کیبردهای میکانیکی بهترینن

اما اگه برای تایپ کردن میخوای همون نرم و لطیف به قول برخیها لبتاپی بگیر

لینک به دیدگاه

آتر جان

ببین من تاپ ترین ها رو میگم،

RAZER Blackwidow Chroma RGB قیمتش 168 دلاره - در ایران قیمتش 649 هزار تومنه.

کیبرد COUGAR KBC700-1IS 700K قیمتش 150 دلاره - در ایران قیمتش 419 هزار تومنه.

اختلاف قیمت 18 دلاری بین این دو با قیمت هر دلار 12777 تومن محاسبه شده. یعنی برای 18 دلار باید 230 هزار تومن اضافه  تر بدی.

ریزر بکلایت رنگی داره، کلید هاشم تقریبا" نزدیک Cherry Blue است با تغییراتی که بتونه هم برای بازی مناسب باشه و هم برای تایپ. سرو صدای زیادی داره، اگر توی خونه باهاش تایپ کنی همسایه بقلی صدای تایپ رو احتمالا" بشنوه. از نظر ظاهری شبیه کیبرد معمولیه اما زیباترین بکلایت رو در میان همه ی کیبرد های همه ی برند ها داره. حتی بکلایت RGB کیبرد های کورسیر به پای این نمیرسن.

در عوض، مدل کوگار پرینت فارسی داره، جنس برای ایران ساخته شد. به نسبت پولی که میدی داری جنس میخری، و ارزش افزوده داره، Cherry MX Red برای بازی خوبه، بسیار کلید های نرمی داره، دستت توی بازی خسته نمیشه، کاملا" بی صداست، راحت میتونی بارها و بارها بهشون تند تند ضربه بزنی، اگر کثیف بشه راحت تر از مدل ریزر میتونی کلید ها رو دربیاری و زیرش رو تمییز کنی.

اما خیلی مناسب تایپ نیست، چرا؟ چون کلید Cherry MX Red رو باید تا تهش فشار بدی تا عمل کنه، اما کلید مناسب تایپ Actuation کمتری داره و تا چند میلیمتر که فشار میدی باید عمل کنه و حتما" باید سرو صدا داشته باشه که در اینجا Cherry قرمز کلا" بی صداست، (نکته مثبتش اینه که میتونی با خیال راحت نصفه شبها تایپ کنی). رنگ نارنجی فوق العاده زیبایی داره، اما آره، فقط نارنجی داره.

تصمیم نهایی با خودته، اما دنبال مدل دیگه ای نرو به نظرم، یکی از این دو تا رو انتخاب کن.

مقایسه کلید های Cherry MX در کیبرد های مکانیکی ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...