رفتن به مطلب

بازی سنگین the evil within

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

از بین شما کسی evil within  رو نرفته.با اینکه گرافیک خوبی نداره خیلی سنگینه.

من با gt 630 راحت crysis 3 رو تو 720p اجرا میکنم. اما این بازی تو 640x480 هم خیلی کم فریم میده

لطفا نظر بدین

لینک به دیدگاه

آره بازی سنگینیه... من همین الان دارم بازی میکنم البته روی 290x , و مشکلی نداره...

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز

از بین شما کسی evil within  رو نرفته.با اینکه گرافیک خوبی نداره خیلی سنگینه.

من با gt 630 راحت crysis 3 رو تو 720p اجرا میکنم. اما این بازی تو 640x480 هم خیلی کم فریم میده

لطفا نظر بدین

سلام میشه منظورتون رو از گرافیک خوبی نداره بیان کنید؟

اتفاقا هم گرافیک خیلی خوبی داره و هم گیم پلی عالی!

شما با اون رزولیشن معلومه هیچی از گرافیک بازی رو نمیبینی.

در ضمن این بازی رم بالایی هم میخواد برا روون اجرا شدن.

حداقل 760 یا هم رده لاضمه!

لینک به دیدگاه

سلام میشه منظورتون رو از گرافیک خوبی نداره بیان کنید؟

اتفاقا هم گرافیک خیلی خوبی داره و هم گیم پلی عالی!

شما با اون رزولیشن معلومه هیچی از گرافیک بازی رو نمیبینی.

در ضمن این بازی رم بالایی هم میخواد برا روون اجرا شدن.

حداقل 760 یا هم رده لاضمه!

سلام.

حداقل 760 که لازم نیست! من خودم با 560Ti بازی کردم و فریمم از 30 کمتر نمی شد :cool: (البته بازی قفل 30 فری بود و گرنه که بالاتر هم میرفت).

رزولوشن 1366*768 و تنظیمات بالا ^_^ (AA خاموش *dry# )

لینک به دیدگاه

سلام.

حداقل 760 که لازم نیست! من خودم با 560Ti بازی کردم و فریمم از 30 کمتر نمی شد :cool: (البته بازی قفل 30 فری بود و گرنه که بالاتر هم میرفت).

رزولوشن 1366*768 و تنظیمات بالا ^_^ (AA خاموش *dry# )

1080p!

aa!

all max!

unlock fps!

~40-50!

لینک به دیدگاه

بازی اتومات رو 30 فریم قفل هس وگرنه بازی سنگینی نیس بگردی تو سایتا هس روش 60 فریم کردنش 

لینک به دیدگاه

اپدیت 4 گیگ بگیرید تا فریمش ازاد بشه و کمتر لگ بزنه 

من اپدیت کردم کاملا مشکلش رفع شد

لینک به دیدگاه

این روزا 750ti خوب داره جواب میده و رده بالایی تو best card for the money داره کارتتون رو با یه هزینه کم به این کارت ارتقاع بدین

Sent from my D5503 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

این بازی واقعا حیف شد. با اون گیم پلی عالی و ایده های ناب ولی گرافیکش خوب کار نشده بود و برای کامپیوتر خوب بهینه نشده بود. میتونید توی نت ویدیوهای بررسی گرافیکیش رو ببینید که این مشکل فریم همیشه براش وجود داره. تا حدود گرافیک 750ti گرافیک کم کم بهتر میشه ولی از این به بعد هرچی گرافیک بهتر ببندید چندان تفاوتی نمیکنه و اون مشکلاتش باقی هست که البته مقداری با آپدیت ها رفع شد ولی ....

لینک به دیدگاه

من رو 900p با جزییات بالا 60 فریم میگرفتم با 7870 بازیش معرکس خیلی حال کردم باحاش

لینک به دیدگاه

گمونم این بازی علاقه زیادی به cpu داره !!!!!!

cpu شما چیه ؟؟؟؟

من این بازی رو با 6670 حدود 25 تا 29 فریم میگیرم با 550ti هم میشه 30 فریم رو توی 1280 در 768 و حتی کمی بالاتر گرفت . ( هر دو گراف موجوده اگه میخواهید در پیغام خصوصی هماهنگ کنید !!! )

بازی بسیار خوب و تمییزه حیف میشه با فریم کم !!!

لینک به دیدگاه

!!!!!

ویرایش شده توسط hossein74
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

بازم سلام دوستان.

بالاخره این بازی واقعا اینقدر سنگینه  یا مشکل داره؟

من اپدیتاش رو ریختم.فرق خاصی نکرد.

لینک به دیدگاه

کلا بعضی بازی ها خوب بهینه نمیشن رو کامپیوتر.طرف بازیش رو برا کنسول میسازه بعدا پورتش میکنند رو پی سی و بعضا این پورت خیلی بد انجام میشه.مثلا من یادمه gta IV افتضاح پورت شده بود

لینک به دیدگاه

کلا بعضی بازی ها خوب بهینه نمیشن رو کامپیوتر.طرف بازیش رو برا کنسول میسازه بعدا پورتش میکنند رو پی سی و بعضا این پورت خیلی بد انجام میشه.مثلا من یادمه gta IV افتضاح پورت شده بود

خوب راهی برای حل کردنش هست؟

لینک به دیدگاه

بازم سلام دوستان.

بالاخره این بازی واقعا اینقدر سنگینه  یا مشکل داره؟

من اپدیتاش رو ریختم.فرق خاصی نکرد.

بازی بعد از اپدیت مشکل خاصی نداره ولی اجراش در توان کارت شما نیست

630 در نسل قبل هم جزو کارتهای ضعیف برای بازی بوده الان که دیگه بماند

لزوما بهینه سازی به این معنا نیست که بازی روی سیستمهای خیلی ضعیف هم خوب اجرا بشه

کرایسیس 3 هر چند گرافیک فوقالعاده ایی داره ولی یه بازی بود که تو نسل قبل اومد و بر اساس سخت افزار های همون موقع واسش مینیمم و ماکزیمم تایین کردند

این بازی هم طبق نقد df با یه سیستم ضعیف مثل یک کارت 750 ti و یه پردازنده دو هسته ایی  مثل i3 میشه در حد ps4 بازیش کرد با این تفاوت که در نسخه پی سی میشه اون دوتا نوار سیاه بالا و پایین و قفل 30 فریم رو برداشت ولی در نسخه کنسولی نمیشه!

اتفاقا من الان دارم دو تا dlcش رو بازی میکنم و بازی کوچکترین ایرادی نداره با بالاترین تنظیمات 60 فریم ثابت.

پس نظرتون در مورد بازی metal gear phantom pain چیه؟

اخه این بازی تو 720p حدود 40 فریم میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی بازیهای نسل 8 اینقدر فرق دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

موتوری که این دوتا بازی باهاش ساخته شده کاملا با هم متفاوت هستند 

اینکه شما میتونی با 630 mgs رو بازی کنی به خاطر انعطاف پذیری فوق العاده موتور  بازیه .چون این بازی رو کنسولا هم داره 60 فریم اجرا میشه!!رو کنسولای نسل قبلی هم فکر کنم 720 30 فریم!!!!!

همه بازیها که مثل هم نیستن

همونطور که گفتم لزوما بهینه سازی به این معنا نیست که بازی روی سیستمهای خیلی ضعیف هم خوب اجرا بشه.به هر حال نسل 8 هست و باید یه حداقل سخت افزاری در حد کنسولا رو داشته باشین

630 اصلا تو رده کارتهای گیمینگ قرار نمیگیره!تازه بقیه سخت افزار تونم نمیدونیم چیه

ویرایش شده توسط StarCraft
لینک به دیدگاه

بازی بعد از اپدیت مشکل خاصی نداره ولی اجراش در توان کارت شما نیست

630 در نسل قبل هم جزو کارتهای ضعیف برای بازی بوده الان که دیگه بماند

لزوما بهینه سازی به این معنا نیست که بازی روی سیستمهای خیلی ضعیف هم خوب اجرا بشه

کرایسیس 3 هر چند گرافیک فوقالعاده ایی داره ولی یه بازی بود که تو نسل قبل اومد و بر اساس سخت افزار های همون موقع واسش مینیمم و ماکزیمم تایین کردند

این بازی هم طبق نقد df با یه سیستم ضعیف مثل یک کارت 750 ti و یه پردازنده دو هسته ایی  مثل i3 میشه در حد ps4 بازیش کرد با این تفاوت که در نسخه پی سی میشه اون دوتا نوار سیاه بالا و پایین و قفل 30 فریم رو برداشت ولی در نسخه کنسولی نمیشه!

اتفاقا من الان دارم دو تا dlcش رو بازی میکنم و بازی کوچکترین ایرادی نداره با بالاترین تنظیمات 60 فریم ثابت.

پس نظرتون در مورد بازی metal gear phantom pain چیه؟

اخه این بازی تو 720p حدود 40 فریم میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی بازیهای نسل 8 اینقدر فرق دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

همه چی بستگی به بهینه شدن بازی داره، هر چی بهتر بهینه شده باشه، حتی رو سیستم های متوسط هم فریم خوبی میده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...