رفتن به مطلب

فروش iPodtouch 3G. 32GB

S L R
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

eqgp1cges687n6bwe593.jpg

یک دستگاه آیپادتاچ نسل سوم برای فروش دارم

مدل 32 گیگابایتی هست

فریمور 3.1.2

جیلبریک شده

خیلی کم کارکرد و سالم و در حد آک

تمام چیزایی که تو جعبه بوده+خود جعبه همه سالم و کامل هستند و حتی هدفونش تاحالا از جعبه در نیومده!!

و اما چیزایی که همراهش هست:

1.همونطور که میدونید چون پشت آیپاد خیلی ظریفه کارکرده هاش همه خط خش دارند ولی ماله من چون از اول روش invisible shield گزاشتم با مارک Zagg، به بدنه حتی دست هم نخورده چه برسه به خط یا خش!و هیچ فرقی با آکبنده نداره.

فقط 50 پول این شیلد رو دادم،با چاقو هم روش بکشید چیزیش نمیشه!! =D>

2.بعلاوه محافظ بالا یه کیس سیلیکونی مرغوبcapdase هم واسش گرفتم که از اول روش بوده،که اینم 30 خریدم.

3.حدود 80 گیگابایت برنامه و بازی و.... هم همراهش هست که به خریدار یه حال اساسی میده

4.یه اینوزیبل شیلد هم واسه جلوش دارم که وصل نشده و همراه یه اسپری و اسفنج استفاده نشده میدم به خریدار!

(قیمت لوازم همراهش فقط 100 تومن میشه در کمترین حالت!)

دیگه چیزی یادم نمیادفعلاً همینا! @};-

قیمت مدنظرم برای همه اینا با هم 310تومنه که خیلی عالیه با توجه به لوازم همراه و در حد آک بودن دستگاه.

اینم عکس های دستگاه:

عکس اول

عکس دوم

عکس سوم

عکس چهارم

درکل اینطور بگم که بخاطر اون اینوزیبل شیلد که روشه هیچ خط یا خشی روی دستگاه وجود نداره حتی کوچیک!الکی قیمتش 50 تومن نیست!

اگر تو عکس پشت دستگاه یه سری شیار وجود داره اونا برای اون پلاستیک محافظ هست.

....

یه خواهشی از دوستان دارم و اونم اینه که لطفاً بحث بی مورد نکنید و قیمت هم زیر قیمتی که گزاشتم ندیدچون منصفانست!

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از پیشنهادت ولی قصدم فروشه فعلاً و اگر بخوام تعویض کنم با S8500 WAVE عوض میکنم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...