رفتن به مطلب

فروش ساعت Samsung Galaxy Gear Smartwatch با قابلیت تماس از طریق گوشی و دوربین دار

Recommended Posts

با سلام

قصد فروش ساعت Samsung Galaxy Gear Smartwatch با قابلیت تماس از طریق گوشی و دوربین دار رو دارم

مشخصات ظاهری:ساعت آقایان و خانم‌ها - نوع کاربری : روزمره - فرم صفحه: مستطیل - جنس بدنه: فلز - جنس بند: لاستیکی - رنگ بند: مشکی، لیمویی، خاکستری، سفید و یا نارنجی

مشخصات صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی Super AMOLED - سایز صفحه نمایش: 1.63 اینچ - دارای رزولوشن 320 × 320 - تراکم پیکسلی: 277 پیکسل بر اینچ

مشخصات فنی:- سیستم عامل: اندروید - پردازنده: Samsung Exynos - حافظه داخلی: 4 مگابایت - اتصالات: NFC ، Bluetooth - حسگرها: شتاب سنج ، ژیروسکوپ - دارای قابلیت مکالمه - ظرفیت باتری : 315 میلی‌آمپرساعت

خودم روی S4 و نوت 2 امتحان کردم که از این مدل ها بالاتر رو هم 100% ساپورت میکنه ( این مدل مخصوص گوشی های سامسونگ هست )

از نظر ظاهری بسیار بسیار تمیزه و روی صفحه هیچ خط و خشی نیست و بسیار کم کار کرد بوده و تقریبا مثل روز اول هست

بقیه عکس ها هم که وضعیت ظاهری بقیه قسمت هاش رو نشون میده

میتونید شکل ساعت رو به صد ها مدل تغییر بدید و نرم افزار های مختلف اش رو نصب کنید

کلا یک دنیای جدیدی هست

ظاهر بسیار شیک و مجلسی هم داره

دوربین اش هم بسیار خوب عمل میکنه و کیفیت قابل قبولی داره ( حتی مدل جدید تر GEAR S با قیمت بالای 1200 هم دوربین نداره )

ساعت از کانادا برام آورده شده و جعبه نداره

من هم دلیل فروشم اینه که آیفون دارم و باید مدل متناسب با گوشیم بگیرم

در تهران میتونم تحویل حضوری بدم و برای دوستان شهرستانی هم پست میشه

مهلت تست هم 48 ساعت

قیمت پایه = 440

قیمت فروش فوری = 460

xl4c72w4vd42nfoxujsq_s.jpg

xssgghonbczuxw9s2y96v_s.jpg

xvu0zoxeutr2wyfcfu1zz_s.jpg

ویرایش شده توسط dooste.man83
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...