رفتن به مطلب

Corsair Vengeance Pro یا G.Skill Trident X

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

2 روزه میخوام سفارش بدم نمیدونم کدومو بگیرم  s:

http://lioncomputer.ir/product/3745/Corsair+Vengeance+Pro+16GB+8GBx2+2400Mhz+DDR3/

http://lioncomputer.ir/product/1385/Gskill+Trident+X+16GB+8GBX2+2400Mhz+CL10+DDR3+Ram/

نمیدونم GSkill واقعا به اندازه 105 هزار تومن گرونتر از Corsair بهتر هست یا نه..

درضمن من اورکلاکر نیستم.

ویرایش شده توسط AliRage
لینک به دیدگاه

همون ونجنس فکر میکنم برا شما کافی باشه ،

اگه فقط برای گیم میخواید 1600 هم کافیه اصلا ، نیازی به 2400 ندارید @};-

لینک به دیدگاه

قطعا" اون G.SKILL بهتره. تایمینگ G.SKILL یه پله بهتره نسبت به اون مدل کورسیر.

بزار اینجوری برات بگم، در تایمینگ برابر، فرکانس اون مدل کورسیر 2133 است. برای همین 100 تومن ارزونتره.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قطعا" اون G.SKILL بهتره. تایمینگ G.SKILL یه پله بهتره نسبت به اون مدل کورسیر.

بزار اینجوری برات بگم، در تایمینگ برابر، فرکانس اون مدل کورسیر 2133 است. برای همین 100 تومن ارزونتره.

آرمین جان GSKILL های جدید واقعا رمها افتضاحی هستند ( البته منطورم نسبت به سری های قدیمی تر با همین مشخصات )

3-4 تا کیت تریدنت ایکس 2400CL10 تست کردم اصلا قابل مقایسه نبود با رمهای 2400CL10 که 3 سال پیش وارد شده بود .

به نظرم این اواخر هر چی چیپ درب و داغون که مونده بود رو دستشون روانه بازار کردن و به همین دلیلم قیمتاشون این قدر کاهش داشته .

حتی اگر قیمتهایشان با هم برابر بود من خودم به شخصه Vengeance Pro میگرفتم .

اصولا رمهای کورسیر سری پرو و پلاتینیوم جزو بهترین چیپها بودند وهستند و همیشه هم قیمتشون بالاتر از بقیه بوده ( البته در دنیا منظورم هست نه ایران که هیچ حساب کتابی ندارد که در این هقته یه برد 950 قیمت میخورد و تو هفته بعد میشه 750 :laughing: )

البته ونجنزهای معمولی اصلا رمها جالبی نیستند به همراه xsm3 که به نظر من لکه های ننگی هستند برای برند کورسیر  :laughing:

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

قیمت کورسیر با این قیمت قطعا بهتره گول تایمینگ و این حرفا رو هم نخور شما که میخوای با حالت پایه کار کنی همین کورسیر از همه بهتره

لینک به دیدگاه

ممنون از همه.

Corsair 2x4GB 2133 الآن توی بازار چنده؟

لیون نداره اگر داشت که همونو میگرفتم با رم خودم مچ میشد.

ویرایش شده توسط AliRage
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از همه.

Corsair 2x4GB 2133 الآن توی بازار چنده؟

لیون نداره اگر داشت که همونو میگرفتم با رم خودم مچ میشد.

بعید میدونم 2133 کیت 8 گیگ پیدا کنید چون 2-3 سال پیشم که اومده بود خیلی کم بود .

الان منطق با خرید همین کیت 16 گیگ آن هم با این قیمت هست .

لینک به دیدگاه

باشه ممنون.

چون خودم یه کیت 8 گیگ corsair دارم اگر یه 8 دیگه گیرم میومد هم ارزون بود هم مال خودمو لازم نبود بفروشم باز.

حالا همین 16 corsair رو میگیرم. ممنان. :)

لینک به دیدگاه

آرمین جان GSKILL های جدید واقعا رمها افتضاحی هستند ( البته منطورم نسبت به سری های قدیمی تر با همین مشخصات )

3-4 تا کیت تریدنت ایکس 2400CL10 تست کردم اصلا قابل مقایسه نبود با رمهای 2400CL10 که 3 سال پیش وارد شده بود .

به نظرم این اواخر هر چی چیپ درب و داغون که مونده بود رو دستشون روانه بازار کردن و به همین دلیلم قیمتاشون این قدر کاهش داشته .

حتی اگر قیمتهایشان با هم برابر بود من خودم به شخصه Vengeance Pro میگرفتم .

اصولا رمهای کورسیر سری پرو و پلاتینیوم جزو بهترین چیپها بودند وهستند و همیشه هم قیمتشون بالاتر از بقیه بوده ( البته در دنیا منظورم هست نه ایران که هیچ حساب کتابی ندارد که در این هقته یه برد 950 قیمت میخورد و تو هفته بعد میشه 750 :laughing: )

البته ونجنزهای معمولی اصلا رمها جالبی نیستند به همراه xsm3 که به نظر من لکه های ننگی هستند برای برند کورسیر  :laughing:

درود  بر بهزاد عزیز

منظورتون چیه که اصلا قابل مقایسه نبود با رمهای 2400CL10 که 3 سال پیش وارد شده بود یعنی کیفیتش اومده پایین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود  بر بهزاد عزیز

منظورتون چیه که اصلا قابل مقایسه نبود با رمهای 2400CL10 که 3 سال پیش وارد شده بود یعنی کیفیتش اومده پایین

سلام عزیز 

اصولا خوب یا بد بودن رم به توانائی هایش دراورکلاک و دستیابی به تایمینگ های مناسب و فرکانس مطلوب هست .

من اولین سری این رمهای 2400CL10 را 2- 3 سال پیش تست کرده بودم ولی تو 3-4 ماه گذشته 2-3 کیت از همین رمها که با گارانتی عقیق و آواژنگ و با قیمتهای خیلی پائین وارد بازار شده را تست کردم اصلا در حد و انداز قبلی ها نبود .

البته توصیه من به دوستانی که قصد اورکلاک ندارند و قرار هست از رم بصورت AUTO یا XMP استفاده کنند اصلا اسیر این داستانها نشوند و هر کدام که ارزانتر هست را تهیه کنند چون در این حالت هیچ فرقی با هم ندارند و همگی یک کار را انجام میدهند . هر چی پول اضافه بدهند از کفشان رفته  :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...